εκεινον τον KARELIS τον θυμαται κανενας αραγε..??
τοτε που εγραφε στο φορουμ,ητανε 14...
κατι μου θυμιζει αυτη η ευφραδεια...κατι μου θυμιζει...![]()
εκεινον τον KARELIS τον θυμαται κανενας αραγε..??
τοτε που εγραφε στο φορουμ,ητανε 14...
κατι μου θυμιζει αυτη η ευφραδεια...κατι μου θυμιζει...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
δεν μπορω να καταλαβω τωρα τελευταια ,εχουν πεσει ολοι οι ειλικρινεις σ'αυτο το φορουμ.
ενας λεει θα παρω το μηχανακι για να πουλαω μουρη.
αλλος λεει θα παρει χιλιαρι και δεν ειναι ουτε καν στα 18.
αλλος λεει "ε ειμαι κουλος το απαραδεχομαι αλλα καβαλαω κ7"...
ρε δε μαμιεστε λεω γω,και καλα ειλικρινια για φυγει η ρετσινια του καγκουρα,ακρανοβιτς(που λεει και η evi) με SS.
εν τωμεταξυ πλακα πλακα καλυτερα να παρει χιλιαρι,γιατι το εξακοσια ,τοσο υψηλοστροφο που ειναι θα τον προσπορνανε και τα πατινια,και οχι μονο μουρη δεν θα πουλαει αλλα θα γινει και περιγελο τις κενονιας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε δε μαμιεστε λεω γω,
εγω λεω να ξεκινησουμε απο σενα και αν μας αρεσει,προχωραμε..
κοιτας....
γιατι αρχοντα,θιχτικες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εγω λεω να ξεκινησουμε απο σενα και αν μας αρεσει,προχωραμε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γιατι αρχοντα,θιχτικες?
οσο να'ναι,το "δε μου γαμιεστε" δεν ακουγεται και τοσο ομορφα ειδικα απο την στιγμη που δεν ημασταν και φανταροι μαζι ή γνωριζομαστε προσωπικα.
θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις χιλιαδες αλλες προτασεις.
κι αν αρχισουμε ολοι να γραφουμε ετσι,σε λιγο το φορουμ δεν θα διαβαζεται απο τα γαμωσταυριδια.
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
οσο να'ναι,το "δε μου γαμιεστε" δεν ακουγεται και τοσο ομορφα ειδικα απο την στιγμη που δεν ημασταν και φανταροι μαζι ή γνωριζομαστε προσωπικα.
θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις χιλιαδες αλλες προτασεις.
κι αν αρχισουμε ολοι να γραφουμε ετσι,σε λιγο το φορουμ δεν θα διαβαζεται απο τα γαμωσταυριδια.
κοιτα οσων αφορα τη δευτερη παρατηρηση σου εχεις δικιο δεν επρεπε να βρισω(αν και την καλυψα καπως λεγοντας "μαμιοσαστε",αλλα τεσπα εχεις δικιο ειπαμε).
οσων αφορα την πρωτη,βασικα δεν αναφερομουν σε εσενα.απομονοσες μια φραση μου το οποιο θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.
αν δεις τα ποστ μου στο φορουν ,ποτε δεν εχω βρισει καποιον,εκτος αν το αξιζει.
και κατι τελευταιο.τελικα μου φαινεται οτι εσυ με εβρισες αλλα δεν πειραζει.ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.μπορει να σε δω στο δρομο με το μοτο σου και να χαιρετηθουμε![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
[B]
οσων αφορα την πρωτη,βασικα δεν αναφερομουν σε εσενα.απομονοσες μια φραση μου το οποιο θεωρω οτι δεν ειναι σωστο.
το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα ή σε καποιον προσωπικα.
απομονωσα την εκφραση γιατι αυτη ηταν η αφορμη.
μαλλον επειδη ποτε δεν εχεις βρισει σου βγηκε η αναγκη να το κανεις σε ολους μαζι!!![]()
![]()
![]()
και κατι τελευταιο.τελικα μου φαινεται οτι εσυ με εβρισες αλλα δεν πειραζει.ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω.μπορει να σε δω στο δρομο με το μοτο σου και να χαιρετηθουμε![]()
![]()
δεν χαιρεταω ποτε αγνωστους στον δρομο και δεν παιρνω απο κανεναν ξενο καραμελες!!!
τι σκατα Μικρη Λουλου θα ημουν αλλωστε..??![]()
κοιτας....
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
το ξερω οτι δεν αναφεροσουν σε μενα ή σε καποιον προσωπικα.
απομονωσα την εκφραση γιατι αυτη ηταν η αφορμη.
μαλλον επειδη ποτε δεν εχεις βρισει σου βγηκε η αναγκη να το κανεις σε ολους μαζι!!![]()
![]()
![]()
![]()
δεν χαιρεταω ποτε αγνωστους στον δρομο και δεν παιρνω απο κανεναν ξενο καραμελες!!!
τι σκατα Μικρη Λουλου θα ημουν αλλωστε..??![]()
βασικα το παιζεις τρελιτσα αλλα δεν πειραζει.ειπαμε δεν σε ξερω και δεν γνωριζω τι παιζει με την παρτη σου...
Μην κάνει κανείς το έγκλημα και σβίσει το thread ΑΥΤΟ...Θα πρέπει όπως προήπαν κάποιοοι "σοφοί" να γίνει sticky στα ανέκδοτα να παραδειγματίζονται και άλλοι που πιθανόν θα έρθουν να ανακοινώσουν πως παίρνουν SS γιατί αρέσει στις γκόμενες...:rotflmao:
Μαζί με καναδυό άλλα...
Πλάκα στη πλάκα,να'ναι καλά το παιδί.Μου έφτιαξε τη διάθεση...![]()
Πάντως εαν είναι να πάρεις SS ή Supersport για τις γκόμενες, ξέχασέ το.
Η εμπειρία μου λέει ότι δεν τους αρέσουν αυτά και μόνο σε εμάς αρέσουν. Οι γκόμενες θέλουν κάτι που να κάθεσαι καλά πίσω και να αισθάνονται κάπως ασφαλείς. Τους αρέσουν οι μηχανές δεν θέλουν να ξεβολεύονται και πολύ όμως. Λίγες, ελάχιστες είναι αυτές που πραγματικά γουστάρουν τις μηχανές και την ταχύτητα.
Μιας και το cabrio δεν είναι στις προθέσεις σου τότε περισσότερες επιτυχίες θα έχεις έαν πάρεις ενα On-Off. Θα το λατρέψουν. Εμένα με έβριζαν όλες όταν έδωσα το Dakar για το Tuono.
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA