Απ'οτι καταλαβες αυτης της αποψης ειμαι και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Γενικα στο bandit δεν παει η βαλιτσα , αλλα τεσπα , αυτο εινα ικαι θεμα γουστου.![]()
Απ'οτι καταλαβες αυτης της αποψης ειμαι και εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Γενικα στο bandit δεν παει η βαλιτσα , αλλα τεσπα , αυτο εινα ικαι θεμα γουστου.![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σας ειδα ληστοπουλα μου.....
Τον εναν χτες το πρωι με μαυρο ληστη και ασπρο μπλε αραι.... Εκει στη πανορμου....
και σενα κυριος με το ασημι ληστη και το γκρι μαυρο (δε προλαβα να δω τι μαρκα κρανος :smilea: ) και το δαϊνεσε μπουφανακι (τοσα προλαβα να δω στο σκοταδι η γυναικα!) κατα τις 23:00 χτες εκει στην Αριστοτελους!
![]()
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Σε ειδα μαυρε ληστη με το 650 , Σαββατο μεσημερι , Βουλιαγμενη , λιγο μετα το Καβουρι μαζι με καποιο φιλαρακι σου (Varadero) , σταματησατε και στον Γεωργιαδη στη Βαρκιζα.
Ημουν με το αυτοκινητο και ηθελα να ρωτησω ΠΟΙΕΣ χουφτες φορας στο bandit ?
Απιστευτο για bandit , αλλα του ταιριαζαν παρα πολυ.
Κουκλα.
Αν εισαι απο "εδω"..... απαντησε pls.
![]()
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για χούφτεσ σαν κι αυτές
Αν θες επισυναψε την φωτο γιατι το flickr.com ειναι κομμενο απο τον proxy μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για χούφτεσ σαν κι αυτές![]()
Και για να πω και κάτι on topic πέτυχα σήμερα ένα μαύρο 650άρι αεροψυκτο στη Λούτσα, ξανά μετά στα Σπάτα και μιλήσαμε λίγο. 50άρης, χαλαρός, πλάκα είχε. Καλά χιλιόμετρα!![]()
είδα μπλε ληστή αραχτό πάνω στην πλατεία ελευθερίας στο Ηράκλειο... δίπλα σε μαύρο v-strom και τα λέγανε. Είναι κανείς από εδώ;
Πάρκαρα σήμερα το μεσημέρι στην αρχή της Βενιζέλου στην παραλία της Θεσσαλονίκης δίπλα σε ασημένιο 650άρι, ολοκαίνουριο...
παιδια εχουμε γινει παρα πολλοι!καθε μερα σχεδον βλεπω και απο ενα ληστη...
καλα δε μιλαω για την 25 μαρτιου..πρεπει να ειδα αλλα 4-5 εκτος τα 2 δικα μας...μονο στην περιοχη του κορυδαλλου!
Ισως και να δες εμενα :P Μαυρο με βαλιτσα Givi πισω, καγκελα, μαυρη ζελατινα, μαυρο κρανος ολα μαυρα γενικα![]()
BANDIT GSF 650s K8
Ασημένιος γυμνός ληστής έξω από τον Καύκα στην Καζαντζίδη στο Ηράκλειο...
εγω εχω δει 4 σαν το δικο μου εδω. αλλα μονο εγω ειμαι στο moto forum.Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Ασημένιος γυμνός ληστής έξω από τον Καύκα στην Καζαντζίδη στο Ηράκλειο...![]()
GSF 650 N
Σε σένα πήγε το μυαλό μου όταν το είδα... Ετοιμάσου για καφέ δευτέρα πρωί![]()
![]()