Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 161

Θέμα: Τι έγινε εχθές το βράδυ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Το οτι οι μηχανές χτύπησαν δεξιά και αριστερά πάνω στο αμάξι δεν σου λέει κάτι ε (απο τη περιγραφή τουλάχιστον) ;
    Ίσως οτι το αμάξι άλλαξε πρώτα λωρίδα, και μετά έσκασαν πάνω του, δηλαδή δεν τους παρέσυρε, δεν άλλαξε λωρίδα πάνω τους. Αν τους είχε παρασύρει, θα είχαν χτυπήσει και οι 2 από την ίδια μεριά.
    Επειδή συνηθίζεται όταν πέφτουν μηχανάκια πάνω σε αμάξι να βρίσκουν στις πλευρές του κι όχι από πίσω...

Μπορεί κάλλιστα ο αυτοκινητάκιας να έκανε παραπάνω από έναν ελιγμούς για να πετύχει χάι σκορ. Δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, γιατί είναι δεδομένο ότι αυτός φταίει, όσο κι αν επιμένετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
    Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.

Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.
    Χίλιες φορές να πηγαίνω σα μανιακός στη Βουλιαγμένης/Αττική στις 1 το βράδυ
    παρά να κυκλοφορώ νορμάλ με αυξημένη κίνηση.
    Αυτό. Έχω τερματίσει το κοντέρ μου, πηγαίνω ΚΑΘΕ Κυριακή "βόλτα" (το καλοκαίρι έκοψα λίγο λόγω θερμοκρασιών) και δεν έχω κινδυνεύσει ούτε δευτερόλεπτο. 4-5 πτώσεις που είχα (όλες εξαιτίας αυτοκινήτων, εκτός από μία) ήταν μέχρι 60 χλμ/ώρα και μέσα στην πόλη.
    Life begins at 45°.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

Αυτό. Έχω τερματίσει το κοντέρ μου, πηγαίνω ΚΑΘΕ Κυριακή "βόλτα" (το καλοκαίρι έκοψα λίγο λόγω θερμοκρασιών) και δεν έχω κινδυνεύσει ούτε δευτερόλεπτο. 4-5 πτώσεις που είχα (όλες εξαιτίας αυτοκινήτων, εκτός από μία) ήταν μέχρι 60 χλμ/ώρα και μέσα στην πόλη.
    Aν πέφτατε με περισσότερα μάλλον δεν θα μπορούσατε να το πείτε -πολύ περισσότερο να το γράψετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Aν.... μάλλον...

Τα "αν" και τα ¨μαλλον" τα ελάμβανα υπ'όψιν όταν ήμουν πιτσιρικάς και δεν ήξερα που μου πήγαιναν τα 4.

Τώρα μετά από 4 χρόνια,κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα,έχοντας αλλάξει κάμποσες μηχανές,έχοντας οδηγήσει αρκετές
    περισσότερες,έχοντας νιώσει αυτό το "χρρρρρρρρρ" της ασφάλτου,το κολάρο στο λαιμό κτλ κτλ, έχω επιτρέψει
    στον εαυτό μου να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Κ νιώθω ότι είμαι ακόμα στην αρχή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    post με στομφο και παραθεσεις του ΚΟΚ...
    δικαστηριο moto.gr...

για να αποδειξουμε τι?
    οτι τα 200+ ειναι πολλα?
    οτι τα κουτια κανουν μ@λακιες και απροβλεπτες κινησεις στον δρομο?

ποιος καθεται στο εδωλιο του κατηγορουμενου και ποιος κλαιει για ποιανου νιατα που χαθηκαν ή θα χαθουν?

:a019: ρε μαγκες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    φεστο και λοιποι...

ειμαι απο τους πρωτους που υποστηριζει πως για ΟΤΙ παθει ο μοτοσυκλετιστης την πρωτη ευθυνη την εχει ο ιδιος!!! γιατι δεν προσαρμωσε την ταχυτητα του στις αναλογες συνθηκες,γιατι δε φανταστηκε οτι μπορει να γινει η στραβη,γιατι ξεχαστηκε...

επιμενω στο σεμιναριο ασφαλους οδηγησης στη πολη αν και απ οτι βλεπω αυτα ειναι για τους φλωρους.οι υπολοιποι εχουνε και αποψη και γνωση και γι αυτο δεν ενδιαφερθηκαν να το δουνε (ουτε σε dvd που εδινα εγω εντελως δωρεαν).στα @@ μου και μενα.

αλλα σε καθε περιπτωση και παρα τα +200 του οποιουδηποτε ο κοκ ειναι κοκ και ενω η ευθυνη θα επρεπε να βαρυνει και τους 2...τον κοκ τον εβαλες και αυτο τα λεει ολα.

ειναι σαν να λεμε οτι εχεις στοπ αρα περναω αερα.υποχρεωση στον εαυτο μου εχω πανω απ ολα να κοψω και να ελεγξω και ας εχεις και στοπ.αλλα αν εγω παω με 200 και εσυ παραβιασεις στοπ,εσυ φταις (ασχετα αν εγω ειμαι μαλακας).

δε θελω να επεκταθω αλλο.

και παλι περαστικα στα παιδια.
    Διαβασα 6 σελιδες κι'απορουσα .......... μα κανενας δεν ξερει για το 200,5 ;
    Επι τη ευκαιρια το cd ακομα δεν μου το εχεις δωσει.-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Σε σχέση με άλλους εδώ μέσα είμαι αρχάριος οδηγός.

4 χρόνια που οδηγώ δίκυκλα έχω οδηγήσει από σκουτεράκια 50cc μέχρι cruisers 2300cc.
    Σε πόλη/πιστα/εθνική/ορεινό στροφιλίκι.

Η μέγιστη ταχύτητα που έχω δει στο κοντέρ είναι τα 265χλμ/ωρα.

ΟΛΕΣ μου μα ΟΛΕΣ οι πτώσεις/τραυματισμοί κ ένας τράκος έγιναν με ταχύτητες μέχρι 90 χλμ/ώρα.
    Σχεδόν όλες οι περιπτώσεις που έχω χεστεί από το φόβο μου όταν κινούμαι σε δημόσιο δρόμο είναι μέχρι τα 90 χλμ/ώρα.

Τα περί υπερβολικής ταχύτητας που διαβάζω εδώ μέσα δεν μου λένε τίποτα ιδιαίτερο.
    Χίλιες φορές να πηγαίνω σα μανιακός στη Βουλιαγμένης/Αττική στις 1 το βράδυ
    παρά να κυκλοφορώ νορμάλ με αυξημένη κίνηση.
    Κανονισε ......... τα διαβαζω!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    να σημειωθεί επίσης ότι για να ισχύουν οι υπερβολικές ταχύτητες που υποθέσαμε για τις μηχανές, αυτές ακούγονται απο πολύ μακριά σα να έρχεται καταδιωκτικό!!!!!!

οπότε αν όντως τρέχανε, θα έπρεπε να τους ακούσει ούτως ή άλλως πριν ακόμα τους δει....

αν δεν τους άκουσε, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ... ή τα παιδιά δεν έτρεχαν, ή ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι κουφάλογο ...

τα μοτο ειχαν μαμα εξατμισεις....................
    και το αυτοκηνιτο παντα μπορει να εχει μουσικη............στον κοσμο του δηλαδη
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    ΑΚΥΡΗ εντελως η θεωρια του ηχου...
    δε το΄ξερα...αλλη φορα οταν ειμαι με το αυτοκινητο να εχω κλεισει ραδιοφωνα,κινητα στο αθορυβο,και κιχ απο κανεναν μεσα...μηπως περασει ο μ...ακας με το 1000αρι...και τα 300κμ/ωρα...
    τι αλλο θα ακουσουμε...
    δεν είναι θεωρία, ούτε επιχείρημα, ούτε αποτελεί κατηγορία για τον οδηγό του αυτοκινήτου...

στο συγκεκριμένο δρόμο, εκείνη την ώρα και με τέτοια μηχανάκια, μη μου λέτε ότι δεν ακούγονται, γιατί μπορώ και τα ακούω κατεβαίνοντας με το μπουσα, μέσα απο το κράνος! και το μπούσα, δεν είναι ήσυχο....

τώρα έτσι όπως το θέτεις βέβαια, θέλει απάντηση....
    αν εμένα το μαλάκα που πάω με 300, με κλείσει αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός, μιλάει στο κινητό, και έχει μετατρέψει το αυτοκίνητο σε κινητή disco, κάτι θα βρώ να του γ*&%^ω ....

μην το πάρεις προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Τώρα σοβαρολογείτε ότι στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΝΥΧΤΑ, θα αλλάξεις λωρίδα, ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ και δε θα δεις 3 μηχανάκια να πλησιάζουν? Ακόμα κι αν πηγαίνουν με 200? Αν είσαι αρκετά ηλίθιος και σκεφτείς "ε καλά μωρέ, 300 μέτρα πίσω είναι, προλαβαίνω", τότε είσαι απλά ηλίθιος ελληνάρας με 0 παιδεία και αντίληψη.
    Life begins at 45°.

Επειδή συνηθίζεται όταν πέφτουν μηχανάκια πάνω σε αμάξι να βρίσκουν στις πλευρές του κι όχι από πίσω...

Μπορεί κάλλιστα ο αυτοκινητάκιας να έκανε παραπάνω από έναν ελιγμούς για να πετύχει χάι σκορ. Δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει βέβαια, γιατί είναι δεδομένο ότι αυτός φταίει, όσο κι αν επιμένετε.

θα ελεγα οτι εισαι χ@ζο , αλλα μαλλον οντως δεν σε νοιαζει ... εχω ξαναπει και αλλου την αποψη μου , απο τη στιγμη που παραβαινεις πρωτος τον κοκ ... εισαι υπευθυνος των πραξεων σου ... γιατι αμα πηγαινες με 100-80 θα προλαβαινες να δεις τον παπαρα που αλλαζει λωριδα χωρις φλας ...
    PROzacRIDER

Δεν έχω κανένα λόγο να ασχολούμαι γιατί πραγματικά δε δίνω δεκάρα. Αλλά βαριέμαι οπότε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    θα ελεγα οτι εισαι χ@ζο , αλλα μαλλον οντως δεν σε νοιαζει ... εχω ξαναπει και αλλου την αποψη μου , απο τη στιγμη που παραβαινεις πρωτος τον κοκ ... εισαι υπευθυνος των πραξεων σου ... γιατι αμα πηγαινες με 100-80 θα προλαβαινες να δεις τον παπαρα που αλλαζει λωριδα χωρις φλας ...
    Μπορείς να λες ότι θες (κι εγώ επίσης, μην ξεχνιόμαστε), αλλά αυτό δε σε κάνει σωστό. Είναι σαν να μου λες ότι μπορώ να πετάγομαι από ΣΤΟΠ και να τρώω όποιον μοτοσυκλετιστή ξεπερνάει τα 50 χ.α.ώ εντός πόλης, επειδή έσπασε τον ΚΟΚ πρώτος !!!!11

Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 20, μπορούν να αλλάξουν λωρίδα μπροστά σου, χωρίς καμία προειδοποιήση και να μας μιλάς για ΚΟΚ και ηθική και ευφυία από το σπίτι σου. Στην καλύτερη.

Ξαναλέω ότι πρόσφατα έπαθα το ίδιο με 40-50 χλμ/ώρα. Στη θεωρία είναι όλα πολύ όμορφα. Και πολύ εύκολα πετώντας ένα "ταχύτητα" σε οποιαδήποτε πρόταση.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    κι αν ο παπάρας, αλλάξει λωρίδα την ώρα που είσαι 50 μέτρα πίσω του, θα προλάβεις να τον δείς???

η λογική του φταίει όποιος κάνει πρώτος την παράβαση είναι τελείως μα τελείως άκυρη ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

αυτο το οποιο περιγραφεται και οι δυο απο πανω , συμαβιανει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στην εθνικη μεταξυ εφταμιση και εννια το πρωι ...αυτοκινητα τα οποια μαλιστα τα καλυπτουν αλλα αυτοκινητα ,αλλαζουν τελειως μα τελειως ξαφνικα λωριδες , χωρις φλας χωρις τπτ ...

γιατι λοιπον δεν κλαιμε δεκαδες καθε μερα ?????γιατο λογο οτι δεν τρεχουν τοσο οσο να μην προλαβαινουν να αντιδρασουν ...
    PROzacRIDER

Ακόμα κι αν πηγαίνεις με 20, μπορούν να αλλάξουν λωρίδα μπροστά σου, χωρίς καμία προειδοποιήση και να μας μιλάς για ΚΟΚ και ηθική και ευφυία από το σπίτι σου. Στην καλύτερη.

Ξαναλέω ότι πρόσφατα έπαθα το ίδιο με 40-50 χλμ/ώρα. Στη θεωρία είναι όλα πολύ όμορφα. Και πολύ εύκολα πετώντας ένα "ταχύτητα" σε οποιαδήποτε πρόταση.
    μου αρεσει οταν μιλαει καποιος , σαν να ειναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που οδηγαει ... Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που καβαλαει ...
    PROzacRIDER

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παντως, δε μπορω να καταλαβω πως θεωρειτε χειρωτερο το να αλλαξεις μια λοριδα χωρις φλας, απο το να πας σε δημοσιο δρομο που εχει οριο 70 χαω με ταχυτητες 200-250...

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε παλι με το bikenet;
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 11:20
  2. Τι έγινε το www.yamaha.gr?
    από Neuromancer στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων