Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο ο crs-k!!
Μαρια για αυτον το χρηστο μιλαω
Μα και εγώ αγαπητέ μου Στάθη για τον crs-k μιλούσα.....:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο ο crs-k!!
Μαρια για αυτον το χρηστο μιλαω
Μα και εγώ αγαπητέ μου Στάθη για τον crs-k μιλούσα.....:rotflmao:
![]()
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
για να καταλάβω είσαι της άποψης ότιΑρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
..... αλλά άν διαβάσεις όλα τα post της τριλογίας "(άσχετο αλλά)........." θα δεις πως αντιμετώπισαν μια διαφορετική άποψη (τη δική μου) ορισμένα -αγαπητά κατα τα άλλα- μέλη. Ειληκρινά δε περίμενα να δω κάτι τέτοιο....
- όταν πολλοί έχουν την ίδια άποψη αυτό είναι προϊόν κάποιας πλύσης εγκεφάλου ή τυφλής υποταγής σε κάτι;
- ότι σε κάποιον που εκφράζει διαοφρετική άποψη οι υπόλοιποι δεν πρέπει να απαντήσουν και ακόμη χειρότερα να διαφωνίσουν;
- έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο όταν πολλοί διαφωνούν μαζί σου να μην είναι όλοι οι άλλοι λάθος αλλά εσύ;
επειδή διαμαρτύρεσαι που όλοι οι άλλοι δεν συμφωνούν με τη γνώμη σου ρωτάω γιατί κατά τα άλλα λες ότι εδώ μιλάμε σα να είμαστε στην καφετέρια και τα λέμε.
Εσύ όταν μιλάς στοχεύεις πάντα στην επιβολή της γνώμης σου;
Το σενάριο να κάνεις μια συζήτηση με αρχικό στόχο να ακούσεις απλά τη γνώμη του άλλου και να την επεξεργαστείς μόνος σου το έχεις σκεφτεί;
Moνο σε αυτο να σχολιασω κατι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
- έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο όταν πολλοί διαφωνούν μαζί σου να μην είναι όλοι οι άλλοι λάθος αλλά εσύ;
Αυτο δεν ειναι standard αν ηταν ετσι ακομα θα πιστευαμε οτι η Γη ειναι επιπεδη.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
Από εκεί και πέρα η φρικτή αυτή θανατική ποινή ΔΕΝ είναι λύση!
δεν είναι λύση αλλά την υποστηρίζεις;
το λιγότερο που μπορώ να πω για σένα είναι ότι είσαι φρικτά μπερδεμένος;
Εκεί που εφαρμόζεται όμως εφαρμόζεται για κάποιον σκοπό τον οποίο τον ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ. Είναι που λέμε ο φόβος φυλάει τα έρμα.
πετυχαίνει; ε γι αυτό κάθε τρεις και λίγο μαθαίνουμε για έναν ακόμα λιθοβολισμό ε;
α και για την ηθική της κοινωνίας αυτής που σου αρέσει για πες μου το εξής
όταν λιθοβολήσανε μια γυναίκα που γένησε εκτός γάμου ως αποτέλεσμα βιασμού τι ακριβώς ανήθικη πράξη είχε κάνει μπορείς να μου πεις;
τι θέλησαν να αποτρέψουν και τι αποτρεπτικό παράδειγμα έδωσαν;
το μόνο που είπαν ήταν βιάζεται ελεύθερα, όλες πουτάνες είναι αυτές θα την πληρώσουν
και (άσχετο αλλά) άμα θες να γράψεις κάτι βάζε δικό σου τίτλο δεν είναι ανάγκη να αντιγράφεις, εκτός κι αν από φαντασία δεν πας καλά
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Moνο σε αυτο να σχολιασω κατι ???
Αυτο δεν ειναι standard αν ηταν ετσι ακομα θα πιστευαμε οτι η Γη ειναι επιπεδη.....
ενδεχόμενο έγγραψα
δηλαδή πότε έχουν δίκιο οι πολλοί πότε ο ένας
όχι "έχει πάντα δίκιο ο ένας" εκεί είναι η έμφαση
Σ' αυτο το τελευταιο, εγω ειμαι ο φταιχτης που τον "χρησιμοποιησα" πρωτος εδω !Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
......................
και (άσχετο αλλά) άμα θες να γράψεις κάτι βάζε δικό σου τίτλο δεν είναι ανάγκη να αντιγράφεις, εκτός κι αν από φαντασία δεν πας καλά![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σ' αυτο το τελευταιο, εγω ειμαι ο φταιχτης που τον "χρησιμοποιησα" πρωτος εδω !![]()
α από σένα να διεκδικήσω τα πνευματικά δικαιώματα ε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τουλάχιστον το έβαλες σε σωστή θέση
![]()
![]()
Οκ αν το εννοεις ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ενδεχόμενο έγγραψα
δηλαδή πότε έχουν δίκιο οι πολλοί πότε ο ένας
όχι "έχει πάντα δίκιο ο ένας" εκεί είναι η έμφαση
Απλα δεν ειμαι της αποψης οτι αν δεις οτι πολλοι διαφωνουν μαζι σου τοτε αυτοματα εισαι λαθος....![]()
![]()
TI..???
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ???
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ????
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Μα πιο πολυ μου αρεσει το τσεμπερι σου...!!!
Ολα τα λεφτα ειναι και κοκκινακι μουρλια!!!:rotflmao:
ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
εεε αν ειμαι μελος του συνεργειου ουτε να την βλεπεις δε σε αφηνω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΠΕΤΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Να ρωτησουμε τον κ.Αφρο που ηταν στο συνεργειο ???
![]()