Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Pagani ZONDA S 7.3![]()
![]()
Χαιρομαι που βλεπω ενημερωμενους κουτακηδες..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Pagani ZONDA S 7.3![]()
![]()
Χαιρομαι που βλεπω ενημερωμενους κουτακηδες..![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Λέω να προτιμήσω τον πεντακύλινδρο 2.7 TD της mercendes που φοράει το grand cherokee του '01-'04...
μΕ φαίνεστΕ, πως έχεις ένα θέμα με τα γαλάκια...
Ναί...και άκαμπτο 95 κιλών. Κανένα πρόβλημα σε πληροφορώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
αυτό πίσω ακόμα φύλλα σούστας φοράει??![]()
Στο δικό μου, έχω ακόμα τα φύλλα σούστας πίσω/ελατήρια εμπρός της μαμάς -39 χρονώ- με kyb αμορτισεράκια -150$ τα 4- και μάλιστα ΕΒΓΑΛΑ και την πίσω αντιστρεπτική.
Απλά μπροστά έβαλα μια λίγο μεγαλλίτερη.
Και στρίβει υπέροχα και έχει καλή -σχετικά- πρόσφυση στις εκκινήσεις.
όντως,Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
τατσο...θα προτιμουσα μια 426 chrysler hemi του 65...εξακολουθει να θεωρειται το καλυτερο ever ντραγκστεραδικο μοτερ..
αλλά αν κάποιος έχει -σήμερα- ένα ορίτζιναλ χέμι μοτέρ του '65 δεν νομίζω να την έτρεχε για κανένα λόγο...κάποιοι πληρώνουν αδρά για κάτι τέτοιο.
(Και άν είναι matching numbers με καμιά καρότσα που μπορεί να έχει ο άλλος...άσε...)
okΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Λέω να προτιμήσω τον πεντακύλινδρο 2.7 TD της mercendes που φοράει το grand cherokee του '01-'04...
Καλή τύχη τότε......
ΓΙΑ ΟΛΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Θα την χρειαστώ λες, έ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ok Καλή τύχη τότε......
ΓΙΑ ΟΛΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
http://www.gtrnissan.com/en/web_GTR/...b_section_id=3
δεν ξερω πως θα το κανω,αλλα καποια μαμημενη στιγμη θα τα καταφερω...πρεπει να το αποκτησω αυτο το πραμα...
Welcome to the club!
Το 2001 που πήγα να επισκεφθώ τον ξάδερφό μου στο Sydney της Αυστραλίας έχασα τον ύπνο μου.Ο ξάδερφός μου που είναι μηχανικός αυτοκινήτων και ειδικεύεται σε βελτιώσεις Skyline είχε ενα GTR-R 33...Ένα μήνα ήμουν εκεί, κάθε μέρα περνούσα τουλάχιστον 5 ώρες στο αυτοκίνητο.Άλλη φάση παιδιά,το αυτοκίνητο δεν υπάρχει,ο ξάδερφός μου είχε πει πως είναι ο μοναδικός κινητήρας αυτοκινήτου που έχει τόσα πολλά περιθώρια βελτίωσης χωρίς να ανοιχτεί ο κινητήρας και να πειραχτούν βαλβίδες,πιστόνια κτλ...Πραγματικά απίστευτο.Η πλευρική επιτάχυνση που αναπτύσει είναι από άλλον πλανήτη και το μοτέρ εκείνο το 6κύλινδρο (φανταστείτε το καινούργιο) των 2.600cc με τα 2 turbo έπιανε 9.000 rpm χωρίς να το καταλαβαίνεις,νόμιζες πως έχει πρόβλημα το στροφόμετρο...
:a07:
Βέβαια το μεγαλύτερο όνειρο είναι ένα...
FERRARI 430 SCUDERIA
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Του το λες τώρα ή δεν του το λες; Θα του την φτιάξεις τη μέρα ή θα του την χαλάσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αναφορικα με το design ,περι ορεξεως κολοκυθοπιττα, αλλα εγω το λατρευω...ειμαι κομματι προκατειλλημενος βεβαια...ειδικα σε μαυρο οψιδιανο ειναι...
Λοιπόν φίλε, χτες πέρασε ένα από μπροστά μου, ναι ναι στα Χανιά! Ναιιιι ναιιιιιιι... μαύρο ομπσιντιέν!
Μέχρι να βγάλω το κινητό απ'την τσέπη να στο φωτογραφίξω... είχε κουμπώσει δύο άξονες κι εξαφανίστηκε με πέντε...
Επιφυλάσσομαι!![]()
κυκλοφοραει και εδω ενα, ασπρο ομως(εχει παραγινει το κακο με αυτη τη μοδα)
πλεον εισαγεται και επισημα απο τη nissan...και σε λιγο καιρο θα το βλεπουμε πααααααρα πολυ συχνα...
Άντε ν'αρχίσει να ξεπετσώνει δρόμους να μας φτιάξουνε καινούργιους!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πλεον εισαγεται και επισημα απο τη nissan...και σε λιγο καιρο θα το βλεπουμε πααααααρα πολυ συχνα...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και επειδή έχει παραγίνει το κακό με τα ιταλικά ματσμποξ, εδώ:
κουκλι Τασο!!
![]()
![]()
![]()
Κουκλι αλλα μεχρι να φρεναρει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και επειδή έχει παραγίνει το κακό με τα ιταλικά ματσμποξ, εδώ:
Και ο Κοβαλσκι απο φρενα την πατησε.
Και αυτα που λενε οτι πηγαινε επιτηδες στρειτ αχεντ για την μπουλντοζα ειναι για να τα μπαλωσει η εταιρεια.![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κυκλοφοραει και εδω ενα, ασπρο ομως(εχει παραγινει το κακο με αυτη τη μοδα)
πλεον εισαγεται και επισημα απο τη nissan...και σε λιγο καιρο θα το βλεπουμε πααααααρα πολυ συχνα...
Στη Λάρισα κυκλοφορούν ήδη δύο από το καλοκαιρι,ένα άσπρο και ένα ανθρακί,το άσπρο το έχει ο ιδιοκτήτης της Nissan στη Λάρισα και το ανθρακί ιδιώτης...
Fortis Fortuna Adiuvat
ετριξε η καρεκλα στα σπαμ ..
Αντωνη στο θεμα μας ,το Nissan GTR ειναι ενα αυτοκινητο που πραγματι εχει βαση καλη για να κανει παπαδες και να το στησεις για οποιαδηποτε χρηση( οπως και αλλα μοντελα της εταιριας )drift,drugster,sprint,rallye αλλα και dragsterΟβολταδικο :rotflmao:
αν πραγματικα σε ενδιαφερει κατι τετοιο παρε τηλ η στειλε πμ υπαρχουν λυσεις![]()
Παντως ωντας εργαζομενος σε γνωστο ομιλο ειχα την τιμη να παω βολτιτσα με το εν λογω οχημα.... (λεγε με GT-R) ... οκ παραπανω δοση αδρεναλινης απο το Busa σου Αντωνακη μην περιμενεις παντως....εγω δεν συγκινηθηκα ειδικα απο την ποιοτητα υλικων ενος τετοιου "supercar" πιο πολυ μου αρεσε το πιο "πολιτικο" 370 Ζ![]()
On topic...![]()
Keep spamming!!!:a13: