Επειδή συνηθίζεται όταν πέφτουν μηχανάκια πάνω σε αμάξι να βρίσκουν στις πλευρές του κι όχι από πίσω...Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Το οτι οι μηχανές χτύπησαν δεξιά και αριστερά πάνω στο αμάξι δεν σου λέει κάτι ε (απο τη περιγραφή τουλάχιστον) ;
Ίσως οτι το αμάξι άλλαξε πρώτα λωρίδα, και μετά έσκασαν πάνω του, δηλαδή δεν τους παρέσυρε, δεν άλλαξε λωρίδα πάνω τους. Αν τους είχε παρασύρει, θα είχαν χτυπήσει και οι 2 από την ίδια μεριά.
Μπορεί κάλλιστα ο αυτοκινητάκιας να έκανε παραπάνω από έναν ελιγμούς για να πετύχει χάι σκορ. Δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, γιατί είναι δεδομένο ότι αυτός φταίει, όσο κι αν επιμένετε.
Αυτό. Έχω τερματίσει το κοντέρ μου, πηγαίνω ΚΑΘΕ Κυριακή "βόλτα" (το καλοκαίρι έκοψα λίγο λόγω θερμοκρασιών) και δεν έχω κινδυνεύσει ούτε δευτερόλεπτο. 4-5 πτώσεις που είχα (όλες εξαιτίας αυτοκινήτων, εκτός από μία) ήταν μέχρι 60 χλμ/ώρα και μέσα στην πόλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.
Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.
Χίλιες φορές να πηγαίνω σα μανιακός στη Βουλιαγμένης/Αττική στις 1 το βράδυ
παρά να κυκλοφορώ νορμάλ με αυξημένη κίνηση.