Ερώτηση:
Τα νίκελα με τι τα έτριψες & τα καθάρισες?
![]()
Αναγκάστηκα να πληρώσω όλα τα χρόνια που δεν είχαν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
:a19:
Μπραβο και απο μενα ωραια δουλεια γουσταρω που το αφησες εργοστασιακο
Ειχε αδεια θεωρημενη ή πληρωσες εσυ απο την αρχη ξερει κανεις τι γινεται σε περιπτωσεις που ειναι παρατημενο καιρο με αθεωρητη αδεια πρεπει να πληρωσεις ολα τα χρονια??
Χαριστικά μου πήραν 60 ευρώ.
Ασφάλεια του έβγαλα με 18 ευρώ
Ειναι ένα σετάκι που αγόρασα,και αποτελείται από μία μαλακή βούρτσα,ένα ανταπτοράκι για να μπαίνει στο τρυπάνι΄και κάτι που μοιάζει με σκληρό σαπούνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ερώτηση:
Τα νίκελα με τι τα έτριψες & τα καθάρισες?
![]()
Το κόστος είναι περίπου 9 ευρώ.
Το αποτέλεσμα είναι όσο καλό, όσο και ο χρόνος που θα αφιερώσεις για να τρίβεις Μάικ!
Στη περίπτωσή μου θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο,αλλά δεν είχα υπομονή!
Αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει κάτι που να θέλει βελτίωση ή φτιάξιμο,έτσι δεν είναι?
Αυτή τη βούρτσα την αγόρασα από ένα μαγαζί με ανταλλακτικά εδώ στα Χανιά.
Αν εννοούσες όμως νίκελ όπως π.χ τα φτερά,δεν έκανα τίποτα.Είναι καινούρια.
εγω ετσι οπως ειναι θα το εβαζα στο δωματιο μου ή στο σαλονι παντως...
![]()
κουκλι το εκανες μαστορα...
![]()
![]()
![]()
Εκτός από το φίλτρο αέρα ,έχω και κάποιες ακόμα ελλείψεις,τις οποίες θα κάνω με την άνεσή μου τώρα που ειναι έτοιμο.
Οπως το αριστερό πλαστικό που ξεβιδώνει το τιμόνι,το οποίο έρχεται στις 28 του μηνός,ένα ζευγάρι ωραία πατητηράκια συναναβάτη,τα οποία δεν θα μπούνε τα μαμά γιατί είναι απαραδεκτα και μετά από λίγο καιρο χαλαρώνουν και τριζουν,και μία καινούρια πινακίδα βεβαίως βεβαίως.
Α! και τα φλας τα οποία είναι και αυτα καθ'οδόν.
![]()
Μπραβο φιλε το αποτελεσμα ειναι ΑΡΙΣΤΟ.Το χρωμα τα σπαει επισης
Αλλα αυτη η εξατμιση πως ειναι ετσι,το χαλαει το μηχανακι πιστευω,αν και ειναι original
Ευχαριστώ Πάνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω ετσι οπως ειναι θα το εβαζα στο δωματιο μου ή στο σαλονι παντως...
![]()
κουκλι το εκανες μαστορα...
![]()
![]()
![]()
Να πω εδώ, ότι το έφτιαξα για να το χρησιμοποιώ,να το οδηγώ και να το φχαριστιέμαι.
Αν και όλες οι καθημερινές μετακινήσεις μου γίνονται με ποδήλατο θα το κάνω βόλτες πολύ συχνά.
![]()
Για την εξάτμιση θα διαφωνήσουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
Μπραβο φιλε το αποτελεσμα ειναι ΑΡΙΣΤΟ.Το χρωμα τα σπαει επισης
Αλλα αυτη η εξατμιση πως ειναι ετσι,το χαλαει το μηχανακι πιστευω,αν και ειναι original
Νομίζω πως είναι ΟΛΑ τα λεφτά.
Δυστηχώς είναι το καινουριο μοντέλο της Χόντα το οποίο ΔΕΝ έχει αφαιρούμενο σιγαστήρα
![]()
Θα στο πάρω το CBF και θα κλαις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Moύ'χεις κάνει μεγάλη ζημιά Παυλή, τ'ανταλλάζεις με τo CBF ρε ;![]()
Απ'τις πιο ωραίες ανακατασκευές που έχω δει εδώ μέσα είναι![]()
![]()
![]()
Ειχε πλάκα σήμερα που το κυκλοφόρησα λίγο στα Χανιά σ'όλα τα φανάρια μου πιάσανε τη κουβέντα!!
Να δεις πως το κοιτανε τα πιπίνια
Μετά που το άραξα στο λιμάνι οι τουρίστες το παίρνανε φωτογραφία!!
Πότε θα πάμε για καφέ πρωινό με το Κουρκούτη,να δω και το παπί?
![]()
Mετά απ'αυτά που είδα εδώ.. το παπί φλερτάρει με τη θάλασσα και μας κόβω σύντομα....Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Πότε θα πάμε για καφέ πρωινό με το Κουρκούτη,να δω και το παπί?![]()
Καλά το ότι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια θα ξανακ@ύλωνα τόσο με Daxάκι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα έτσι ;
Παύλο καλά να είσαι να το χαίρεσαι και να μη βαρεθείς ποτέ να μιλάς γι'αυτό, θα σε τρελάνουν στις ερωτήσεις, εδώ ρωτάνε συνέχεια εμένα που δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο (αν και με μένα μπορεί να το κάνουν για το αυτόγραφο)
Μόλις κανονίσουμε θέλω να το δω !!
![]()
![]()
![]()
Ρε τι κάνεις τέτοια ώρα στο φόρουμ παρέα με τους μεταμεσονυκτιους?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mετά απ'αυτά που είδα εδώ.. το παπί φλερτάρει με τη θάλασσα και μας κόβω σύντομα....![]()
Καλά το ότι μετά από 15 ολόκληρα χρόνια θα ξανακ@ύλωνα τόσο με Daxάκι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα έτσι ;
Παύλο καλά να είσαι να το χαίρεσαι και να μη βαρεθείς ποτέ να μιλάς γι'αυτό, θα σε τρελάνουν στις ερωτήσεις, εδώ ρωτάνε συνέχεια εμένα που δεν έκανα και τίποτα ιδιαίτερο (αν και με μένα μπορεί να το κάνουν για το αυτόγραφο)
Μόλις κανονίσουμε θέλω να το δω !!
![]()
![]()
![]()
Κανόνισε για καφε με τον κουρκου,ή πάρε τηλ.
Γιατι ρε θα το προτιμουσες θορυβωδη???Μιας και ειναι ρεπλικα ετσι πρεπει να ειναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Για την εξάτμιση θα διαφωνήσουμε.
Νομίζω πως είναι ΟΛΑ τα λεφτά.
Δυστηχώς είναι το καινουριο μοντέλο της Χόντα το οποίο ΔΕΝ έχει αφαιρούμενο σιγαστήρα![]()
Πρωσοπικα εγω θα του κοτσαρα μια ελευθερη πανω και δωστου κοφτες μετα να ξεσηκωνω τα Χανια
Πρωσοπικα εγω θα του κοτσαρα μια ελευθερη πανω και δωστου κοφτες μετα να ξεσηκωνω τα Χανια
και θα χαλαγες αυτο το κοσμημα-εξατμιση??
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!