Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 174

Θέμα: Δημος Αθηναιων....ο γελειος...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    τη δέσμευση την ανέλαβε

Το άλλο με το τοτό το ξέρεις?

Ειλικρινά... δε περιμένω τίποτα απο κανένα Δήμαρχο απο κανένα κόμμα για να αλλάξει η εικόνα της Αθήνας...
    Και όσον αφορά το συγκεκριμένο Δημαρχούλη.... είδαμε και τη στάση του στο θέμα του Ελαιώνα....
    Είδαμε και η προηγούμενη κυβέρνηση τι έκανε με το mall στο Μαρούσι..... βλέπουμε τι κάνει η τωρινή... με το mall στον Ελαιώνα...

Τελικά πρέπει να βγαίνεις και να πλακώνεσαι στις μπούφλες με τα ματ... για να καταφέρεις κάτι...
    ετσι είναι δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα...
    Νόμοι που δεν εξυπηρετούν το πολίτη αλλά το κέρδος των παρατρεχάμενων του κόμματος που είναι στην εξουσία.....

Οσον αφορά το ΠΕυκώνα... ήταν αναγκαίο κακό να κοπούν κάποια δέντρα.. μη τα θέλουμε και ολα δικά μας...
    ΚΑι στη τελική στη συγκεκριμένη περιοχή έχει στο 1χλμ πιο πάνω το Πάρκο τρίτση... δεν τίθεται θέμα πρασίνου...
    Σε κανέναν δεν αρέσει να κόβεται ένα δέντρο.. αλλα οταν έχει να κάνει με ένα μεγάλο έργο.. δεν πρέπει να είμαστε συνέχεια αρνητικοί ... και φυσικά δεν μπορεί να συγκριθεί με το παρών θέμα συζήτησης για το οικόπεδο στη καρδιά της Πατησίων.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ρε παιδια σορρυ δεν εχω παρακολουθησει ολο το ποστακι αλλα εχω μια απορια..

στην κυψελη γινεται πανικος, εινια ο ενας πανω στον αλλον.οι περισσοτεροι δεν κουνανε τα αμαξια τους για μηνες γιατι μετα δεν βρισκουν παρκινγ.

θα κανουν λεει υπογειο παρκινγ.....και απο πανω κατι σαν δασακι..

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    απλα καποιοι ψαχνονται για φασαριες το παρκακι δεν ηταν ουτε μισο τετραγωνο αν μετα το εργο δεν φυτεψουν ασ πανε τοτε να τα σπασουνε, ελεος!
    gogogo!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

στην κυψελη γινεται πανικος, εινια ο ενας πανω στον αλλον.οι περισσοτεροι δεν κουνανε τα αμαξια τους για μηνες γιατι μετα δεν βρισκουν παρκινγ.

θα κανουν λεει υπογειο παρκινγ.....και απο πανω κατι σαν δασακι..

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ;;;;

"το κάτι σαν" είναι που χαλάει το κόσμο... καθώς και οτι πάρκινγκ υπάρχουν 2-3 σε απόσταση 200-300 μετρα απο εκεί. Και το πάρκινγκ δεν είναι δωρεάν φίλε George

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    "το κάτι σαν" είναι που χαλάει το κόσμο... καθώς και οτι πάρκινγκ υπάρχουν 2-3 σε απόσταση 200-300 μετρα απο εκεί. Και το πάρκινγκ δεν είναι δωρεάν φίλε George
    μαλιστα καταλαβα....
    και δηλαδη προτιμουν να μεινουν στα χαλια που εχουν ;;
    που ξερουν ισως να σωθουν με το παρκινγκ
    να κανουν φασαρι λοιπον ΟΤΑΝ φτιαχτει το παρκινγκ και ΔΕΝ φτιαχτει το δασακι απο πανω ( λες και τωρα ειναι κανα εθνικο δασος εκει ) και να κανουν φασαρια ΑΝ τους πουν οτι πρεπει να πληρωνουν για το παρκινγκ.
    αλλα ημαρτον ρε παιδια...οχι και να προσπαθουν να τους σωσουν καπως εκει περα, και να διαμαρτυρονται κιολας

αλλα ημαρτον ρε παιδια...οχι και να προσπαθουν να τους σωσουν καπως εκει περα, και να διαμαρτυρονται κιολας
    Αα καλά..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αα καλά..

γαμω τα επιχειρηματα...
    πειστηκα

1) Δεν έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση 2)δεν έχεις διαβάσει για το συγκεκριμενο θέμα σε κάποιο άλλο site... 3)και απ ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις και το συγκεκριμένο χώρο - περιοχή....

και 4) Δεν διαβάζεις και αυτά που σου γράφουν ( οτι το πάρκινγκ θα είναι επι πληρωμή)

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

1) Δεν έχεις παρακολουθήσει τη συζήτηση 2)δεν έχεις διαβάσει για το συγκεκριμενο θέμα σε κάποιο άλλο site... 3)και απ ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις και το συγκεκριμένο χώρο - περιοχή....

και 4) Δεν διαβάζεις και αυτά που σου γράφουν ( οτι το πάρκινγκ θα είναι επι πληρωμή)

ναι οκ αλλα δεν με καταλαβες....

τον χωρο τον γνωριζω πολυ καλα ειναι διπλα μου

εστω οτι το παρκινγκ θα ειναι επι πληρωμη....αλλαζει κατι;;;
    οποιος θελει το βαζει...οποιος ΔΕΝ θελει, ψαχνει εξω να παρκαρει οπως κανει και τωρα δηλαδη.
    το παρκινγκ θα ειναι υπογειο, σωστα;;; αρα δεν αλλαζει κατι ως προς το θεμα του να πιανει χωρο , και να τους δυσκολευει ακομα περισσοτερο.
    το δασακι θα ξαναφτιαχτει, σωστα;
    αρα μετα το περας του εργου, θα εχουμε ενα υπογειο παρκινγ, και οποιος θελει πληρωνει και το βαζει.
    που ειναι το κακο;

ναι οκ αλλα δεν με καταλαβες....

τον χωρο τον γνωριζω πολυ καλα ειναι διπλα μου

εστω οτι το παρκινγκ θα ειναι επι πληρωμη....αλλαζει κατι;;;
    οποιος θελει το βαζει...οποιος ΔΕΝ θελει, ψαχνει εξω να παρκαρει οπως κανει και τωρα δηλαδη.
    το παρκινγκ θα ειναι υπογειο, σωστα;;; αρα δεν αλλαζει κατι ως προς το θεμα του να πιανει χωρο , και να τους δυσκολευει ακομα περισσοτερο.
    το δασακι θα ξαναφτιαχτει, σωστα;
    αρα μετα το περας του εργου, θα εχουμε ενα υπογειο παρκινγ, και οποιος θελει πληρωνει και το βαζει.
    που ειναι το κακο;
    ΚalGeorge επειδή δεν σε γνωρίζω προσωπικά.. και μπορεί αυτά που γράφεις όντως να τα πιστεύεις δεν θέλω να αμφιβάλλω.

Δυστυχώς δέντρα δε θα μπουν... γιατί πουθενά αλλου δεν μπήκαν σε τέτοιες περιπτωσεις... θα βαλουν 10 θάμνους και θα λένε οτι έφτιαξαν το χώρο...
    Αν σε ευχαριστεί να βλέπεις θάμνους μεταξύ τσιμεντένιων εξαεριστήρων... γιατί το υπόγειο πάρκινγκ θα πρέπει να παίρνει και αέρα απο κάπου...
    ΚΑι εφόσον μένεις δίπλα γνωρίζεις οτι απο ιδιωτικά πάρκινγκ δεν έχει πρόβλημα η περιοχή... και οτι στα περισσότερα υπάρχουν άδειες θέσεις άρα δεν τίθεται και θέμα (ανάγκης για νέο ιδιωτικό πάρκινγκ).
    Και το πιο εξοργιστικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πήγαν βράδυ και με συνοδεία MAT για να κόψουν τα δέντρα... και στη συνέχεια ακούσαμε το Δήμαρχο να λέει οτι δεν γνώριζε και ότι τα δέντρα τα μετέφεραν αλλου...

ΦΙλικά Δημήτρης

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

ΚalGeorge επειδή δεν σε γνωρίζω προσωπικά.. και μπορεί αυτά που γράφεις όντως να τα πιστεύεις δεν θέλω να αμφιβάλλω.

Δυστυχώς δέντρα δε θα μπουν... γιατί πουθενά αλλου δεν μπήκαν σε τέτοιες περιπτωσεις... θα βαλουν 10 θάμνους και θα λένε οτι έφτιαξαν το χώρο...
    Αν σε ευχαριστεί να βλέπεις θάμνους μεταξύ τσιμεντένιων εξαεριστήρων... γιατί το υπόγειο πάρκινγκ θα πρέπει να παίρνει και αέρα απο κάπου...
    ΚΑι εφόσον μένεις δίπλα γνωρίζεις οτι απο ιδιωτικά πάρκινγκ δεν έχει πρόβλημα η περιοχή... και οτι στα περισσότερα υπάρχουν άδειες θέσεις άρα δεν τίθεται και θέμα (ανάγκης για νέο ιδιωτικό πάρκινγκ).
    Και το πιο εξοργιστικό σε όλη την υπόθεση είναι ότι πήγαν βράδυ και με συνοδεία MAT για να κόψουν τα δέντρα... και στη συνέχεια ακούσαμε το Δήμαρχο να λέει οτι δεν γνώριζε και ότι τα δέντρα τα μετέφεραν αλλου...

ΦΙλικά Δημήτρης
    φιλε μου δεν εχω καμμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου και εγω απλως την γνωμη μου λεω.
    απλα ΔΕΝ ξερεις αν τελικα μετα το τελος, φυτευσουν τα δεντρα που υποσχονται...αυτοι δεσμευονται οτι θα το κανουν (τωρα θα μου πεις κατι μας ειπες )

αλλα οπως και να εχει, ενα υπογειο παρκινγκ θα εινι μια ανασα, εστω και για καποιους.
    ξερεις τι σημαινει να ψαχνεις για παρκινγκ με τις ωρες;
    εχω γυρισει σπιτι μου 4 η ωρα τα ξημερωματα και βρηκα παρκινγκ στις 6:30 ( αν θες το πιστευεις) που εφυγε καποιος ανθρωπος να παει σε δουλεια.
    οποτε, οταν μου λες οτι θα γινει υπογειο παρκινγκ.....να γινει.
    σιγουρα θα ειναι για καλο.
    και ΑΝ μετα δεν πραγματοποιησουν αυτα που ελεγαν, τοτε ναι, καντε φασαρια

και να σου πω και το αλλο; ..δυστηχως ..ΕΤΣΙ εχει η κατασταση εκει...δηλαδη μην γελιομαστε...θα μας σωσουν τα 15-20-25 ξερω γω ποσα δεντρακια ειναι εκει τωρα;; αφου τα αυτοκινητα αυξανονται συνεχως....κατι πρεπει να γινει

<<η καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Ελένη Πορτάλιου, που μας αποκάλυψε ότι σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το αφανισμένο παρκάκι στη συμβολή της Πατησίων με την Κύπρου λειτουργούν έξι μεγάλα γκαράζ, τα οποία συνήθως είναι μισογεμάτα.>>

6 μεγαλα,ιδιωτικα προφανως,γκαραζ..Δεν νομιζω να εχουν πολλοι την οικονομικη ανεση στην περιοχη να πληρωνουν για γκαραζ καθε μηνα..Μισογεματα λοιπον,σε αποσταση 1 χιλιομετρου...Το εγραψα στην προηγουμενη σελιδα μαζι με το λινκ...Επισης εβαλα λινκ απο εφημεριδα για το τι εγινε με αλλα τετοια εργα και τις υποσχεσεις να <<βαλουν>> πρασινο παλι...Γκαζον,αντε το πολυ κανα θαμνο...

ΥΓ Επισης η λυση στο παρκαρισμα οταν τα νεα οχηματα καθε χρονο ειναι 200,000 δεν ειναι 180 θεσεις παρκινγκ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    <<η καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Ελένη Πορτάλιου, που μας αποκάλυψε ότι σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το αφανισμένο παρκάκι στη συμβολή της Πατησίων με την Κύπρου λειτουργούν έξι μεγάλα γκαράζ, τα οποία συνήθως είναι μισογεμάτα.>>

6 μεγαλα,ιδιωτικα προφανως,γκαραζ..Δεν νομιζω να εχουν πολλοι την οικονομικη ανεση στην περιοχη να πληρωνουν για γκαραζ καθε μηνα..Μισογεματα λοιπον,σε αποσταση 1 χιλιομετρου...Το εγραψα στην προηγουμενη σελιδα μαζι με το λινκ...Επισης εβαλα λινκ απο εφημεριδα για το τι εγινε με αλλα τετοια εργα και τις υποσχεσεις να <<βαλουν>> πρασινο παλι...Γκαζον,αντε το πολυ κανα θαμνο...

ΥΓ Επισης η λυση στο παρκαρισμα οταν τα νεα οχηματα καθε χρονο ειναι 200,000 δεν ειναι 180 θεσεις παρκινγκ.
    ²
    σιγουρα , αλλα ειναι κατι τουλαχιστον...
    και ξαναλεω...αν ηταν υπεργεια..τοτε ναι να κανεις φασαρια.
    αλλα τωρα σου λεει θα ειναι υπογεια.
    οποτε ποιο το προβλημα;
    anyway, βλεποντας και κανοντας

φιλε μου δεν εχω καμμια ορεξη να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου και εγω απλως την γνωμη μου λεω.
    απλα ΔΕΝ ξερεις αν τελικα μετα το τελος, φυτευσουν τα δεντρα που υποσχονται...αυτοι δεσμευονται οτι θα το κανουν (τωρα θα μου πεις κατι μας ειπες )

αλλα οπως και να εχει, ενα υπογειο παρκινγκ θα εινι μια ανασα, εστω και για καποιους.
    ξερεις τι σημαινει να ψαχνεις για παρκινγκ με τις ωρες;
    εχω γυρισει σπιτι μου 4 η ωρα τα ξημερωματα και βρηκα παρκινγκ στις 6:30 ( αν θες το πιστευεις) που εφυγε καποιος ανθρωπος να παει σε δουλεια.
    οποτε, οταν μου λες οτι θα γινει υπογειο παρκινγκ.....να γινει.
    σιγουρα θα ειναι για καλο.
    και ΑΝ μετα δεν πραγματοποιησουν αυτα που ελεγαν, τοτε ναι, καντε φασαρια

και να σου πω και το αλλο; ..δυστηχως ..ΕΤΣΙ εχει η κατασταση εκει...δηλαδη μην γελιομαστε...θα μας σωσουν τα 15-20-25 ξερω γω ποσα δεντρακια ειναι εκει τωρα;; αφου τα αυτοκινητα αυξανονται συνεχως....κατι πρεπει να γινει
    Ενοείται οτι η αντιπαράθεση είναι στα πλαίσια της συζήτησης

Και γνωρίζω οτι για να βρείς πάρκινγκ είναι δράμα η κατάσταση.. απλά όπως έγραψα και πριν ιδιωτικά πάρκινκ υπάρχουν και είναι άδεια.. (έχουν θέσεις).

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Και φτασαμε στο σημειο να δειρουν τον κοσμο που διαμαρτυρεται καμμια 25αρια παρακρατικοι και χρυσαυγιτες,να τους παρουν τα κινητα που βιντεοσκοπουσαν το ολο θεμα.3 ατομα,η μια κοπελα, λοιπον ξυλοκοπηθηκαν απο ομαδα περιφρουρησης του χωρου.Οι καταγγελοντες κατεθεσαν μυνησεις και φωτογραφια 1 ατομου που αναγνωρισαν.Ολα εγιναν παρουσια 3 μελων της παραταξης του Κακλαμανη,συμφωνα με τους ανθρωπους της κινησης..

Εδω το παρκακι περσυ

ΥΓ «Είναι αδύνατον μια πλάκα 22 εκατοστών να φέρει αυτό το βάρος» υποστηρίζει η δημοτική σύμβουλος και αρχιτέκτονας Ελένη Πορτάλιου.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4499241

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	patision.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	61,4 KB 
ID:	153749

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δήμος Βουλιαγμένης
    από Specialized στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 10:18
  2. Noμιμα parking μοτο στο Δημο Αθηναιων
    από Operater στο forum Off topic