Περίμενε τώρα γιατί εσύ είσαι άκυρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
ο σπυρος εχει δικαιωθει και στα 2 δικαστηρια ποινικο και αστικο!!!!!
θα ξεκινησει ενα καινουργιο γυρο δικαστηριων με τον τυπο που κατεθεσε αυτα που κατεθεσε και του ευχομαι να το τραβηξει οσο παει και να βρει το δικιο του!!!!!
σημερα το μεσημερι ημασταν μαζι και μου ειπε μια κουβεντα που την σκεφτομαι απο εκεινη την ωρα!!!!!!
οτι μακαρι να μπορουσα να τους μεταφερω τον πονο και την ταλαιπωρια!!!!!
να τους βαλω σε ενα κρεβατι να κατσουν 2 χρονια και ας ερθουν μετα να μου πουν!!!!!
γι αυτο και θελει να το τραβηξει!!!!!
φανταστειται λιγο να παθεις κατι τετοιο και να ακουσεις απο καποιον να λεει οτι κλειναμε τα φωτα και ριχναμε νερα στο δρομο για να μην γινονται κοντρες!!!!
γαμησανε την ζωη καποιου στην κυριολεξια καποιοι κυριοι και το λενε σαν να λενε καλημερα
σκεφτειτε το λιγο και πειτε μου εσεις τι θα κανατε????
ειπαμε και αλλα αλλα δεν θα αναφερθω πιστευω οτι καλα κανει και το κυνηγαει και μακαρι αυτο να βγαλει καπου ειναι αποφασισμενος να το παει μεχρι τελος και καλα θα κανει!!!!!
Ξαναδιαβάζω όλο το ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ήταν κατηγορούμενος και απο τι δικαιώθηκε ο φίλος μας.
Εχω καταλάβει οτι το παλικάρι είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σχιστό αφού πάτησε νερά απο τα ποτιστικά νύχτα χωρίς φώτα.
Επείσης απ ότι κατάλαβα κάποιος εμπειρογνώμονας που ισχυρίζεται οτι το zx έχει εκτός δρόμου δυνατότητες ισχυρίστηκε επείσης οτι η τροχαία όταν αυτός ήταν στην υπηρεσία έκλεινε τα φώτα και άνοιγε τα νερά για να αποτρέψει κόντρες.
Και τώρα ψάχνουμε να κυνηγήσουμε αυτόν τον συγκεκριμένο μάρτυρα (η σοβαρότητα των δηλώσεων του μάλλον σηκώνει πολύ συζήτηση) για τις πιθανές ευθύνες που είχε τότε που ήταν υπηρεσία?
Για ψευδομαρτυρία?
Η αυτούς που είναι στην τροχαία τώρα με την λογική οτι εξακολουθούν να εφαρμόζουν το ίδιο κόλπο?
Η τελικά ψάχνουμε ποιός είναι υπεύθυνος για τα νερά στο σχιστό?