Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 130 από 130

Θέμα: ΤΙΜΗ ΓΙΑ Xr...ΗΜΑΡΤΟΝ!

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εγω που πηρα το vstrom 650 το 2005, 8450ευρο και εχω βαλει επανω εναν σκασμο εξτρα, ποσο νομιζεις οτι πρεπει να το πουλησω;
    Εγω λεω 8 χιλιαρικα.
    Η πραγματιοτητα ομως ειναι οτι πρεπει να βρω ενα δαχτυλο πανω στο vstrom, για να του περασω την βερα.

εσυ το δεινεις 8... το θεμα ειναι... ξερεις τι θα παρεις???? :rotflmao:
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Βλαμμένο Μέλος Το avatar του/της Jason_ch

XR400

Χεχεχε, antoma τι μου θύμισες τώρα!
    Τυχαίνω κάτοχος XR400r '99. Το έχω με δυό ζευγάρια τροχούς, χωμάτινα-motard και όποτε μου τη δώσει, σαμάρωμα τους δεύτερους πίσω, και συνεργείο για αλλαγή!

Καλοκαίρι έιχε μείνει στην έκθεση του Συνεργίου για να μην το έχω στην πιλωτή του σπιτιού μου εκθετημένο (Γειά σου Νίκο Μανάδη!). Το λοιπόν, το μηχανάκι με άλλο μασκάκι, τιμόνι, αγωνιστικά νούμερα, μουμπλε-σούμπλε είναι μια κούκλα. Πολοί το έιδανε, κάποιοι ρωτήσανε, πόσο πάει? κλπ.
    Ένας τύπος πίσμωσε! Και πόσο το πουλάς και πόσο το δίνεις.
    Λέω "Νίκο πες του πέντε!"
    -"Τι πέντε?"
    -"Χιλιάρικα! Εγώ για να πουλήσω αυτό το μηχανάκι πρέπει να ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!! Άμα ο τύπος καίγεται να με αφήσει χωρίς μέσο ας τα σκάσει!!!"

ΕΣΥ ΘΕΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ. Έναν κολλημένο που θα διαθέσει κάτι παράπάνω να πάρει το μηχανάκι που ο κουμπάρος του το πηγαίνει τόσα χρόνια τάπα και δε παθαίνει τίποτα, που εμπιστεύεται απόλυτα, που είναι σημείο αναφοράς, που βλέπει στον ύπνο του XR να τρέχουνε dakkar.
    Εννοείτε δεν το πήρε, αλλα στα @@!

Για το μηχανάκι τώρα.
    Έχει γυρίσει τη μισή Ελλάδα. Έχει τρέξει περιφεριακό εντούρο. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μετακίνηση & παιχνιδάκια στο δρόμο (Σούζα ατελείωτη! ) Και όλα αυτά με 30,5 ίππους στον τροχό και χαμηλή (για την εποχή που κυκλοφόρησε) κατανάλωση.
    Τα "κατά"
    -Μανιβέλα
    -Δεν έχω πατάκια για τα κορίτσια
    -136 τελική με κραδασμούς απο τα 100(?)
    -Πολλά κιλά για τα 30 αλογάκια του
    -Κακά τα ψέμματα, τεχνολογία 20αετείας.

Την άνοιξη θα το πουλήσω. Θα είμαι πανευτυχής αν πιάσει 3500 ΜΑΖΙ με τους τροχούς. (Και πολλά λέω εδώ που τα λέμε! )
    Έχω την αίσθηση οτι το 690E θα κάνει τα ίδια πράγματα υπερκαλύπτοντας τα "κατά" του XR με άνεση, με τεχνολογία, με τη εγγυησούλα του κλπ. κλπ και 8χ.

ΔΩΣΕ ΤΟ 5.500 στον μάστορα! Με 5κ δε σώζεσαι!
    Εύχομαι μέχρι την τελευταία στιγμή να χτυπήσει το τηλ. που θα σε στείλει στα ουράνια!
    Άντε καλή τύχη!
    " Όλα είναι δρόμος "

εγω εχω μια μανιβελα χτ ,με λαιμους κλπ...
    στην εφημεριδα τα βλεπω 2500-3500
    εγω αν δωδει καποιος 1500 μαμισιο,το δινω....για να παρω παπι...
    δεν ξερω αν με πιανεις....
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ελα ενταξει το σκισατε παλι το θεμα.

η δυναμη και η αξιοπιστια των μηχανων ειναι ποσα αντιστροφως αναλογα.
    δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβει καποιος αυτο. ESY POS TO KATALABES AYTO??DILADI TO HONDA TO 1000 EINAI PIO AXIOPISTO APO TO SUZUKI TO 1000 EPEIDH EXEI LIGOTERA ALOGA???AYTO LES TORA?KAI AYTO EXEIS KATALABEI?

αν καποια εργαλεια εχουν ιδια κυβικα (και φυσικα ιδιους κινητηρες-μονοκυλινδροι στην περιπτωση μας-) τα αλογα που θα βγαζουν θα ειναι αναλογα με την οποια αξιοπιστια τους. SYNEXIZEIS STO IDIO MHKOS KYMATOS??

δεν μπορει ενα μοτερ να βγαζει 60+ κατω και να ειναι το ιδιο αξιοπιστο με αυτο που βγαζει 45+KALA AFOY TO LES ESY KAI ETSI ME EPIXEIRIMATA PAO PASO EGO..

και αναλογα θα πηγαινει και η συντηρηση τους.
    H SYNTHRHSH MIAS MOTO ANAGRAFETE STO MANUAL THS...TIPOTA LIGOTERO ..TIPOTA PERISSOTERO..AN ESY EXEIS KOMPLEX ME TA LADIA KAI TIS BALBDIDES...EINAI DIKO SOY THEMA KAI THS TSEPHS SOY.

αν στο πρωτο μοτερ αλλαζεις καθε 1000 λαδια,το παιζεις αν θα σπασει ή οχι.AYTO TO LES APO PEIRA?NA TO GRAPSOYME KAPOY STICKY NA GINEI KANONAS..KATHE 1000 LADIA..STEILE KAI KANA GRAMMA STIS ETAIRIES NA TO GRAFOYN STO MANUAL.
    αν στο δευτερο αλλαζεις παλι καθε 1000 λαδια, εχεις ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο να σου βγει ασπαστο.

δεν μπορουμε ΠΟΤΕ να τα εχουμε ολα! KALA ME TH LOGIKH SOY FYSIKAI KAI DE GINETE..KAI AGIA NA TA EXOYME PREPEI NA PAROYME XR KAI NA TOY KANOYME SERVICE KATHE BDOMADA LADIA KAI BALBIDES..και πολλα αλογα, και ασπαστο μοτερ, και οχι συχνη συντηρηση.

προσπαθουμε ολοι αναλογα με την τσεπη μας να κανουμε το κεφι μας,με το μηχανακι που πιστευουμε οτι μας ταιριαζει.

καποιος κανει γουστα να βγαινει μια φορα την εβδομαδα με τον φτιαγμενο μπεργκο εξω με τα 70 ροδα και να κερναει οτι κυκλοφορει. τις υπολοιπες μερες ομως να τις βγαζει πινοντας καφε με τον μαστορα.AYTO TO LES META APO TIS ATELEIOTES ORES POY PERASES ME TON BERGO SOY?

ο αλλος γουσταρει πιο ηπια πραγματα. να κανει την συντηρηση του στα 1000 χλμ,AN AYTO EINAI HPIO PRAMA...GAMHSEME RE FILE... και να κυκλοφορει καθημερινα μεσα στην Αθηνα και το σ/κ να τραβαει και ενα Λουτρακι να κανει το μπανιο του με τα 45 αλογακια του.

τι μαλωνετε??? μολις παρω εγω αυτο που θελω και το φτιαξω... θα σας παταω ολους ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: KOITA MH TO FTIAXEIS..TSAMPA..GIATI PANTA YPARXEI KAPOIOS PIO GLIGOLOS..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    1)ESY POS TO KATALABES AYTO??DILADI TO HONDA TO 1000 EINAI PIO AXIOPISTO APO TO SUZUKI TO 1000 EPEIDH EXEI LIGOTERA ALOGA???AYTO LES TORA?KAI AYTO EXEIS KATALABEI?
    2)SYNEXIZEIS STO IDIO MHKOS KYMATOS??
    3)KALA AFOY TO LES ESY KAI ETSI ME EPIXEIRIMATA PAO PASO EGO..
    4)H SYNTHRHSH MIAS MOTO ANAGRAFETE STO MANUAL THS...TIPOTA LIGOTERO ..TIPOTA PERISSOTERO..AN ESY EXEIS KOMPLEX ME TA LADIA KAI TIS BALBDIDES...EINAI DIKO SOY THEMA KAI THS TSEPHS SOY.
    5)AYTO TO LES APO PEIRA?NA TO GRAPSOYME KAPOY STICKY NA GINEI KANONAS..KATHE 1000 LADIA..STEILE KAI KANA GRAMMA STIS ETAIRIES NA TO GRAFOYN STO MANUAL.
    6)KALA ME TH LOGIKH SOY FYSIKAI KAI DE GINETE..KAI AGIA NA TA EXOYME PREPEI NA PAROYME XR KAI NA TOY KANOYME SERVICE KATHE BDOMADA LADIA KAI BALBIDES.
    7)AYTO TO LES META APO TIS ATELEIOTES ORES POY PERASES ME TON BERGO SOY?
    8)AN AYTO EINAI HPIO PRAMA...GAMHSEME RE FILE...
    9)KOITA MH TO FTIAXEIS..TSAMPA..GIATI PANTA YPARXEI KAPOIOS PIO GLIGOLOS..
    φιλε Δουκα....
    θα σου απαντησω απομονωμενα οπως και εκανες.

1) οσο πιο πολυστροφο ειναι το μοτερ τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει να σπασει και να σκορπισει. απο αρχαιοτατων χρονων ετσι ηταν. δεν μιλαμε για μικροδιαφορες στα τετρακυλινδρα χιλιαρια που παιζουν και πολλοι αλλοι πραγοντες, αλλα στα μονοκυλινδρα που τα 15 αλογα φαινονται και ειναι πολλα. ετσι συμβαινει και με τα αγωνιστικα μοτερ και γι'αυτο διαφερουν απο τα πολιτικα. οταν κατι ειναι φτιαγμενο και πουσαρισμενο για να αποδιδει τα μεγιστα καποια στιγμη θα κανει το μπαμ (μπορει βεβαια και να μην το κανει ποτε) αλλα ας μην παμε στην περιπτωση "μου καθησε το τζοκερ με τετραπλο τζακ-ποτ".τα πολυστροφα και τα τσιτωμενα μοτερ εχουν θεμα με την αξιοπιστια. ειτε σ'αρεσει,ειτε οχι.
    2)βλ. 1
    3)θελει κοινη λογικη. αν δεν την εχεις,δεν μπορω να κανω τιποτα. λυπαμαι.
    4) συμφωνω οτι η συντηρηση αναγραφεται στο manual. και μαλλον εγω ειμαι οντως κομπλεξικος στο θεμα λαδια και βαλβιδες. αλλα ξερω οταν παω για υπνο οτι συμπεριφερομαι στην μοτο μου με κομπλεξ στα μηχανικα της μερη.
    5)ειπαμε, ειμαι κομπλεξαρα μεγαλη.
    6)αν σου κανει κεφι παρτο ρε φιλε...αλλα οχι και καθε βδομαδα βαλβιδες.
    7)οχι. αυτο το λεω απο τους ατελειωτους μπεργκους που βλεπω παρκαρισμενους στα κατα τοπους συνεργεια. (και δεν εχουν πουλησει και πολυ τα ρημαδια)
    8)με κανεις και κολακευομαι αλλα μαλλον δεν εισαι ο τυπος μου.
    9)αυτο ειναι δεδομενο. εις τους αιωνες των αιωνων, αμην.

και για να κλεινει το θεμα. ο καθενας κανει οτι γουσταρει με την μοτο του. και οσον αφορα την συντηρηση και οσον αφορα το φτιαξιμο και τα αλογα. στην τελικη ολα φαινονται στον δρομο και στην αδεια (ή γεματη) τσεπη του ιδιοκτητη.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    φιλε Δουκα....
    θα σου απαντησω απομονωμενα οπως και εκανες.

1) οσο πιο πολυστροφο ειναι το μοτερ τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχει να σπασει και να σκορπισει. απο αρχαιοτατων χρονων ετσι ηταν. δεν μιλαμε για μικροδιαφορες στα τετρακυλινδρα χιλιαρια που παιζουν και πολλοι αλλοι πραγοντες, αλλα στα μονοκυλινδρα που τα 15 αλογα φαινονται και ειναι πολλα. ετσι συμβαινει και με τα αγωνιστικα μοτερ και γι'αυτο διαφερουν απο τα πολιτικα. οταν κατι ειναι φτιαγμενο και πουσαρισμενο για να αποδιδει τα μεγιστα καποια στιγμη θα κανει το μπαμ (μπορει βεβαια και να μην το κανει ποτε) αλλα ας μην παμε στην περιπτωση "μου καθησε το τζοκερ με τετραπλο τζακ-ποτ".τα πολυστροφα και τα τσιτωμενα μοτερ εχουν θεμα με την αξιοπιστια. ειτε σ'αρεσει,ειτε οχι.EITE ME ARESEI EITE OXI..TA MOTER POY ANAFEREIS PANE POLY PARAPANO ALOGA APO AYTA POY BGAZOYNE STH PARAGOGH OI KATASKEYASTES TOYS.TO OTI THA KANEI MPAM KAPOIO PIO DYNATO APO TO DIKO SOY ..EINAIAYTO POY LEME H PARHGORIA STON ARROSTO(ARROSTOS AYTOS ME TA LIGOTERA ALOGA- KAI PROKEITE GIA KARAMELA..)
    2)βλ. 1 BLEPE OTI NA NAI..DE XERO DEN EINAI EPIXEIRIMA AYTO POY LES EPEIDI APLA TO LES.
    3)θελει κοινη λογικη. αν δεν την εχεις,δεν μπορω να κανω τιποτα. λυπαμαι.EGO LYPAME GIATI KOINH LOGIKH EINAI YTO POY MAS PARATHESES EDO..OTI DILADI OTI PIO DYNATO TOSO PIO ZHMIARIKO..LYPAME EGO GIATI EPIMENEIS.
    4) συμφωνω οτι η συντηρηση αναγραφεται στο manual. και μαλλον εγω ειμαι οντως κομπλεξικος στο θεμα λαδια και βαλβιδες. αλλα ξερω οταν παω για υπνο οτι συμπεριφερομαι στην μοτο μου με κομπλεξ στα μηχανικα της μερη.EGO PALI APLA NOMIZO OTI EXEIS FAEI KOLLHMA KAI ALLAZEIS TA LADIA XORIS KANENAN LOGO PRAGMATIKA..FILIKA DEN EXEI NOHMA.
    5)ειπαμε, ειμαι κομπλεξαρα μεγαλη.MH TSANTISESE MORE MALAKA SIGA TA AYGA.
    6)αν σου κανει κεφι παρτο ρε φιλε...αλλα οχι και καθε βδομαδα βαλβιδες.
    7)οχι. αυτο το λεω απο τους ατελειωτους μπεργκους που βλεπω παρκαρισμενους στα κατα τοπους συνεργεια. (και δεν εχουν πουλησει και πολυ τα ρημαδια)EKEI TOYS BLEPEIS GIATI TA BERG EINAI AGONISTIKA ERGALEIA KAI EKEI BRISKONTE PRIN KAI META TOYS AGONES..DE PAEI NA PEI OTI EINA XALASMENA.XALAROSE.
    8)με κανεις και κολακευομαι αλλα μαλλον δεν εισαι ο τυπος μου.KRIMA..
    9)αυτο ειναι δεδομενο. εις τους αιωνες των αιωνων, αμην.

και για να κλεινει το θεμα. ο καθενας κανει οτι γουσταρει με την μοτο του. και οσον αφορα την συντηρηση και οσον αφορα το φτιαξιμο και τα αλογα. στην τελικη ολα φαινονται στον δρομο και στην αδεια (ή γεματη) τσεπη του ιδιοκτητη.OK PARE TO XR.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

δεν ειμαι τσαντισμενος ρε!!
    οταν τα εγραφα αυτα γελαγα, και ακομα γελαω. (οχι μαζι σου) με τις μ@λακιες που γραφουμε.

και οντως νομιζω οτι εχω καποιο κομπλεξ με την συντηρηση. πιο πολυ για να εχω να λεω (αν παθει κατι) οτι εγω ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου με το παραπανω. κινδυνολογω συνεχως βασικα.:rotflmao:

τωρα οσον αφορα τα μπ0υρδελα με τα αλογα, σου ειπα. ισχυει το "Γιαννης γκαζωνει,Γιαννης πληρωνει".

εγω προσωπικα δεν γουσταρω (εστω και σαν υποψια) να παρω ενα καινουργιο εργαλειο και να θελει αλλαγη πιστονιου στα 3000χλμ. το θεωρω αδιανοητο. και απο την στιγμη που εχω ακουσει πολλες ιστοριες περι αυτων των θεματων. και ολος τυχαιως αφορουν μπεργκους,ΚΤΜ,κλπ... δεν θελω να μπω στο τρυπακι της αγορας (και ας ξερω οτι οποτε θα τους πετυχαινω στο δρομο θα :a13: αδιαφορα κοιτωντας στην αντιθετη κατευθυνση):rotflmao: :rotflmao:

αν ομως το επωνυμο μου ηταν Λατσης, εννοειται οτι θα επαιρνα ενα μπεργκο. τι ενα?? 5-6 θα'χα ετσι για να συναλλαζω,να μην βαριεμαι και θα τους κωλοφτιαχνα κιολας. ας κρατουσαν και για μια βολτα. στα @@ μου. :rotflmao: :rotflmao:

τωρα ολα τ'αλλα ειναι "να'χαμε να λεγαμε".

δεν ειμαι τσαντισμενος ρε!!
    οταν τα εγραφα αυτα γελαγα, και ακομα γελαω.
    Δεν κάνεις για Μπέργκο εσύ ρε, το XR να πάρεις !

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ναι βρε παλικάρια αλλά πώς γίνεται μερικά "αγωνιστικά" μοτέρ της ΚΤΜ να θεωρούνται αξιόπιστα ενώ κάποια "πολιτικά" να θεωρούνται όχι και τόσο με λιγότερα αλογα και λιγότερο πιεσμένα?

Η ΚΤΜ εβγαζε τον LC4 απο τα τελη της δεκαετιας του 1980 και το μοτερ ειχε εξελιχθει οσο πηγαινε.Λογικο και επομενο να θελει προσοχη,φροντιδα και προδερμ.Αν δεν τα προσεχες και τους επινες το αιμα λογικο και επομενο το πουσαρισμενο μοτερ να εχει προβλημα.Και το μοτερ δεν ειναι αγωνιστικο ακριβως,τα αγωνιστικα μοτερ σε ανταγωνιστικα μηχανακια,οχι χομπιστες,εχουν πολλα παραπανω αλογα και εξτρα στα μοτερ.

Ομως μηχανακια σαν το ΤΤR600 που ειχα με μοτερ ιδιο και απαραλλαχτο επι 15-20 χρονια λογικο ειναι να μην εχει προβληματα με το μοτερ...Το ειχα παει για σερβις,ο μλκς ο μαστορας μου εβαλε 1 λιτρο λαδι λιγοτερο και την ιδια μερα πηγα και γυρισα Κορινθο κατακαλοκαιρο με ταχυτητες 100-130χλμ...Που να παει το μυαλο μου....Απλα το μηχανακι μου φαινοταν καπως τραχυ στην λειτουργια του...

Αν ειχα κανα ΚΤΜ ή καποιο αλλο <<ready 2 race>>???

Παντως προβληματα καθαρα με το μοτερ,και δεν εννοω συχνη συντηρηση ή προβληματα απο ελλειπη συντηρηση,δεν εχω ακουσει σε καθαρα πολιτικα SM...Δηλαδη καρφωμενες βαλβιδες κτλ...Αλλο τα περιφεριακα του μοτερ ή τα ηλεκτρικα για παραδειγμα..

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2006, 20:10
  2. Ξέρουμε τιμή για ......
    από mencham στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2005, 08:43
  3. Τιμη για μποτες
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 15:38