Σελίδα 9 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 716

Θέμα: ΠΣΚ προσκύνημα: Στα ίχνη του Γέροντα...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Mακάρι να βρέχει τουλούμια μπας και καταφέρω να έρθω το άλλο ΣΚ.

...χμμμ ...σας είπα ότι είμαι Σαββατογεννημένος??

.. πάντως πιστέυω ότι θα βρέχει...έχω ένα προαίσθημα:a13:
    Ο καιρός φαίνεται να κάνει περίεργα, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρουμε. Στα μέσα της άλλη εβδομάδας θα έχουμε καλύτερη εικόνα.

Η εκδρομή θα μεταφερθεί στο Σ/Κ 28/29 αν:

- Βρέχει σε μεγάλο μέρος της διαδρομής
    - Έχει χιόνια / παγωνιές στα ψηλά περάσματα (Καλάβρυτα, και κυρίως στον Ταϋγετο).

Απλά το λέω από τώρα για να κάνετε τα κουμάντα σας. Όπως και να 'χει Τετάρτη λογικά θα ξέρουμε.

120 ποστ ρε σεις?

Καιρού επιτρέποντος.... ΔΕΝ θα λείψω

Κουφάλες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να ποστάρω μια προθέρμανση για την Κυριακή 15/3?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lantz
    Βεβαίως καπτεν!!
    I consume therefore I exist

Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
    Βεβαίως καπτεν!!
    Ok....

Για Ζάτουνα να ετοιμάζεστε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ok....

Για Ζάτουνα να ετοιμάζεστε
    Κι εγώ μάλλον ψήνομαι, αλλά βάλτο ξέχωρα για να μην γίνει μπάχαλο!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ακυρος....

Παλαιο τόμαρο
    σε πάρω δικάβαλλο???
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    σε πάρω δικάβαλλο???
    με θες ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ???

Δυστηχως δεν παιζει γιατι το χερι πρεπει να μεινει ακινητο για κανα δυο εβδομαδες και δεν θα μπορεσω να αντισταθω με τις συνθηκες που μου προτεινεις...

για αυτην την βολτα...
    για τις επομενες που θα ερθουν...

Ξεκινάω λέγοντας ότι έχω Africa με εμπειρία ένα ταξιδάκι μέχρι σαλόνικα(βασικά Λάρισα - Σαλόνικα _ Κόρινθο αυθημερόν) και άλλο ένα μέχρι Ζαχάρω. Επίσης ότι μένω Κόρινθο.

ΣΤο θέμα μας

Έψαχνα καιρό το 36ωρό, θέλω σαν τρελλλλός να συμμετέχω. Αλλά πιστεύω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα για τόσες ώρες οδήγησης και τόσα χιλιόμετρα σε επαρχιακό δρόμο. Παρόλα αυτα έψαχνα συνέχεια πληροφορίες, προετοιμασία, reviews απο παλαιότερες εκδρομές κλπ κλπ κλπ.

Ξέροντας όμως ότι είμαι αργός και χωρίς παρέα είχα αποφασίσει να το προσπεράσω και το φετινό 36ωρο και να κυνηγήσω την συμμετοχή πιο σοβαρά του χρόνου....

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη, αν θα μπορέσω του χρόνου, αν αν ανα
    Όπως δεν ξέρεις και τι σου ξημερώνει.

Προχτές ένα sms στο κινητό απο έναν ξάδερφο που είχα να δώ καιρό, με ρωτούσε τι θα κάνω 9-10 Μάιου, με ρώτησε για το 36ωρο και ότι ενδιαφερόταν ένας φίλος του... Ξέρω ότι ο δικός μου είναι κουτάκιας... Του απάντησα όσα ήξερα για την διοργάνωση

Σήμερα ακολουθεί νέο μήνυμα ότι έρχεται Κόρινθο για καφέ. Κατεβαίνω παραλία και βλέπω τον δικό μου ΜΟΝΟ του να πίνει καφέ... Το μάτι πέφτει αμέσως στο μπουφάν (colori)... ωχχχχ.. ψύλοι στα αυτιά μου μπήκανε όρε...

2ο σοκ Έχει έρθει με την μηχανή του... :hypnotize

3ο σοκ, ο ξάδελφος και συνονόματος έχει και αυτός Africa και ήρθε να με ψήσει για το 36ωρο.....

Δέσαμε... το φυτίλι περίμενε και ο δικός μου απλά το άναψε...

Απόφαση δεν πήραμε, εγώ έχω την οδηγική εμπειρία που ανέφερα ( εννοείτε αρκετά ταξιδάκια σε Αθήνα -Πάτρα-ορεινά κλπ) Ο δικός μου πρώτο ταξίδι εκτός Αθήνας ήταν το σημερινό :hypnotize :hypnotize

ΞΕΧΝΑ ΤΟ του λέω... του χρόνου...

Ανακαλύπτω ότι η δική του οδηγική εμπειρία εκτός τειχών είναι ανύπαρκτη... Εντός όμως... κάνει 70 χλμ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ επί 3 χρόνια χειμώνα καλοκαίρι...

τεσπά κουβέντα στην κουβέντα θυμήθηκα το παρών ποστ...

Ξεκινάμε του λέω ένα γύρω Πελ/νο σε μία μέρα ΚΑΙ ΑΝ το βγάλουμε τότε το συζητάμε για 36ωρο...

Η ιδέα είναι να ακολουθήσουμε την ίδια διαδρομή με εσάς, πιθανών ένα σαββατοκύριακο αργότερα μέχρι την Καλαμάτα γύρω στα 460 χλμ και να επιστρέψουμε αυθημερόν το οποίο προσθέτει άλλα 190 χλμ μέσω Σπάρτης - Τρίπολης.. 650 σύνολο. Αν στην Καλαμάτα δεν είμαστε οκ μένουμε εκεί. Αλλιώς συνεχίζουμε Σπάρτη-Τρίπολη-Κόρινθο ή κατευθείαν Τρίπολη-Κόρινθο.

Η ιδέα είναι να φορτώσουμε ένα γεμάτο δρομολόγιο σε ωραία μέρη, σε επαρχιακό δρόμο με 600+ χιλιόμετρα για να δούμε πως θα είμαστε, αν αντέξουμε αν αντέχουμε 2 μέρες ακόμα πιο δύσκολες.

Βλέπω οδηγίες και απο προηγούμενα 36ωρα και ελπίζω να μας βγει.

Αν καταφέρουμε και το κάνουμε και αυτό το ΣΚ ακόμα καλύτερα, θα ταξιδέψουμε μόνοι μας πάντως σαν πιο Newbies και πιο αργοί, ώστε να δούμε και καθορίσουμε το ρυθμό μας. Αν μας πάρει θα προσθέσουμε και άλλα χιλιόμετρα στην διαδρομή και ίσως την βγάλουμε όλη σε μια μέρα, πράγμα απίθανο μιας και δεν έχουμε σκοπό να πιεστούμε τόσο. Θέλουμε, αλλά ανάλογα με τα όρια μας θα ξεκινήσουμε και βλέπουμε.

Στην Ολυμπία θα κάνουμε έναν μικρο απολογισμό, αν τ προχωράμε ή αν επιστρέφουμε μέσω Κυπαρισσίας - Μεγαλόπολης-Τρίπολης-Κόρινθο.

Στην Καλαμάτα θα αποφασίσουμε αν 8α μείνουμε εκεί. Ή πιο θα είναι η επόμενη διαδρομή.

Και στην Σκάλα το τελικό τεστ, αν αντέξουμε ως εκεί, αν θα ακολουθήσουμε την διαδρομή μέχρι τέλους, αν θα επιστρέψουμε μέσω Τρίπολης ή μέσω Κοσμά- Άστρος.
    Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψουμε απο Καλαμάτα ή αν δεν αντέξουμε να κοιμηθούμε εκεί και να ακολουθήσουμε το υπόλοιπο σενάριο την επόμενη ημέρα...

Το καλό είναι ότι η Πελ/νησος λόγο σχήματος μας δίνει ΠΟΛΛΕΣ εναλλακτικές για επιστροφή αν δεν αντέξουμε... Και δεν θα έχουμε και κανένα πρόβλημα να την πέσουμε για φαι καφε και ύπνο όπου κολλήσουμε...

Η ιδέα σας είναι τρομερή, ευχαριστώ παιδιά. Μακάρι να καταφέρουμε και εμείς να την κάνουμε ολόκληρη και να μπούμε στο κλαμπ των σιδερόκωλων επιτέλους που θα μας ανοίξει το δρόμο και την όρεξη για πιο πολλά και μακρινά ταξίδια....

Κάθε ιδέα πρόταση παιδιά δεκτή, για αυτό το λόγο πόσταρα άλλωστε.

υγ. Και αν γίνεται μια επικοινωνία αν ταξιδέψουμε την ίδια μέρα σε περίπτωση που κάποιος δρόμος είναι κλειστός, ή υπάρχει αναγκαστική αλλαγή πορείας για οποιοδήποτε λόγο, ένα σμσ έστω...

υγ2 και πάλι ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα και τον πολύ καλό σχεδιασμό της εκδρομής.

υγ3. αν σας προσπεράσουν 2 τύποι με κόκκινες άφρικα... Δεν θα είμαστε εμείς :rotflmao: :rotflmao:

Εεεεεμμμ...

πόσα θέλετε για να το αναβάλετε για ένα ΣΚ?

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Εεεεεμμμ...

Απ' ότι φαίνεται ο καιρός... μάλλον τίποτα!

Είναι νωρίς ακόμη, αλλά οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι θα μεταφερθεί για Σ/Κ 28/29.

Ακόμη τίποτα δεν αλλάζει, αλλά έχετέ το υπόψη σας!

έντιτ: Εξάλλου ως ιδρυτικό μέλος της ΠΣΚ έχεις λόγο στην ημερομηνία....

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    έντιτ: Εξάλλου ως ιδρυτικό μέλος της ΠΣΚ έχεις λόγο στην ημερομηνία....
    Με κολακεύευετε αγαπητέ μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εεεεεμμμ...

τρεις γυρες γκινες!

Σελίδα 9 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στα ίχνη του Πετράν...
    από SpeakeasyBlues στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2012, 20:46
  2. Yamaha M1 βαμενη στα χρωματα του King Kenny
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 20:41
  3. Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc