Περαστικά σου.
Πάντα όρθια.
Περαστικά σου.
Πάντα όρθια.
περαστικα κι αγυριστα![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
evaki perastika kouklitsa mou!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evi περάστικα και από εμένα....
Τι έγινε ρε γμτ μουτζωμένο είναι το 2009?
Ποτέ ξανά , αγρατζούνιστη να σαι
Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...
Περαστικά!
Συγκλονιστική η περιγραφή της στιγμής αμέσως μετά την πρόσκρουση.
Όσοι έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο καταλαβαίνουν.
Απλά αναθεωρείς και βλέπεις την ζωή λίγο διαφορετικά.
Κουράγιο και υπομονή και σε σένα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Θα αρχίσουμε τα κοπι-πέιστ στις μετατρακαριστικές ευχές στο μοτο.γρ.....)
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΝΑΙ!
done.
Ρε δε μας συγκινείς με τις γρατζουνιές σου πάρ'το χαμπάρι![]()
![]()
Άσε τα μούτρα και τις κατσουφιές και γέλα! Είσαι στο σπίτι σου με τους ανθρώπους σου και όλα σε λίγες μέρες θα είναι όπως και πρίν τουλάχιστον επιφανειακά. Μέσα σου θα σου πάρει λίγο καιρό αλλά όλα θα γίνουν όπως πρίν!![]()
Γι'αυτό πιές καμιάκαι τουλάχιστον ξέρεις οτι με τις γρατζουνιές δε θα πας για σκραπ κάποτε!
![]()
![]()
Άντε ρε τρελοκομείο περαστικά και ποτέ ξανά!!!![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
@@@@@@Περαστικα βρε καλη αναρρωση
Ρε σεις μπηκα να δω και εγω τι κανετε και δεν προλαβαινω να γραφω περαστικα σε γνωστους ...περαστικα ρε συ ευακι μου και να πεις του χοντρου βουδα να σε προσεχει μην μαθω οτι δεν σου φερε ουτε να ποτηρι νερο ...θα ρθω να του καψω το ....μοντελο ...
φιλια και πολλα περαστικα
περαστικα και σιδερενια.......
http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http
早く良くなってね(hayaku yokunatte ne)(Get Well Soon)(Περαστικά)
μιας και είσαι νιντζακι ...
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Περαστικά κορίτσι μου. Λυπάμαι πολύ ειλικρινά που ένας από μας βρέθηκε εκεί κάτω.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
περαστικά και γρήγορα,
πάντως οι μούλοι κάνουν πάρτι και στην αθήνα και στην επαρχία ακόμα χειρότερα!!!
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
1 εβδομαδα μεσα στο σπτι νιωθω σαν φανταρος σε σκοπετο καπου στην πινεζααλλα νιωθω καλυτερα!!!!χτες σηκωθηκα χωρις βοηθεια
το σκ ΙΣΩΣ βγω εξω με αμαξι(που θα οδηγει αλλος) να παω να δω το Ζ μου και τον κοσμο
ευχαριστω ναι ρε ακομα και απο αγνωστους ακομα και απο το νετ ειναι ωραιο να ακους ενα περαστικα![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone