Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 268

Θέμα: Καίγονται τα πάντα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Απο Σταμάτα , οικισμός Πλούνθι (πίσω απο το μέρος Κουκουνάρι)...

Καλημέρα σε όλους. Απο την δική μου μεριά το θέαμα είναι αποκαρδιωτικό.

Σε είχα στο μυαλό μου Μάγε, μετά το thread που είχες βάλει πριν λίγες ημέρες. Τι να ευχηθώ?
    Τουλάχιστον γλύτωσες το σπίτι σου...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Υπόψη...ήταν το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ στην Αττική.
    κάνεις μέγα λάθος κάτι θα βρεθεί να κάψουν και του χρόνου, πάντα υπάρχει κάπου ένα κομματι που τους έχει ξεφύγει.

καλή ξεκούραση και ας ελπίσουμε ότι από σήμερα θα σταματήσουν οι φωτιές και θα κάνουμε σιγά σιγά τον τραγικό απολογισμό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πάντως δεν πρέπει να έχουμε παράπονο.
    Οι τελευταίες κυβερνήσεις καταφέραν να πραγματοποιήσουν μια προεκλογική τους εξαγγελία:
    "Λιγότερο Δημόσιο".
    "Εξώ οι τεμπέληδες".
    Ακούω στις ειδήσεις:
    "'ηρθαν επιπλέον πυροσβεστικά απο γειτονικούς Νομούς και η δύναμη πλέον είναι 50 οχήματα και 150 πυροσβέστες"

Κατά τα άλλα μας σώσανε τα ιδιωτικά ελικόπτερα.
    Πολιτικές επιλογές, και πώς καίγετε ένα σύνολο ηλιθίων απο την ίδια την ηλιθιότητά τους.
    Κοροιδεύουμε τα μούτρα μας εάν φανταζόμαστε οτι όλα αυτά είναι οργανομένο σχέδιο καταπατητών, κατασκόπων, εμπρηστών.
    Απλή ηλιθιότητα είναι, μια μικρή τυχαία φωτιά που σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συνθήκες ,όπως κάθε καλοκαίρι, μας έκαψε, γιατί είμαστε ηλίθιοι.
    Κρίμα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά δύο αλήθειες που είδα , έζησα και πάλεψα απο κοντά...

- Μηδέν συντονισμός απο το κέντρο...κάθε απάντηση στους ασυρμάτους έπαιρνε 20-30 λεπτά!
    - Όλα τα λεφτά οι εθελοντές.... μπράβο σε όλα τα παιδιά...όποιος θέλει και μπορεί του προτείνω να εγγραφεί σε τέτοιες οργανώσεις.
    - Ο απλός πυροσβέστης είναι ήρωας... είδα με τα μάτια μου παληκάρι να τον κυκλώνουν οι φλόγες και να μπουκάρει με την μάνικα δίνοντας ώθηση και στους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο και να σβύνουν εστία που απειλούσε σπίτι.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, γνωρίζουν και μπορούν σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν είναι σε σύλλογο, να απευθύνονται σε πυροσβέστες , εφόσον έχουν μπεί εκεί που γίνονται όλα... θα σας δώσουν απο μια μάσκα ή θα σας αξιοποιήσουν κάπως ... να είστε σίγουροι.

Καλημέρα απο μένα και μακάρι να τελειώσουν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται... α... και τα "κοράκια" βγήκαν ήδη στα κανάλια.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Άντε πάλι τα ίδια…
    Μου θυμίζει το αντίστοιχο thread με τις φωτιές στην Ηλεία…

Βρε κουτά, αφού όλα τα προβλήματα εκεί λύθηκαν άμεσα …

3000 euro…
    οικοδομικές άδειες στο «φτερό»
    χαμηλοτοκο δάνειο…
    ανοχή στην αυθαιρεσία (μεχρι και στο Δημαρχείο Ζαχάρως …)
    οικοδομικός «οργασμός»
    τουριστική «αξιοποίηση»…

αυτά δεν θελαν ,τελικά ,οι ντόπιοι και γι αυτό τους τίμησαν με την ψήφο?

Τα ίδια (και χειρότερα) γίνονται ΚΑΙ θα γίνουν στην Αττική ….

Οι μισοί απ αυτούς που φωνάζουν , έχουν χτίσει σε περιοχές που είχαν αποχαρακτηριστεί από παλιότερες φωτιές …

Η μάχη είναι ..ΦΥΣΗ vs ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ… και είναι άνιση …

Πάρτε τις μηχανές και κάντε καμία βόλτα στα εναπομείναντα (και πανέμορφα) δάση της Ελλάδας όσο υπάρχουν ακόμη , για να έχετε κάτι να λέτε στα παιδιά σας ..

κάθε χρόνο τα ίδια ...
    http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/

Και στις εκλογές του Οκτωβρίου θα επαναληφθεί ότι και το 2007.
    Εννοείτε ότι τα 3000 8α γίνουν 5000 μιας και είναι λιγότεροι όσοι υπέστησαν ζημιές έτσι θα αποζημιωθούν με μεγαλύτερο ποσό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
    δηλαδη λες οτι εκανε καλα?

να καθυστερησει 5 ωρες το ελικοπτερο για τα κολο ευρω?????
    στην τελικη αν ηθελε να ειναι τοσο τυπικος απλα ας ενημερωνε τους ανωτερους του και να επερνε το ρισκο....αν καιγοταν το δικο του,της μανας του πχ θα ηταν τοσο γραφειοκρατης/τες?????
    ποιος θα τον κατεκρινε και ας τον βγαζαν στη ζουγκλα η' οπου αλλου??
    ισως του λεγαν και μπραβο..
    δεν ειναι ρομποτ φιλε μου πρεπει να υπαρχει και η πουτανα η λογικη σε καποιες καταστασεις

αν δεν καταλαβα καλα σορρυ για την αντιπαραθεση

Μα φυσικά και δεν λέω ότι έκανε καλά,λεώ ότι τα χέρια του είναι δεμένα,δεν μπορεί να κάνει κάτι και ό,τι κι αν κάνει θα βρει τον μπελά του γιατί έτσι είμαστε εμείς εδώ στο Ελλάντα,τους βάζουμε όλους φυλακή και αφήνουμε κάτι Χριστοφοράκους π.χ να κάνουν βόλτες ανά την Ευρώπη
    Fortis Fortuna Adiuvat

Για αυτό υπάρχουν οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές, για να μην παίρνουν αποφάσεις οι απλοί υπάλληλοι...

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μα φυσικά και δεν λέω ότι έκανε καλά,λεώ ότι τα χέρια του είναι δεμένα,δεν μπορεί να κάνει κάτι και ό,τι κι αν κάνει θα βρει τον μπελά του γιατί έτσι είμαστε εμείς εδώ στο Ελλάντα,τους βάζουμε όλους φυλακή και αφήνουμε κάτι Χριστοφοράκους π.χ να κάνουν βόλτες ανά την Ευρώπη
    πλακα κανεις βρε φιλε?
    μπας και εισαι εσυ???:rotflmao:

οποιος τον κατηγορουσε ,θα τον λιντσαραν οι πυροπαθεις....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Καλα τα λετε ρε μαγκες.Στις επομενες εκλογες τι θα κανετε?Θα ψηφισετε παλι Γιωργακη-Κωστακη?
    εμα και βέβαια .....

"Αφου ετσι και αλλιώς όλοι ιδιοι είναι τι να κάνουμε"

Ειδήσεις σαν και αυτή δεν είναι περίεργες , είναι γνωστό πως πολλές φορές όταν πας να βοηθήσεις βρίσκεις τον μπελά σου. Φίλε fourna δεν ήμουν εγώ ο υπάλληλος,αν ήμουν εγώ θα έπαιρνα όλη την ευθύνη πάνω μου και θα τον άφηνα να περάσει,μην έχεις καμμία αμφιβολία.Απλά εν μέρει δικαιολογώ την αντίδραση ενός ανθρώπου που προσπαθεί να είναι τυπικός στην δουλειά του
    Fortis Fortuna Adiuvat

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ειδήσεις σαν και αυτή δεν είναι περίεργες , είναι γνωστό πως πολλές φορές όταν πας να βοηθήσεις βρίσκεις τον μπελά σου. Φίλε fourna δεν ήμουν εγώ ο υπάλληλος,αν ήμουν εγώ θα έπαιρνα όλη την ευθύνη πάνω μου και θα τον άφηνα να περάσει,μην έχεις καμμία αμφιβολία.Απλά εν μέρει δικαιολογώ την αντίδραση ενός ανθρώπου που προσπαθεί να είναι τυπικός στην δουλειά του
    δεχομαι που τον δικαιολογεις αλλα αν επεφτε σε χερια πυροπληκτων (καθυστερησε το ελικοπτερο 5 ωρες με αποτελεσμα να φτασει 7 το απογευμα για να μπορει να βοηθησει στην κατασβεσει,δηλαδη 1-1:30 ωρα πριν νυχτωσει....)δεν θα την εβγαζε καθαρη...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεν μπορώ να κοιμηθώ απο την υπερένταση...

Οπότε ας γράψω κάτι ακόμα...

Περί εναέριων...

Απο όσο άκουγα τουλάχιστον απο πυροσβέστες και ασυρμάτους, όλη η δύναμη προστατεύει ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙΑ και δεν κινείται προς δέντρα και αντίστοιχες περιοχές εκτός και αν υπάρχει άμεση απειλή προς οικίες και ανθρώπους.

Εκεί επιχειρούν και τα εναέρια.

Δυστυχώς τα ενάερια δεν έχουν δύναμη βολής όπως το Ρωσικό και κινούνται με στόχευση και μόνο έτσι.

Για εθελοντές... απο παντού είναι τα παιδιά. Εξοπλισμό έχουν μόνο μια χειρουργική μάσκα και μια βασική εκπαίδευση... ίσως και κανά φτυάρι.

Νερό δεν υπάρχει καθώς οι αντλίες σβύνουν λόγω διακοπής ρεύματος. Όσοι έχουν δεξαμενές νερού και γεωτρήσεις σώνονται. Διαφορετικά πολύ δύσκολα.

Ακούω οτι καίγεται τώρα ο Κιθαιρώνας προς Πόρτο Γερμενό. Εκεί παιδιά αν πιάσει δεν θα σβύσει μέχρι την θάλασσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παιδιά δύο αλήθειες που είδα , έζησα και πάλεψα απο κοντά...

- Μηδέν συντονισμός απο το κέντρο...κάθε απάντηση στους ασυρμάτους έπαιρνε 20-30 λεπτά!
    - Όλα τα λεφτά οι εθελοντές.... μπράβο σε όλα τα παιδιά...όποιος θέλει και μπορεί του προτείνω να εγγραφεί σε τέτοιες οργανώσεις.
    - Ο απλός πυροσβέστης είναι ήρωας... είδα με τα μάτια μου παληκάρι να τον κυκλώνουν οι φλόγες και να μπουκάρει με την μάνικα δίνοντας ώθηση και στους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο και να σβύνουν εστία που απειλούσε σπίτι.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, γνωρίζουν και μπορούν σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν είναι σε σύλλογο, να απευθύνονται σε πυροσβέστες , εφόσον έχουν μπεί εκεί που γίνονται όλα... θα σας δώσουν απο μια μάσκα ή θα σας αξιοποιήσουν κάπως ... να είστε σίγουροι.

Καλημέρα απο μένα και μακάρι να τελειώσουν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται... α... και τα "κοράκια" βγήκαν ήδη στα κανάλια.υ

Gandalf
    Τι να πώ... κουράγιο Μάγε ολοι είμαστε θλιμένοι.. οργισμένοι....

Μίλaγα με φιλο μου πυροσβέστη στο Γραμματικο το Σαββατο και μου λέει .... "Γυρνάμε σαν την άδικη κατάρα δεν έχουμε ενημέρωση απο πουθενά..πάμε οπου ναναι φτάνει να λειτουργούν οι κρουνοί... γιατι σχεδον κανένας δεν εχει νερο,... "

Και δουλευουν για 16-18 ωρες... σερι

Τέτοια ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ......... δεν έχει ξαναγινει .

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 9 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ