Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
από Λαμία μέχρι Καρδίτσα έχει σούπερ δρόμο για στρίψιμο!!!
και τώρα η ερώτηση για όποιον ξέρει: οι εξωφρενικά πολλές κάμερες από Καρδίτσα μέχρι Τρίκαλα δουλεύουν?????????
χμμμμ... ελπίζω πως όχι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
από Λαμία μέχρι Καρδίτσα έχει σούπερ δρόμο για στρίψιμο!!!
και τώρα η ερώτηση για όποιον ξέρει: οι εξωφρενικά πολλές κάμερες από Καρδίτσα μέχρι Τρίκαλα δουλεύουν?????????
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
φιλαράκι .... μη βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
7 (Κάπου μετά το φράγμα Σμοκόβου)
καλά ρε παιδιά υπάρχουν αυτά τα μέρη![]()
και εγώ τί κάνω στην Αθήνααααααααααααααααααααα γμτ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
φιλαράκι .... μη βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες ...
Πεσε και παιρνε νεος!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=22907
ακομα καλυτερα...
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4
11ο ποστ!
![]()
Όλοι μας τι κάνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
φιλαράκι .... μη βάζεις ψεύτικες φωτογραφίες ...
Για αυτό την επόμενη εκδρομή, λιγότερο καφέ, πιο νωρίς ξεκίνημα υπναράδες και... πιο πολλά χιλιόμετρα να περάσουμε από εκεί! Σιδερόκωλοι ακούει;
Η επόμενη έχει ήδη κανονιστεί, και ΘΑ περάσει από εκεί (και από άλλα πανέμορφα μέρη)!Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Όλοι μας τι κάνουμε...Για αυτό την επόμενη εκδρομή, λιγότερο καφέ, πιο νωρίς ξεκίνημα υπναράδες και... πιο πολλά χιλιόμετρα να περάσουμε από εκεί! Σιδερόκωλοι ακούει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
μην αγχώνεσαι ...την τελευταία φορά που πέρασες, νόμιζαν ότι είχε ''παγώσει'' η εικόνα και τις αποσύρανε σαν ελαττωματικές .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, μην ανησυχείς!Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
να΄σαι καλά για την πληροφορία ρε φίλος! και είχα αρχίσει να μαζεύω δικαιολογητικά για δάνειο!
:rotflmao: :rotflmao:
Χμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Η επόμενη έχει ήδη κανονιστεί, και ΘΑ περάσει από εκεί (και από άλλα πανέμορφα μέρη)!
![]()
Λογικά αυτή την εβδομάδα θα πάω για σέρβις και πιθανόν και λάστιχα... Αν θέλετε παρέα στις αναγνωρίσεις, έρχομαι για βόλτα-προπόνηση.
οι αναγνωριστικές πότε θα γίνουν? αν καταφέρω να την κοπανήσω και εγώ να έρθω μια βόλτα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μην αγχώνεσαι ...την τελευταία φορά που πέρασες, νόμιζαν ότι είχε ''παγώσει'' η εικόνα και τις αποσύρανε σαν ελαττωματικές .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
για σας δουλεύω ρε![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!