Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 155

Θέμα: best video

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Μεγαλύτερα οχήματα προορισμένα να μεταφέρουν μικρότερα οχήματα.
    Ο δρόμος δεν είναι μέσο μεταφοράς.
    τα φαναρια ομως μεσο γνωριμιων???

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
    - λίγο πιο πάνω από το όριο ταχύτητας
    - λίγο πιο σβέλτα απ΄ότι θα έπρεπε να πάει σύμφωνα με τα δικά του όρια
    - να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα

αν υπάρχει κάποιος να πάρει μια πέτρα και εγώ θα κάτσω πρώτος στον τοίχο να την φάω στο κεφάλι - και να τού πω και μπράβο γιατί είναι πιο σωστός οδηγός από εμένα.

Κάτσε να τελειώσει την πρωϊνή προπόνηση και θα σου ξηγήσει το όνειρο.

@trooper : Eνα έχω να πω....Α ρεεεε π@ύστικο gixxer τι έχεις κάνει του παιδιού :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Καλα, δεν ειναι μεσο μεσο μεταφορας:smilea:
    Ειναι μεσο για ΤΗΝ μεταφορα

Παλαιό μέλος

και πάλι...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @trooper : Eνα έχω να πω....Α ρεεεε π@ύστικο gixxer τι έχεις κάνει του παιδιού :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
    ...Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.
    διάβασε προσεκτικά:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    ...Αλλά αν κάνεις μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα σε μια μέρα για ένα καφεδάκι με φίλους και πάλι πίσω, αν επιστρέφεις στο σπίτι σου νεότερος απ' ότι ξεκίνησες μετά από μια καλή βόλτα, αν ψάχνεις τα λιγότερο ταξιδεμένα κομμάτια επαρχιακού δρόμου, αν τρως κρύο και βροχή και το γουστάρεις κι από πάνω, αν ψάχνεις να βρεις την μοτοσυκλέτα που θα σου δώσει την απόλυτη αίσθηση τρισδιάστατης κίνησης σ' εκείνο το ανηφορικό φιδίσιο κομμάτι, σαν ρολερ-κοστερ ανάμεσα στα πεύκα και στα έλατα... τότε τι να πω... μάλλον δεν ψάχνεις μια εναλλακτική στο ΚΤΕΛ...

Όπως βλέπεις ο npat δεν μίλησε πουθενά για παρανομίες και επικυνδυνότητα! Μίλησε για τις στιγμές με την μηχανή οι οποίες σημαδεύουν την ζωή σου για πάντα και διαμορφώνουν το χαρακτήρα σου. Μπορεί να νομίζεις ότι υπερβάλλω, αλλά όπως λέει και ο τρούπερ, αν δεν γίνεις χειριστής μοτό αλλά μοτοσυκλετιστής θα καταλάβεις. Στο λέω όχι για να το παίξω "παλιός" ή "ωραίος" αλλά επειδή είσαι "νέος" όπως είπες και εσύ!

Το μόνο "κακό" είναι ο τρόπος των npat και trooper ο οποίος ήταν λίγο απότομος, αλλά αυτό το είπαμε, ξεκόλα και προσπάθησε να προσαρμοστείς με τον τρόπο γραφής του καθένα
    Chris

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman

Το μόνο "κακό" είναι ο τρόπος των npat και trooper ο οποίος ήταν λίγο απότομος, αλλά αυτό το είπαμε, ξεκόλα και προσπάθησε να προσαρμοστείς με τον τρόπο γραφής του καθένα
    ελα ρε αμα δεν αντεχουμε και λιγο αποτομο τροπο....φαντασου στα αποτομα φρενα τι θα παθουμε.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.............
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα ρε αμα δεν αντεχουμε και λιγο αποτομο τροπο....φαντασου στα αποτομα φρενα τι θα παθουμε.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.............
    ε μα αυτό λέω

Chris

Το βίντεο είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.
    Όπως έγραψε κι ο Devil's Animal πιο πάνω, γίνεται άκρως εντυπωσιακό όταν σκάει και το ΚΤΜ με τους άλλους.

Τη γνώμη μου για τέτοια σκηνικά σε δημόσιους δρόμους με κίνηση την έχω ξαναματαπεί...
    Και στο απόσπασμα που φαίνεται εδώ δεν φαίνεται και πως πάνε όταν συναντούν πολλή κίνηση στο δρόμο αυτό...

Αλλά έμεινα άναυδος με αυτά που είδα...

Εξαιρετικό βίντεο αλλά άκρως επικίνδυνο.
    Μπορεί τα παιδιά να'ναι άπιαστοι στο τιμόνι και να ξέρουν το δρόμο σαν την τσέπη τους, αλλά υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες... ένα πετραδάκι, ένας που παραβιάζει τη διαχωριστική, στιγμιαία αφηρημάδα...

Άψογοι μεν, λακαμάδες δε...

(Έχω δει τουλάχιστον 20 φορές το βίντεο, μόνος και με φίλους)
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Είναι αδύνατον οδηγώντας μηχανή να "παρανομείς και να κάνεις την καύλα σου" και να ΜΗΝ γίνεσαι, έστω και λίγο, επικίνδυνος για τους άλλους.

Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...

+1

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Άσχετο πλην όμως διευκρινιστικό post για να μην πλακωθούν στις σφαλιάρες οι menos και stvr1

Τα οχήματα ονομάζονται μεταφορικά μέσα, ο δρόμος (αεροδιάδρομοι για τα αεροπλάνα,σιδηροτροχιές για τα τρένα,θάλασσα για τα πλοία) ονομάζεται μεταφορικό δίκτυο.

...και ψυχραιμία...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Δεν πλακωνόμαστε, κάνουμε εποικοδομητική κουβέντα...
    Διαφωνήσαμε, δεν είμαστε εχθροί.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Διαφωνήσαμε, δεν είμαστε εχθροί.

+1

Μαλλον μπερδευτηκε με τον TROOPER και τον TPAP

Ε οχι δα

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    μια απορια κ απο ενα νεουδι....

ολοι εδω με το σταυρο στο χερι παμε...κανεις δεν παρανομησε , δεν βγηκε σε αντιθετο...

δεν εχει καγκουρεψει στο ελαχιστο...

αν οχι τοτε μπραβο μας τις μπυρες τις κερναω εγω....

οι τυποι ειναι pro κ το καταλαβα κ εγω ο αδαης σε σχεση με ολους εδω μεσα που η εμπειρια

τους δεν συγκρινεται με την δικια μου

ετσι μου ερχεται ωρες ωρες να γινω μακης ξερετε ο γνωστος...κ να αρχισω να

βιντεοσκοπω τα μελη της κοινοτητας μας...για τυχον παρανομιες καγκουριες παρομοιου

επιπεδου με το βιντεακι ....εχει να πεσει κωλοτουμπα!!!

TROOPER ψηνεσαι για εικονοληπτης.....???

Αντε γεια μας τωρα...

Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ας σταθώ μια στιγμή και αναρωτηθώ .... οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αυτή την αλλόκοτη και απάνθρωπη μεγαλούπολη προσπαθούμε να μετακινηθούμε καθημερινά με το πιο λογικό και συνάμα το πιο παράλογο μέσο μετακίνησης. Καθημερινά βιώνουμε τον κίνδυνο με την μορφή ημίτρελων οδηγών, πεζών σε κατάσταση παράκρουσης και λοιπών τραγελαφικών καταστάσεων – καθένας μας έχει μια ιστορία να πει τέλος πάντων για το πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μια ανύποπτη μέρα κατεβαίνοντας στη δουλειά του.
    Αν κάτσω και το σκεφτώ θα έπρεπε να παρατήσω τη μηχανή και να μην ξανακαβαλήσω ποτέ μου.

Και τότε αν με ρωτήσει κάποιος "γιατί συνεχίζεις να καβαλάς σε τέτοιες συνθήκες;" .... ποια είναι η λογική απάντηση που θα του δώσω ;; Δεν έχω λογική απάντηση πραγματικά

Η δική μου προσωπική απάντηση είναι "γιατί με κάνει να νιώθω ότι λίγο την παλεύω ... "
    μωρή παπατζα γιατί δεν λες στα παιδιά πώς οδηγείς στους δρόμους της αθήνας...?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Best Sportsbike Video Collection
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 07:12
  2. Best Joke
    από yamaha στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 19:13
  3. tank cam speed video