Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 131 από 131

Θέμα: Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Συμφωνω λεμε οτι πρεπει να το φορας και για 10 μετρα!!! Αρκει να το κανουνε ομως και να μη με νει μονο στα λογια,εγω δεν το κανω,ενταξει. Εν γνωση μου. Αλλα ΣΥΜΦΩΝΩ ρε γαμωτο! Ρε λες να πουλανε και ναρκωτικα εδω μεσα??? Τι κοντρα ειναι αυτη? Διαβαζετε καλυτερα τι λεει ο αλλος και μετα απαντηστε.
    Ποια κοντρα ρε φιλε?Γραφεις οτι ναναι,σου λεω τι κανω εγω και συνεχιζεις τα ιδια.Ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποφαση το να φοραω κρανος.Δεν με νοιαζει αν καποιοι αλλα λενε και αλλα κανουνε.ΣΤΑ @ρχιδι@ μου τους γραφω.
    Τωρα πως εσυ συμφωνεις για το κρανος αλλα δεν το φορας δεν μπορω να το καταλαβω.
    Στην τελικη ειναι σαν εκεινο το θρεντ με τη φουντα.Κανε οτι παρανομια θελεις (μικρη η μεγαλη) αλλα μην βαζεις στο παιχνιδι ανθρωπους που δεν ξερουν,που καβαλανε τωρα το πρωτο τους μηχανακι και που μπορει να μην εχουν την κριση που χρειαζεται λογω ηλικιας και εμπειριων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ποια κοντρα ρε φιλε?Γραφεις οτι ναναι,σου λεω τι κανω εγω και συνεχιζεις τα ιδια.Ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποφαση το να φοραω κρανος.Δεν με νοιαζει αν καποιοι αλλα λενε και αλλα κανουνε.ΣΤΑ @ρχιδι@ μου τους γραφω.
    Τωρα πως εσυ συμφωνεις για το κρανος αλλα δεν το φορας δεν μπορω να το καταλαβω.
    Στην τελικη ειναι σαν εκεινο το θρεντ με τη φουντα.Κανε οτι παρανομια θελεις (μικρη η μεγαλη) αλλα μην βαζεις στο παιχνιδι ανθρωπους που δεν ξερουν,που καβαλανε τωρα το πρωτο τους μηχανακι και που μπορει να μην εχουν την κριση που χρειαζεται λογω ηλικιας και εμπειριων.
    Απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου οπως κανουν οι περισσοτεροι,μπορει να μην το κανεις εσυ αλλα οι πιο πολλοι αυτο δεν κανουμε ρε συ? Λεμε παμε μια στο αλλο τετραγωνο και δεν παιρνουμε κρανος μαζι. Αν εσυ το κανεις παντοσ μπραβο,δεν εχω να πω κατι,εγω βαριεμαι οπως και οι περισσοτεροι αλλα ειναι λαθος και το ξερω. Αυτο ειναι ολο. Μπυριτσα να βαλω?

Κοκέ...

Αν βαριέσαι να φορέσεις το κράνος σου, πρόβλημά σου.

Αν είχες χάσει ποτέ φίλο από μηχανή θα μίλαγες αλλιώς...

Έλα τώρα, επανέλαβε μετά από μένα...

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Σαν τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Κοκέ...

Ρε Μπίλυ γιατί χάνεις τα λόγια σου????Κάποιοι είναι τόσο καμένοι που δεν μαθαίνουν ποτέ!!!Και άν μάθουν θα μάθουν μετά από πάθημα δυστυχώς...Και αν προλάβουν :hypnotize
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου οπως κανουν οι περισσοτεροι,μπορει να μην το κανεις εσυ αλλα οι πιο πολλοι αυτο δεν κανουμε ρε συ? Λεμε παμε μια στο αλλο τετραγωνο και δεν παιρνουμε κρανος μαζι. Αν εσυ το κανεις παντοσ μπραβο,δεν εχω να πω κατι,εγω βαριεμαι οπως και οι περισσοτεροι αλλα ειναι λαθος και το ξερω. Αυτο ειναι ολο. Μπυριτσα να βαλω?

όχι
    Give me fuel, Give me fire

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε Κοκε προσπαθεις να μας πεισεις , αποδειξεις, θυμισεις... οτι πολλοι, αλλα λενε και αλλα κανουν...Οτι δηλαδη ειναι μονο θεωρια και οχι πραξεις και ουσια...Το παιζουνε κυριλε και σοβαροι με κρανος αλλα τελικα δεν το φορανε παντα οπως καυχιουνται και κανουν και τους ξυπνιους στους υπολοιπους που δεν φορανε...Αυτη η υποκρισια εσενα σε εκνευριζει και το κατακρινεις...εσυ τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι για μικρες αποστασεις δεν το φορας και δεν κανεις τον ξυπνιο στους υπολοιπους....σωστα τα λεω μεχρι εδω?

αν τα λεω σωστα λοιπον ακου...
    1ον Συμφωνουμε οτι υπαρχουν πολλοι υποκριτες και ψευτες, και οχι μονο σε οτι αναφορα το θεμα κρανος, δυστυχως
    2ον Υπαρχουν και καποιοι που οταν λενε οτι το φορανε το ρημαδι πλεον παντα, το εννοουν...υπαρχω ρε φιλε και σεβασου εμενα χωρις να με βαζεις στο ιδιο καλαθι με τους αλλους επειδη ετσι σου λεει η λογικη της στατιστικης σου... εγω δεν ειμαι στατιστικη ειμαι καποιος με ονομα και επωνυμο...
    3ον και βασικοτερο και πανω στο οποιο τελικα πρεπει να κανουμε κουβεντα ειναι το γιατι θεωρεις οτι αν κανεις μια διαδρομη, 500 μετρων πχ, κοντα στο σπιτι θα πρεπει να νοιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια απο το να οδηγησεις για καποια χιλιομετρα στην εθνικη...εδω διαφωνουμε και προφανως δεν μπορουμε να σε πεισουμε... εγω θα τη ξαναπιω την μπυριτσα στην υγεια σου και ελπιζω να ξανασκεφτεις το θεματακι και τελικα να το φορας το κρανακι πριν καβαλησεις την μοτο και να το βγαζεις αφου ξεκαβαλησεις παντα χωρις καμια εξερεση...

υ.γ. ρε μηπως ειμαι και εγω υποκριτης και ολα αυτα τα γραφω για μια μπυριτσα :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Κοκέ...

:rotflmao: :rotflmao:

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Ρε φιλοι τι συζητατε, παιδια σκοτωθηκαν, χωρις καν να ξεκινησουν. Χαζο θα μου πεις, τους εγειρε πεσανε χτυπησανε στο κρασπεδο το κεφαλι και Αγιο Πέτρο. Δεν ειναι κριμα, τοσο γελοιες καταστασεις. Φορεστε το παναθεμα το. Αλλου πηγε η συζητηση .

............

We did it
    We did it
    :rotflmao: :rotflmao:

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
    σε καταλαβενω φιλε μου....και εμενα περσι πηγε να με φαει ενας μ@λ@κ@ς γερος με μια μερσεντα του καποτε....γιατι χαζεβε,εχασε την στροφη,και οταν το πηρε χαμπαρι αποφασισε να στριψει πανω μου! και οταν πηγα να μιλησω με εβρισε κιολας! απο τοτε οταν βλεπω πινακιδα στο νησι να αρχιζει απο Υ απο Ι
    κλπ που εχουν στο νομο αττικης σαν να βλεπω κοκκινο πανι...και με την πρωτη μ@λ@κια που θα κανουν....αρχιζει το γλεντι! περα απο αυτο ομως η αληθεια ειναι οτι οι ιχδες της μεγαλουπολης τραβανε οπου πανε και την νωοτροπια οτι εμεις ξερουμε να οδηγαμε και τα ''βλαχαδερα'' εδω που ηρθαμε οχι....αλλα αν τους βγαλουν τα φαναρια...τελος...δεν ξερουν που πανε τα 4...

ιχδες...αν ειναι να 'ρθετε στα νησια μας...τα αυτοκινητα στο.....γκαραζ σας η οπου αλλου....:a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

Δεν είναι όλα ίσωμα! Μαλάκες υπάρχουν παντού...

.
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 456789

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. ιχδες αθηναιοι στην επαρχια vol.II
    από bikas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 19:25
  3. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  4. ένα απο τα καλά του να ζείς στην επαρχία...
    από TOMASKTM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 00:39
  5. Πόσα ταξί κυκλοφορούν στην Αθήνα ?
    από tifozif1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας