Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Να σου πω την αλήθεια τυπικά έχεις δίκιο.
Αλλά όπως το διαβάζει κανείς...
"...we tend to believe the validity of the science used in the study, but we still use high quality, synthetic oil in our race bike..."
...από αυτό το "but" τι συμπεραίνει? Αφού λέει ότι πιστεύουν μεν στην έρευνα αυτή ΑΛΛΑ αυτοί συνεχίζουν να βάζουν high quality synthetic oil στα αγωνιστικά τους. Μπορεί να έχεις δίκιο και να εννοούν συνθετικά οποιασδήποτε κατηγορίας (μοτο ή αυτοκινήτου) αλλά εμένα μου φαίνεται σαν να λένε ότι μόνο για τα αγωνιστικά χρησιμοποιούν τα ειδικά σχεδιασμένα για αυτά λάδια. Αλλιώς γιατί διαχωρίζουν τα συνθετικά από τα υπόλοιπα. Αφού η μελέτη δεν αναφέρεται ουσιαστικα στο εαν τα συνθετικά είναι καλύτερα από τα απλά αλλά στο αν τα λάδια αυτοκινήτου και τα λάδια μοτό έχουν διαφορά στην απόδοση που να δικαιολογεί την τιμή τους.
ΟΚ καταλαβα πως το βλεπεις. Παντως στο τεστ υπαρχουν και ημισυνθετικα οπου φαινεται η μειωμενη αποδοση τους και εικει νομιζω αναφερονται. Γενικα το αρθρο ειναι καλα δομημενο λογικα και με ακριβη γλωσσα, οποτε δεν νομιζω να αφηναν κατι τετοιο στο αερα. Αποψη μου, βεβαια.