Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 179

Θέμα: 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Mεχρι την αλλη μας ζωη τα ιδια θα λεμε, και σαν υπερμαχος της Π.Σ.Μ υπογραφω ολα αυτα που λεει ο (αφρικανος) καθε χρονο φιλοι, τοπια ,διαδρομες ,συναυλιες , και χαβαλε με την παρεα και φετος μπανιο στις βαθρες και κατσικακι σε ολες τις φασεις μαγειρεματος της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Persi 1 σκοτωθηκε γιατι επεσε σε μια κολωνα μεθυσμενος και ετρεχε του σκοτωμου οχι εξω απο το καμπιγκ για να μην ακουγονται ψεμματα και το παιδι που ακρωτηριαστηκε δεν πεθανε (χαζεθε τους καγκουρες και πηγε να περασει με τη μοτο εκει που καναν τις μαλακιες και δεν ειδε εναν που πηγαινε τερμα και επεσε πανω του...)
    στα καμμενα βουρλα δεν σκοτωθηκε κανεις!!!! ανω παντα υπαρχει ασθενοφορο.......για οτιδηποτε ακομα και για καποιον που δεν εχει σχεση με μοτο(λιποθυμιες στις συναυλιες ή μεθυσμενοι που πεφτουν ενω περπατουν!!!) σε τοσες χιλιαδες ατομα πρεπει να προβλεπεις ακομα και καποιες καταστασεις που μπορει και να μην συμβουν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
    Mεχρι την αλλη μας ζωη τα ιδια θα λεμε, και σαν υπερμαχος της Π.Σ.Μ υπογραφω ολα αυτα που λεει ο (αφρικανος) καθε χρονο φιλοι, τοπια ,διαδρομες ,συναυλιες , και χαβαλε με την παρεα και φετος μπανιο στις βαθρες και κατσικακι σε ολες τις φασεις μαγειρεματος της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
    Δεν αντιλεγω,συμφωνω μαζι σου,αλλα δυστηχως αρχιζουμε και γινοματσε λιγοι με αυτο τον σκοπο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Persi 1 σκοτωθηκε γιατι επεσε σε μια κολωνα μεθυσμενος και ετρεχε του σκοτωμου οχι εξω απο το καμπιγκ για να μην ακουγονται ψεμματα και το παιδι που ακρωτηριαστηκε δεν πεθανε (χαζεθε τους καγκουρες και πηγε να περασει με τη μοτο εκει που καναν τις μαλακιες και δεν ειδε εναν που πηγαινε τερμα και επεσε πανω του...)
    στα καμμενα βουρλα δεν σκοτωθηκε κανεις!!!! ανω παντα υπαρχει ασθενοφορο.......για οτιδηποτε ακομα και για καποιον που δεν εχει σχεση με μοτο(λιποθυμιες στις συναυλιες ή μεθυσμενοι που πεφτουν ενω περπατουν!!!) σε τοσες χιλιαδες ατομα πρεπει να προβλεπεις ακομα και καποιες καταστασεις που μπορει και να μην συμβουν....
    Ναι ρε φιλε το θεμα ειναι αν μπει ενα φρενο σε αυτα.Πας σε εκδηλωσει ,πας σε γιορτη δεν ειναι αναγκη να σκοτωνονται κοσμος.Τροποι υπαρχουν να γινει μια εκαθαρισει σε αυτα τα ατοπηματα.Εφαρμογη χρειαζεται.

Η μονη λυση ειναι ο αποκλεισμος.......μονο για μελη της ΜΟΤΟΕ για να μπορουμε ανα πασα στιγμη να ελεγχουμε τις λεσχες αλλα και παλι τι θα κανεις με τους εξω??? Θα στειλης τα ΜΑΤ να γινει μακελειο??
    Τελος παντων ραντεβου στη Σαμοθρακη.......και προσοχη στα χιλιαδες κατσικια στους δρομους που εχουν σκοτωσει πολλους ντοπιους θελει πολυ αργο οδηγημα!!!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Δεν εχω παρευρεθει ποτε σε τετοια εκδηλωση, και το ερωτημα μου ειναι το εξης...

Αφου γινονται τοσα ατυχηματα, μερικες φορες και θανατηφορα, γιατι η ΜΟΤΟΕ δεν ζηταει αστυνομευση;; 1-2 μηχανες τροχαιας να γραφουν επιτοπου την μαγκια του καθενος;;;

Μπορει να χαλαστουν καποιοι "πιλοτοι" απο το γεγονος, αλλα θα μειωθουν σημαντικα (λεω εγω τωρα) οι αριθμοι των θυματων!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Η μονη λυση ειναι ο αποκλεισμος.......μονο για μελη της ΜΟΤΟΕ για να μπορουμε ανα πασα στιγμη να ελεγχουμε τις λεσχες αλλα και παλι τι θα κανεις με τους εξω??? Θα στειλης τα ΜΑΤ να γινει μακελειο??
    Τελος παντων ραντεβου στη Σαμοθρακη.......και προσοχη στα χιλιαδες κατσικια στους δρομους που εχουν σκοτωσει πολλους ντοπιους θελει πολυ αργο οδηγημα!!!
    Αυτο με τις λεσχες εχεις απολυτο δικιο..........!!!!!!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.Με τους εξω φιλε ειναι απλα τα πραματα.Απλα ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο Κ.Ο.Κ.
    Και στην ΤΕΛΙΚΗ,θες κοντρες?Καντω οπως κανουν εξω.ΚΡΑΝΟΣ-ΦΟΡΜΑ σε ευθεια εποπτευομενη και με μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ιατρικο προσωπηκο για παν ενδεχομενο.Και στην τελικη καντο ως μοτοπαιχνιδη οπως εκαναν και παλια με τα εντουρο-μοτοκρος που πληρωναμε 500δρχ για την συμμετοχη και γινοταν σε ελενχομενο χωρο,επεφτε και γελιο.Και τα λεφτα απο την ολη υποθεση απλα δωστα σε κοινωφελη ΣΚΟΠΟ.Ειναι τοσο απλα τα πραματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Αφου γινονται τοσα ατυχηματα, μερικες φορες και θανατηφορα, γιατι η ΜΟΤΟΕ δεν ζηταει αστυνομευση;; 1-2 μηχανες τροχαιας να γραφουν επιτοπου την μαγκια του καθενος;;;

Μπορει να χαλαστουν καποιοι "πιλοτοι" απο το γεγονος, αλλα θα μειωθουν σημαντικα (λεω εγω τωρα) οι αριθμοι των θυματων!!
    Εδω αδελφε το 5 ημερο των εκδηλωσεων της ΜΟΤΟΕ εχουν πει οτι Η αστυνομια να μην πειραζη κανεναν στους γυρω χωρους της περιοχης της πανελληνιας.Εχουμε καταργησει και νομους πλεον.
    ε αυτο δεν μπορω να καταλαβω ποιος εχει βγαλει αυτη τη ΦΗΜΗ αλλα εφαρμοζετε ΠΙΣΤΑ απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αν ειναι ετσι, οποιος γνωριζει τους κινδυνους και παρα ταυτα θα παει, ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΤΟΥ!!

teλεθταια φορα που περιπολικο εκανε παρατηρηση βρεθηκε τουμπα σε χαντακι.....και μονο που θα υπαρξει αστυνομικος θα του επιτεθουν...........
    Οσο για το κρανος αφου νεχουν κομπλεξ κατωτεροτητας και θελουν να κανουν επιδειξη!!!!με το κρανος δεν φαινονται!!!!!!!!

Νέο μέλος

Φίλε μου έγραψες το πιο σωστό πράγμα που διάβασα εδώ μέσα...

αφού λοιπόν η ΜΟΤΟΕ δεν φέρει ευθύνη έξω απο το camping γιατί δεν ζητάει απο την τροχαία έξω απο το camping να κόβει τις καγκουριές, διασφαλίζοντας έτσι και την φήμη της ΠΣΜ ?

τα πράγματα είναι απλά... Οι κάγκουρες είναι πλειοψηφία 90%... δηλαδή το 90% των εσόδων...
    ως εκ τούτου αν δεν έρθουν δεν θα γεμίσει το τσουβάλι euros...

Άλλωστε για τα euros δεν γίνοντε όλα... ας μην κριβόμαστε.

Ο έλληνας μοτοσυκλετιστής δεν διψάει για συναυλίες και τζερτζελε μόνο...
    νομίζω ότι διψάει για παιδία... (δεν είναι τυχαίο ότι τα πανάκριβα σχολεία ασφαλούς οδήγησης κάνουν χρυσές δουλιές).

να λοιπόν μια ευκαιρία... στη διάρκεια της ΠΣΜ να γίνουν κάποιες ομιλίες από ειδικούς στη μοσυκλέτα και στην οδήγηση έστω και σε θεωριτικό επίπεδο, ώστε ο μοτοσυκλετιστής φεύγοντας να είναι λίγο πλουσιότερος σε γνώση... και να πιάσουν και τόπο τα φράγκα του...

Η ΜΟΤΟΕ μπορεί να το κάνει αυτό.... όμως θέλει ?
    www.motoferes.gr

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo

Περσυ ειχα ενα φιλο 52 χρ και λεει του ξενοδοχου ενα περιπολικο δεν υπαρχει και του λεει αυτος πρεπει να εισαι πολλα κιλα μ...... εδω παρακαλεσαμε το δημο τους φορεις και ολο τον κοσμο να ερθετε και εμεις θα βγαλουμε τα ματια μας
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.........ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ....???

Δύο ζητάδες πού τόλμησαν νά περάσουν άπό τήν παραλία........

έφαγαν τό γιουχάισμα τής ζωής τους......!!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ............μέ στολή....!!!

Καί δέν τούς άξιζε τούς καημένους.........προσωπικά νομίζω πώς ήθελαν νά νοιώσουν

σάν ένας άπό μάς....!!!

Άλλά ή στολή.........ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ......!!!

Έδώ θά πώ πώς οί έμπειρίες μου άπό αύτούς τούς άνθρώπους,όταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......

μέ άξιωματικούς..............είναι

ΚΑΘΑΡΑ................ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΕΣ.........καί μπράβο τους......!!!!

Κοιτάνε τήν ούσία τού νόμου............ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ.....!!!!

Λάθος άνθρωποι ,σέ λάθος σημείο...!!!

Ότι καί νά πούμε.........αύτό είναι τό χρώμα τών μοτοσυκλεττιστών.......

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ..........καί αύτή είναι ή συμπεριφορά ΜΑΣ.......

πολλές φορές....!!!!

Όσα χρόνια καί νά περάσουν ,όσο κυριλίκι καί νά έκπέμψουμε.......

όσο μπουφάν καί μπότες νά φορέσουμε

Η ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.............ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ......!!!!

Γιατί ............όλοι μά όλοι μας..........λίγο ή πολύ

ΓΙΑΥΤΟ........ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..........!!!

Μή μού πείτε,ότι γυρνάτε όλοι σέ μιά πίστα,φασκιωμένοι μέ χλένες

μπαλάσκες καί φυσίγγια....!!!!

Άν ύποψιαστώ κάτι τέτοιο................

ΘΑ........ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..............

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ................ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ..................Η ΠΟΥΤΑΝΑ..........!!!

Νέο μέλος
    ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ????

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΕΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    www.motoferes.gr

Ρε παιδία , περιγράφετε την ΠΣΜ σαν επίθεση των ορδών του Αττίλα στο δυστυχισμένο μέρος που θα επιλεχθεί να την φιλοξενήσει , με την ΜΟΤΟΕ απλώς να την ενδιαφέρει να «κονομήσει» …

Δεν έχω ιδία άποψη , οπότε δεν μπορώ να διαφωνήσω ή να συμφωνήσω..

Προφανώς , όμως , αφού υπάρχει «καπνός» , υπάρχει και «φωτιά» …

Θα ήθελα να ήξερα πια είναι η επίσημη απάντηση της ΜΟΤΟΕ σε όσα (πολύ άσχημα) της καταμαρτυρούν..

Το χειρότερο ,για εμένα, δεν είναι η «κονόμα» της ΜΟΤΟΕ αλλά η εικόνα του μοτοσικλετιστή που βγαίνει προς τα έξω …
    Αν έστω και τα μισά από αυτά που λέτε είναι αλήθεια τότε σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να λέγεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2011
    από alexioannides στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2011, 12:57
  2. 30η Πανελληνια Συγκεντρωση Μοτοσυκλετιστων
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 16:11
  3. 28η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες