Ε μα να τα λέμε αυτά, πάλι δεν έφταιγες εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με γιαμαχα περιμενεις να εχω φρένα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε μα να τα λέμε αυτά, πάλι δεν έφταιγες εσύΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με γιαμαχα περιμενεις να εχω φρένα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ που τα λέμε, ετσι που πετάχτηκε η κάργια δεν φταίω αλλά ουτε έβλεπα καλα νύχτα με βροχή, κατηφόρα με γλίτσα ήταν, από πισω της το φόρεσα, μια γρατζουνιά απο την εξάτμιση είχε.... δεν γ@μιέτ@ι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε μα να τα λέμε αυτά, πάλι δεν έφταιγες εσύ![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε μεταλ τεο μην ασχολεισαι αλλο..Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
ο καθενας πεταει την παπαρια του για να νιωσει ωραια με τους αλλους που σε κραζουν..
αν ομως βαλουν ολοι τον εαυτο τους στο σκηνικο:
οδηγας στην κηφισιας, και σε κατεβαζει ο μπατσος να σκουπιζεις πινακιδες μεσα στην μεση του δρομου
ισως καταλαβουν τις παπαριες του..
αλλα βεβαια τους "κυριους" οι μπατσοι-κοτοπουλα δεν τους πειραζουν..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε καψοκαλυβα την πηρες γραμμη οτι ο μπατσος σου την χαρισε την 700?Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Λοιπον ξεμπαρκοι επιδει το thred ειναι μεγαλο και απαντατε χωρις να εχετε διαβασει το προηγουμενα διαβαστε τα παρακατω.
1)Το ποσο μιυαλο εχω το ξερω εγω.
2)Δεν παραπωνεθηκα που μου ειπε να σκουπισω την πινακιδα, ουτε ειπα οτι ολοι οι μπατσοι ειναι σκατα(ειναι ομως η πλειοψηφια,κατα τη γνωμη μου).
3)Οσες κλησεις εχω φαει τις αξιζα.
4)Το ολο ποστ εγινε για την συμπεριφορα του αστυνομικου.
εδω αλλες δινουν κωλο με 50 ευρω και εσυ παραπονιεσαι για την συμπεριφορα του.
Ρε φιλε δικιο εχεις σε ολα αλλα, περα απο το σκηνικο που εγινε τα περνω με τις παπαριες εδω μεσα, εννοω οτι μερικοι αθελα τους ισως ,βαζουν λογια στο στομα μου και πεταγετε ο καθε ενας και λεει οτι του κατεβειΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε μεταλ τεο μην ασχολεισαι αλλο..
ο καθενας πεταει την παπαρια του για να νιωσει ωραια με τους αλλους που σε κραζουν..
οδηγας στην κηφισιας, και σε κατεβαζει ο μπατσος να σκουπιζεις πινακιδες μεσα στην μεση του δρομου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
...
.....
Σωστά... έπρεπε να σε βάλει να την καθαρίσεις να στο ρίξει κιόλας το προστιμο με σοβαρότητα και τυπικότητα....
Κι αν δεν σταματήσεις, όπως προείπε ένας, να σου φορέσει και μια 9ρα για το χαβαλέ.... να γουστάρουμε....
Αμα εμείς φερόμαστε σαν μαλάκες, τα θέλει ο κωλαράκος μας....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μαλακια του μπατσου επρεπε να τον κατεβασει για κρανακι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε μεταλ τεο μην ασχολεισαι αλλο..
να του την φορεσει 350 για κρανακι και 350 για μη εμφανη πινακιδα αλλα ολα αυτα στον πληθυντικο :rotflmao:
Στην αρχη του ποστ λεω πως η πινακιδα μου μια χαρα φαινοταν αλλα ηταν σκονισμενη, δεν ηταν καθολου δυσδιακριτηΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
μαλακια του μπατσου επρεπε να τον κατεβασει για κρανακι.
να του την φορεσει 350 για κρανακι και 350 για μη εμφανη πινακιδα αλλα ολα αυτα στον πληθυντικο :rotflmao:
ακριβωςΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
αλλα ολα αυτα στον πληθυντικο :rotflmao:
οπως ο νομος ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δεν με δινεις εμενα 700 ευρω να σε παρω τηλ να σου μιλαω μεχρι το βραδυ στο πληθυντικο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ακριβως
οπως ο νομος ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
αν θες σε φωναζω και ser :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παλουκαρια για πειτε μου κατι
στον στρατο γουσταρατε τα καψονακια?![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εδω αλλες δινουν κωλο με 50 ευρω και εσυ παραπονιεσαι για την συμπεριφορα του.
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
λιωνω ρπμ...
![]()
![]()
![]()
για το κρανακι δεν μας τιποτα ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Στην αρχη του ποστ λεω πως η πινακιδα μου μια χαρα φαινοταν αλλα ηταν σκονισμενη, δεν ηταν καθολου δυσδιακριτη
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
δεν με δινεις εμενα 700 ευρω να σε παρω τηλ να σου μιλαω μεχρι το βραδυ στο πληθυντικο?
αν θες σε φωναζω και ser :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:ασε, παρε τζαμπα να βριζεις και θα στο κλεινω
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ρε την παλευεις καθολου? Μαλλον οχι, το οτι δε φοραγα κρανος το ειπα οταν εγραψα το ποστΑρχικά δημιουργήθηκε από harvester
για το κρανακι δεν μας τιποτα ομως