What the fuckΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
κοκκινο ε???? σαν κι αυτο περιπου????![]()
![]()
![]()
Που την βρηκες?
την οδηγησες?
ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Η αληθεια ειναι οτι εχω τη τυχη να εχω μερικα καλα μηχανακια (γαμισε τα δηλ....
οτι λεφτα βγαζω ολα αυτα τα χρονια τα κανω ιδιεταιρα μηχανακια)
Λεγε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για το NR
ΞΕΡΑΣΕ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
θα σου γραψω λεπτομερειες σημερα το βραδυ η αυριο πρωιΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Λεγε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ για το NR
ΞΕΡΑΣΕ ΛΕΜΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
θα σου γραψω λεπτομερειες σημερα το βραδυ η αυριο πρωι![]()
![]()
![]()
Και πες μου τι πρεπει να κανω για να βρεθω τετ α τετ με αυτο το ΜΩΡΟ
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε αφού βρέθηκε και NR μπορούμε πλέων να αποσύρουμε με μια σεμνή τελετή όλα τα κοινά vfr![]()
αλήθεια το πιστόνι πόσο τα χρεόνει ο Σαρακάκης???
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Ε αφού βρέθηκε και NR μπορούμε πλέων να αποσύρουμε με μια σεμνή τελετή όλα τα κοινά vfr![]()
αλήθεια το πιστόνι πόσο τα χρεόνει ο Σαρακάκης???
Εισαι τρελος?
Honor the dead απλα![]()
![]()
![]()
Επιτιμος προεδρος ο τυπας αν εχει οντως NR
Λοιπον αρχοντες το εν λογω NR αγοραστηκε απο τη MOTOJAPAN και ηρθε εδω περισσοτερο
για διαφημιστικους λογους.Μετα κατεληξε στα χερια μας.
Οδηγικα δουλευε σε παρα πολυ υψηλες θερμοκρασιες 100-120 βαθμους,κι εκαιγε δισκους για πλακα....αλλα ειχαμε λυση!!!!!Δισκους απο VFR400NC30...απλα περισσοτερους...απιστευτα υλικα κατασκευης ομως το λογοπαιγνιο που το ακολουθουσε Never Ready μαλλον ηταν σωστο.
Οσο για αναταλακτικα βρισκεις με τον αριθμο πλαισιου και τον κωδικο του PGM κατευθειαν απο HONDA.
Aυτο οπως και κατι αλλα μηχανακια περιφερονται απο ενα παρεακι5-6 ατομων,που ονομαζομαστε THE PROBLEMATIX και που μολις τελειωσουμε το στεκι μας θα μπορουμε να φιλοξενουμε φιλαρακια![]()
![]()
Τσικουδια και μεζεδες αφθονοι![]()
![]()
Υπαρχουν μερικα πολλυ ενδιαφεροντα μοτο πιστεψτε με και η τελευταια ,μεχρι τελος του χρονου(ετσι ειπαν απο την DUCATI)ενα DESMOSEDICI......
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Μπράβο ρε Γιάννη ωραία πράγματα.Το club vfr θα έρθει για προσκύνημα όταν θα είσαι έτυμος. Οδηγικά τι λέει? Είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν πολύ λίγες σε όλο τον κόσμο και αυτή που είχε το moto νομίζω την πούλησε στον Νίκολας Κέιτζ. κοίτα πράγματα... σε λίγο θα βλέπουμε και αγγελίες πωλήτε οβάλ πιστόνι για τασάκι!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
Ετσι για προσκυνημαΑρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Μπράβο ρε Γιάννη ωραία πράγματα.Το club vfr θα έρθει για προσκύνημα όταν θα είσαι έτυμος. Οδηγικά τι λέει? Είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν πολύ λίγες σε όλο τον κόσμο και αυτή που είχε το moto νομίζω την πούλησε στον Νίκολας Κέιτζ. κοίτα πράγματα... σε λίγο θα βλέπουμε και αγγελίες πωλήτε οβάλ πιστόνι για τασάκι!![]()
![]()
![]()
300ες μονο
Είχα την τύχη να κάτσω μια φορά επάνω της αλλά να την οδηγήσω δεν έτυχε ποτέ...