Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 140

Θέμα: XT_Billy Εκτός μάχης..............

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Περαστικά κι αγύριστα!!!!!

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα τραύματα!!!!

Όσο για το νομικό κομμάτι......... όχι απλά να μην του χαριστείς!!!!! Κυνήγα το όσο πάει!!!!! Ακόμα και οι ασφαλιστικές στην αρχή σου λένε "κανένα πρόβλημα" και μετά στα γυρίζουν!!!!!

Όσο για το στραβάδι........ ποινικό του χρειάζεται! Μην το αφήσεις! Μπορεί τελικά για λίγο καιρό να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο! Ίσως σωθεί κάποιος!!!!!

(σκέψου ότι σε ατύχημα του 2007, με έκλεισαν επίτηδες στις μπαριέρες και μου ζήτησαν και 6000! Οπότε........δεν θέλουν οίκτο!)

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ΚΑΙ παλι περαστικα
    κυνηγησε την υποθεση οπωσδηποτε
    φυσικα και ισχυει η προσκληση.......εννοειται
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ τα λεμε απο κοντα
    gas......N

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Περαστικά κι αγύριστα!!!!!

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα τραύματα!!!!

Όσο για το νομικό κομμάτι......... όχι απλά να μην του χαριστείς!!!!! Κυνήγα το όσο πάει!!!!! Ακόμα και οι ασφαλιστικές στην αρχή σου λένε "κανένα πρόβλημα" και μετά στα γυρίζουν!!!!!

Όσο για το στραβάδι........ ποινικό του χρειάζεται! Μην το αφήσεις! Μπορεί τελικά για λίγο καιρό να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο! Ίσως σωθεί κάποιος!!!!!

(σκέψου ότι σε ατύχημα του 2007, με έκλεισαν επίτηδες στις μπαριέρες και μου ζήτησαν και 6000! Οπότε........δεν θέλουν οίκτο!)

Φιλενάδα να'σαι καλά. Σ'ευχαριστώ και πάντα όρθια!!!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
    ΚΑΙ παλι περαστικα
    κυνηγησε την υποθεση οπωσδηποτε
    φυσικα και ισχυει η προσκληση.......εννοειται
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ τα λεμε απο κοντα
    Ευχαριστώ Νικόλα μου.
    Το χέρι σου έγινε πια καλά φαντάζομαι μετά τη μαλ@#$%^& που σε έκλεισε...

Να'σαι καλά ρε πρώην συνάδελφε.
    Για Απρίλιο δεν το βλέπω να καβαλάω, Μαίο να'μαστε καλά, ετοίμασε τα μπριζολίδια..

Να'σαι καλά Νικόλα!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Φωτογραφικο ντοκουμεντο μετα απο επισκεψη στο σπιτι του XT_Billy.
    Ο Βασιλης ταλαιπωρειτε ενα μηνα τωρα και θα ταλαιπωρηθει για αλλον ενα απ οτι φαινεται και λαβετε υπ οψιν σας οτι ειναι απο τους πιο συνετους οδηγους.
    Σκεφτητε να μην φοραγε μποτες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	25042009.jpg 
Προβολές:	210 
Μέγεθος:	45,3 KB 
ID:	161967
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Γρηγορα να γινει καλα να καβαλάει παλι !

*************** www.motodevils.gr ***************

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Φωτογραφικο ντοκουμεντο μετα απο επισκεψη στο σπιτι του XT_Billy.
    Ο Βασιλης ταλαιπωρειτε ενα μηνα τωρα και θα ταλαιπωρηθει για αλλον ενα απ οτι φαινεται και λαβετε υπ οψιν σας οτι ειναι απο τους πιο συνετους οδηγους.
    Σκεφτητε να μην φοραγε μποτες...
    σκατα ρε φιλε.... θα μας κανουν τους μηχανοβιους να πηγαινουμε μονο για χωμα ... και απο δασικα μονοπατια για να χαρουμε την μηχανη μας... Η ασφαλτος εχει γινει πεδιο ΜΑΧΗΣ!! :hypnotize
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Οχι ρε Μπιλυ!

Κι εσυ ρε?

Περαστικα ρε φιλε!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Μπιλάκο περαστικά σου φίλε και να προσέχεις το πόδι σου, μην κάνεις υπερβάσεις. Και την κουκλίτσα σου θα την φτιάξεις
    Όσον αφορά το μαλακά φτάστο στα άκρα με το νόμο στο πλευρό σου. Κι αν χρειαστείς κάτι στείλε πμ.
    Άντε γύρνα να συνεχίσουμε την κουβεντούλα για τους άσχετους με τα γκ αντ έμ ικα
    Να προσέχεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Φίλε μου Billy όλες οι άσχημες στιγμές υπάρχουν μόνο για να τις θυμόμαστε.
    Περαστικά σου φίλε μου! Θα περάσει ο,τι κι αν είναι. Σε όλους συμβαίνει
    κάπου κάπου αυτό. Λυπάμαι πολύ φίλε μου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση!!!!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αδέρφια, χτες οδήγησα αυτοκίνητο και πήγα στη δουλειά. Η αίσθηση της οδήγησης (έστω και κουτιού), μετά από 1μιση μήνα ξάπλας και πόνου με το γύψο ήταν απίστευτη...

Την περασμένη εβδομάδα έβγαλα τον γύψο και περπάτησα χωρίς πατερίτσες

Το πόδι πονάει ακόμα αρκετά και πρήζεται, αλλά φόρεσα ρούχα, πήγα στη δουλειά, οδήγησα κουτί... αισθάνομαι άνθρωπος και πάλι...

Η Γιαπωνέζα είναι ακόμα στο συνεργείο και ανναρώνει κι αυτή. Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να'ρθει κι αυτή στο σπίτι της... Και να είμαι σε θέση να την ξανακαβαλήσω...

Έπαθε κι αυτή ζημιά, η οποία θα κοστίσει αρκετά. Αλλά σκληροτράχηλη Yamaha είναι... δεν καταλαβαίνει...

Υπέφερα πολύ από το σπάσιμο, και σωματικά και ψυχολογικά... σκέφτηκα πολύ κι αυτό τον καιρό...

Και αυτό που μου την έσπαγε πιο πολύ ήταν η αντιμετώπιση από ΟΛΟΥΣ...

"Α, μηχανάκι έ? Αχ, αυτά τα μηχανάκια... Από μηχανάκι έ? Με μηχανάκι ήσουν? Αφού θέλετε μηχανάκια... Αφού δεν προσέχετε... Σκοτώστρες... Εμ, έτσι που οδηγάτε... Τα θέλετε και τα παθαίνετε... Σας τρώει ο κώ... Τι το θες το μηχανάκι? Δεν λυπάσαι τη ζωή σου? "

Τελικά, όσο κι αν προσέχεις, όσο χαλαρά και προσεκτικά και σιγά να οδηγείς, δεν μπορείς να προβλέψεις τον λακαμά που θα στρίψει εν ψυχρώ επάνω σου γιατί δεν είδε, βράδυ, ψηλή μηχανή, με φώτα αναμένα να έρχεται απέναντί του... και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε πάθει το πόδι μου, ή αν θα είχα πόδι, αν δεν φορούσα τις AlpineStars... χαλάλι και το κάθε ευρώ που έδωσα για να τις πάρω.

Ο τύπος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, τίποτα. Έκανε το Πάσχα του και με ξέχασε.
    Δεν πειράζει... σε λίγο που θα του έρθει το εξώδικο θα με θυμηθεί για τα καλά...

Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθανόμουν τόσο χάλια, που στις ελάχιστες φορές που μπήκα στο φόρουμ περισσότερο κακό ένοιωσα παρά καλό...

Όταν με το καλό ξανακαβαλήσω, θα οργανώσω σαλιγκαροβόλτα για να γιορτάσουμε την επάνοδο στα "μηχανάκια"

Να'στε καλά παίδες, και πάντα εξοπλισμό...

XR
    XTR
    XJR

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθανόμουν τόσο χάλια, που στις ελάχιστες φορές που μπήκα στο φόρουμ περισσότερο κακό ένοιωσα παρά καλό...

Δεν το έλεγες και ΄συ βρε Bill ότι γουστάρεις μπινελίκια για να ανέβεις ψυχολογικά;
    Τσάμπα πήγαν τόσα ποστ....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν το έλεγες και ΄συ βρε Bill ότι γουστάρεις μπινελίκια για να ανέβεις ψυχολογικά;
    Τσάμπα πήγαν τόσα ποστ....

Δεν μ'έχεις μάθει ακόμα?

Τίποτα δεν πήγε τσάμπα φιλαράκι ...

XR
    XTR
    XJR

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙς ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕσ ΦΙΛΕ!!!

Ρε συ μηπως ειναι ευκαιρια να το τουμπανιασεις λιγο το κουκουναρι σου γιατι τωρα εγω θα σε περναω σαν σταματημενο???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Σελίδα 9 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βελτιώσεις Φρένων ( εκτός Σωληνακίων Υψηλής)
    από tsoukas77 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 16:30
  2. Προσωρινά εκτός λειτουργίας...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2006, 06:59
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2005, 20:25
  5. Εξοπλισμος εκτος ρουχων-κρανων