Σελίδα 9 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 461

Θέμα: Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ωραία αφού απάντησες σχετικά με το video για το αρχικό ποστ του duende τί λες;
    Φταίει ξεκάθαρα το αυτοκίνητο. Σε κάθε αλλαγή πορείας κοιτάμε καθρεύτες-βγάζουμε φλας, και κάτι μου λέει ότι δεν έκανε τίποτα από τα δύο! Αφού ήταν.... άδεια έλεος...

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Κάποτε οδηγώντας αυτοκίνητο, βγήκα από stop, ενώ πίστευα ότι είχα ελέγξει. Ξαφνικά και ενώ έχω βγει κανονικά στο ρεύμα του κεντρικού δρόμου, αντιλαμβάνομαι ένα μηχανάκι δικάβαλο, και τον οδηγό του να φωνάζει, προφανώς σοκαρισμένο που παραλίγο να τον έπαιρνα σβάρνα.

Κατεβάζω το παράθυρο και ενώ ήταν έτοιμος για μανούρα, του λέω φίλε μου με συγχωρείς, δυστυχώς δε σε είδα. Εκεί έληξε. Χαιρετηθήκαμε και ο καθένας πήρε το δρόμο του.

Τι θέλω να πω; Για να γίνει ατύχημα στο 99% των περιπτώσεων, πρέπει να βρεθούν 2 μ@λάκες ταυτόχρονα στο ίδιο μέρος. Ευτυχώς όταν έκανα την παπαριά μου ο άλλος οδηγούσε (ευτυχώς) συνετά.

Περιττό φυσικά να πω, πόσες φορές έχουν κοντέψει να πάρουν εμένα παραμάζωμα και το έχω σώσει, ακριβώς γιατί τι να το κάνω αν έχω δίκιο βάση ΚΟΚ αν βρεθώ 1 μέτρο μέσα στο χώμα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    για μενα ενα βασικο θεμα ειναι κατα ποσον ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ οι οδηγοι στα ΣΤΟΠ που νομιζουν οτι εχουν ΠΛΗΡΗ ορατοτητα και οχι απλα ελεγχουν

(δεν συζηταω για στοπ που δεν εχεις ορατοτητα και μονο ενας τρελος ή μεθυσμενος θα παραβιασζε)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Μάγκες ............ σημειώστε την ημερομηνία !!!
    Πρώτη φορά που συμφωνούμε με τον red monster !!!

έχεις πάρει τον κακό τον δρόμο...
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από duende
    ...και χωρις να φορας το κρανος σου ψευτομαγκα αληταρα

Τώρα το είδα τούτο...:hypnotize :hypnotize
    Ρε τον ψευτόμαγκα που οδηγούσε μηχανή με κράνος , ρε τον φλώρο ρε τον...!

Πες μου πραγματικά ...είσαι τόσο ... ή το παίζεις για να μας νευριάσεις???
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Κάπου είχα πετύχει μια βέσπα που έφερε κάτι σαν κανόνι :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ακριβως αυτό...

ο κουτάκιας είναι αδύνατο να αντιληφθεί την ταχύτητα μιας μοτοσυκλέτας...κ λόγω εμπειρίας και μόνο...

βλέπει ενας φως 500 μετρα μακρια....αδυνατώντας να καταλάβει τα 240 χλμ της μηχανης -και δεν φταίει σε αυτό,λογικό είναι- βγαίνει....

και προς ολους εσας που λετε οτι αν πηγαινε με λιγοτερα χλμ θα ειχε αποφευχθει αυτο...

οταν ελεγχεις ρε μαγκες εναν δρομο για να "ενταχθεις" και εσυ δεν κοιτας απλως. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. βλεπεις ενα οχημα (ανεξαρτητως αν ειναι μηχανη,αυτοκινητο ή φορτηγο) και τσεκαρεις να δεις ποσα μετρα καλυπτει περιπου το δευτερολεπτο.

και μην μου πει κανενας οχι γιατι αυτο κανουμε ολοι ασυναισθητα οταν τσεκαρουμε τον δρομο και θελουμε να τον περασουμε πεζοι. γιατι?? γιατι ειμαστε εντελως απροστατευτοι και αν ερθει ο αλλος με 1000 θα γινουμε 1001 κομματια.

το ιδιο πρεπει να γινεται και με τα κουτια. δεν ειναι δικαιολογια "τον ειδα μακρυα και σε 5 δευτερολεπτα ηταν διπλα μου".

αν ησουν πεζος ρε τριμ@λακα θα καθοσουν και θα κοιταγες που βρισκοταν στο δευτερολεπτο 1 και που στο δευτερολεπτο 2 και μετα θα περναγες.

επειδη ομως εισαι στο κουτακι/τρακερ/φορτηγο κλπ, λες δε πα να γ@μηθει, τον ειδα, μακρυα ειναι προλαβαινει.

το quote εγινε εντελως τυχαια στον la_villa επειδη υποστηριζε την παραπανω αποψη.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και προς ολους εσας που λετε οτι αν πηγαινε με λιγοτερα χλμ θα ειχε αποφευχθει αυτο...

οταν ελεγχεις ρε μαγκες εναν δρομο για να "ενταχθεις" και εσυ δεν κοιτας απλως. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. βλεπεις ενα οχημα (ανεξαρτητως αν ειναι μηχανη,αυτοκινητο ή φορτηγο) και τσεκαρεις να δεις ποσα μετρα καλυπτει περιπου το δευτερολεπτο.

και μην μου πει κανενας οχι γιατι αυτο κανουμε ολοι ασυναισθητα οταν τσεκαρουμε τον δρομο και θελουμε να τον περασουμε πεζοι. γιατι?? γιατι ειμαστε εντελως απροστατευτοι και αν ερθει ο αλλος με 1000 θα γινουμε 1001 κομματια.

το ιδιο πρεπει να γινεται και με τα κουτια. δεν ειναι δικαιολογια "τον ειδα μακρυα και σε 5 δευτερολεπτα ηταν διπλα μου".

αν ησουν πεζος ρε τριμ@λακα θα καθοσουν και θα κοιταγες που βρισκοταν στο δευτερολεπτο 1 και που στο δευτερολεπτο 2 και μετα θα περναγες.

επειδη ομως εισαι στο κουτακι/τρακερ/φορτηγο κλπ, λες δε πα να γ@μηθει, τον ειδα, μακρυα ειναι προλαβαινει.

το quote εγινε εντελως τυχαια στον la_villa επειδη υποστηριζε την παραπανω αποψη.
    Ρε Ταζ δεν ειδε τιποτα ο κουτακιας λεμε.Εριξε μια ματια και μπηκε στο δρομο χαλαρα.Τοχει ξανακανει και θα το ξανακανει πολλες φορες ακομα.Το κακο ειναι οτι ειναι πολλοι σαν αυτον.
    Το αλλο που διαβασα εδω ηταν φοβερο.Αν πηγαινε με 60 θα ειχε προλαβει το αυτοκινητο να αναπτυξει ταχυτητα .Δλδ κανω τη μαλακια και πεταγομαι στο δρομο χωρις να ελεγξω,ερχεται ο αλλος (μαλακας γιατι με 240 δεν πας) με τη μηχανη,κοντευει να γινει χαλκομανια πανω μου και θα του την πω κιολας:
    Μεγαλε αν πηγαινες με λιγοτερα θα ειχα προλαβει να μπω στο δρομο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φιλε μου εσυ που το εγραψες αυτο κοιτα να το θυμασαι οταν σου πεταχτει αντιστοιχος μαλακας κι εσυ πηγαινεις με το οριο ταχυτητας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Ρε Ταζ δεν ειδε τιποτα ο κουτακιας λεμε.Εριξε μια ματια και μπηκε στο δρομο χαλαρα.Τοχει ξανακανει και θα το ξανακανει πολλες φορες ακομα.Το κακο ειναι οτι ειναι πολλοι σαν αυτον.
    Το αλλο που διαβασα εδω ηταν φοβερο.Αν πηγαινε με 60 θα ειχε προλαβει το αυτοκινητο να αναπτυξει ταχυτητα .Δλδ κανω τη μαλακια και πεταγομαι στο δρομο χωρις να ελεγξω,ερχεται ο αλλος (μαλακας γιατι με 240 δεν πας) με τη μηχανη,κοντευει να γινει χαλκομανια πανω μου και θα του την πω κιολας:
    Μεγαλε αν πηγαινες με λιγοτερα θα ειχα προλαβει να μπω στο δρομο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φιλε μου εσυ που το εγραψες αυτο κοιτα να το θυμασαι οταν σου πεταχτει αντιστοιχος μαλακας κι εσυ πηγαινεις με το οριο ταχυτητας.

τι ψαχνεις ρε συ τωρα!?

Τσεκαρισε ποιος ξεκινησε τις απόψεις αυτης τις πλευρας και θα καταλαβεις οτι συζηταμε μλκιες επι τοσες σελιδες!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τι ψαχνεις ρε συ τωρα!?

Τσεκαρισε ποιος ξεκινησε τις απόψεις αυτης τις πλευρας και θα καταλαβεις οτι συζηταμε μλκιες επι τοσες σελιδες!

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr

Αυτό λέω από την αρχή και βγήκαν κάποιοι από εδώ μέσα να το παίξουν έξυπνοι,
    να δώσουν συμβουλές και να δώσουν και δίκιο μάλιστα στους αυτοκινητάκηδες.....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μηπως το κουραζετε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	jason_mewes.gif 
Προβολές:	155 
Μέγεθος:	37,8 KB 
ID:	161733
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τι ψαχνεις ρε συ τωρα!?

Ναι ρε Μητσο αλλα αυτο το 20% δικηο στον τυπο με το αυτοκινητο ειναι αδιανοητο(για το συγκεκριμενο θεμα παντα)να ακουγεται απο ανθρωπο που καβαλαει ποδηλατο,τραινο,φορτηγο η μηχανη.
    Ο αλλος εκανε ταρζανιες στην παραλιακη(τι ασυνηθιστο)και αναδρομικα ειπε να κανει και το μαγκα μεσα απ το μοτο.Οτι ναναι λεμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

βολτάδικο μέλος
    Δηλαδή τόσο πέρα από τα όρια της φυσικής είναι αυτό που λέω; Αν πήγαινε με 100km/h δεν θα προλάβαινε το αυτοκίνητο να αναπτύξει ταχύτητα και πιθανότατα να μην υπήρχε κανένας απολύτος κίνδυνος, καθώς θα έβρισκε το αυτοκίνητο δεκάδες μέτρα πιο πέρα; Απλα μαθηματικά είναι. Για ένα φρενάρισμα μιας SS μηχανής από τα 100km/h στο μηδέν αρκούν 30 με 40 μέτρα. Όταν πηγαίνεις με 240km/h διανύεις την ίδια ακριβώς απόσταση μόνο και μόνο για να σκεφτείς να πατήσεις φρένο (reaction time 0,5sec ~ 32 μέτρα).

Λες και έδωσα δίκιο στο αυτοκίνητο κάνεις! Το μεγαλύτερο φταίξιμο είναι στο αυτοκίνητο φυσικά, αλλά και η μηχανή με 240 στο συγκεκριμένο δρόμο δεν είναι άγια.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    μηπως το κουραζετε?
    +1
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 9 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη απο tuono σε s4rs?
    από sanguini στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 12:40
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic