Μπράβο κοριτσάκι μου!!!![]()
![]()
![]()
Ευχάριστα updates !
Η οικογένεια μαζί με το κοριτσάκι επέστρεψαν πριν μερικές μέρες στο σπίτι τους στα Χανιά, η μικρούλα βγαίνει πλέον έξω και παίζει με τα υπόλοιπα παιδάκια αν και με ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς της αφού έχει ακόμα τις γάζες στο κεφάλι και θα τις έχει μέχρι την επόμενη εγχείρηση, το σίγουρο είναι πως πέρασε τον κίνδυνο, χαμογελάει, μιλάει, και συνεχίζει ακάθεκτη να συγκινεί τον κόσμο που περιμένει πως και πως να μάθει νέα της !!
Μέσα στα στραβά κι ανάποδα μπορούν να υπάρξουν και μεγάλες χαρές τελικά..!![]()
Άντε ρεμάλια μοτοσυκλετιστές, σας την έφτιαξα τη μέρα πάλι !![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευχάριστα updates !
Η οικογένεια μαζί με το κοριτσάκι επέστρεψαν πριν μερικές μέρες στο σπίτι τους στα Χανιά, η μικρούλα βγαίνει πλέον έξω και παίζει με τα υπόλοιπα παιδάκια αν και με ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς της αφού έχει ακόμα τις γάζες στο κεφάλι και θα τις έχει μέχρι την επόμενη εγχείρηση, το σίγουρο είναι πως πέρασε τον κίνδυνο, χαμογελάει, μιλάει, και συνεχίζει ακάθεκτη να συγκινεί τον κόσμο που περιμένει πως και πως να μάθει νέα της !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι νέα.
Μάκη είχε μαυρίσει η ψυχή μου ρε φίλε όταν είχα διαβάσει για το συμβάν.
Να 'σαι καλά για τα ευχάριστα νέα που έγραψες.
Ευχάριστα updates !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είσαι πρώτος φιλαράκι!!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Καλά να είμαστε παλίκαροι να ακούσουμε και τα υπόλοιπα τα όμορφα, προσωπικά με έχει συγκινήσει απίστευτα αυτή η ιστορία και βλέπω ένα τόσο δα κοριτσάκι να δίνει μαθήματα ζωής σε αρκετούς δύσπιστους ανθρώπους, παίδες όσο υπάρχει θέληση και δύναμη ψυχής υπάρχει και ελπίδα, κι όσο υπάρχει και ελπίδα όλα μα όλα είναι εφικτά σ'αυτή τη ζωή !
Προσωπικά υποκλίνομαι σ'αυτή την ψυχούλα που έβαλε ένα τεράστιο Χ σε όλα αυτά τα δυσσάρεστα που ακούγονταν εδώ γύρω στην αρχή και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, πλέον είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας και θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτός που θα έχει την τιμή να σας τα μεταφέρει !
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο στη μικρή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. makis να σαι καλά για την ενημέρωση
Ευχάριστα updates !
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ρπμ....ΜΠΡΑΒΟ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά!!
Για το ζώο που την παράτησε κανα νέο;
Έχουν διασταυρωθεί όλα τα στοιχεία που είχε η αστυνομία και του έχουν απαγγελθεί κανονικά όλες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, από εκεί και μετά δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, υποθέτω όμως πως περιμένουν το δικαστήριο για την απόφαση.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Για το ζώο που την παράτησε κανα νέο;
![]()
από κει και πέρα θα γίνουν δύο πράγματα:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχουν διασταυρωθεί όλα τα στοιχεία που είχε η αστυνομία και του έχουν απαγγελθεί κανονικά όλες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, από εκεί και μετά δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, υποθέτω όμως πως περιμένουν το δικαστήριο για την απόφαση.
![]()
1) το σίγουρο θα γίνει κάποια στιγμή το ποινικό και (αν δεν έχει κάνει καμιά χοντρή πατάτα η αστυνομία και έχει συλλάβει λάθος άτομο) τότε θα την φάει κανονικότατα και
2) προφανώς θα κάνει αγωγή η οικογένεια του κοριτσιού εναντίον της ασφαλιστικής για το ατύχημα και (προφανώς, εγώ πάντως θα το έκανα) και εναντίον του ίδιου προσωπικά για την εγκατάλειψη ώστε να πληρώνει μια ζωή.
Αυτά όμως θα πάρουν χρόνο,
αυτό που προέχει είναι να γίνει 100% καλά το κοριτσάκι και τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους
Ξεχάστηκε το θέμα όμως το βγάζω στην επιφάνεια για να πω τα ευχάριστα και να κλείσει εδώ, η μικρούλα έκανε την τελευταία εγχείρηση πριν λίγο καιρό και σήμερα έχει αναρρώσει πλήρως, ο συνάδελφος που μένει στη γειτονιά της μου είπε χαρακτηριστικά "την κοιτάς και νομίζεις ότι δεν συνέβει ποτέ το κακό", παίζει τρέχει γελάει, χαλάει τον κόσμο!
Τέλος παιδιά, το θαύμα έγινε με την κοριτσάρα !!
![]()
![]()
![]()