Το θέμα ειναι να βρουμε και καπου να τη βάλουμε... Εμενα με βλέπω χωρις πινακίδα και δεμένη....
Σιγα μη κάτσει να κόψει την αλυσίδα.
Το θέμα ειναι να βρουμε και καπου να τη βάλουμε... Εμενα με βλέπω χωρις πινακίδα και δεμένη....
Σιγα μη κάτσει να κόψει την αλυσίδα.
ΜΕΣΑΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε επιδεικνύοντας το "λαθος" της απόφασης που θελει "καθαρα" πεζοδρόμια χωρίς δημιουργία θέσεων στάθμευσης για μηχανές
Κάποτε είχαμε κανει μια κίνηση με κατι παρόμοιο
( παρτε και μια αλλη ιδέα )
για σκεφτείτε το,
να μαζευτούμε σε κεντρικούς "παρκόδρομους" δρόμους ενα Σάββατο και να πιάσουμε ολες της θέσεις με "νόμιμο" τρόπο.
Θα παθει έμφραγμα το σημείο αυτό της πόλης.
Αρκετοί συνφουρμήτες δουλεύουν σε μμε, αρα μπορουν να ειδοποιήσουν για να "ακουστεί" η κίνηση.
για μιλάτε οχι μονο καναπέ και γκρίνια![]()
![]()
Σήμερα ειχα παρκάρει σε εσοχή της Πανεπιστημίου... Χωρις πινακίδα με αλυσίδα δεμένο.. Οταν πήγα εβλεπα γερανό να φορτώνει τα μηχανακια πριν απο το δικό μου...Και ενα περιπολικο να διώχνει τα κουτια που ειχαν κανει στάση!
xtes grafane sto pezodromio (megethous ghpedo tennis) brosta apo notos galleries stin stadiou... imarton. milame gia pezodromio me esoxh oikopedou xoris katastimata, platous toulaxiston 6-7 metrwn.
Μηπως θέλουν να πάρουν χρηματα απο κλήσεις αλλα και να κάνουν το κόσμο να παίρνει ΜΜΜ ;
Και καλά έκαναν, ήμαρτον...............Αρχικά δημιουργήθηκε από Aleziel
xtes grafane sto pezodromio (megethous ghpedo tennis) brosta apo notos galleries stin stadiou... imarton. milame gia pezodromio me esoxh oikopedou xoris katastimata, platous toulaxiston 6-7 metrwn.
Την Παρασκευή τους πέτυχα κι εγώ να έχουν φορτώσει 3-4 μηχανάκια στην πλατεια Συντάγματος...
ΟΚ το δέχομαι οτι ειμαστε παρανομοι οταν παρκαρουμε σε πεζοδρόμιο (και ας ψάχνουμε κάποιοι να βρούμε την γωνία που δεν ενοχλεί κανέναν - εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα) ας μας γραψουν λοιπον.
Αυτό που με ενοχλεί απίστευτα είναι οτι δεν βλέπω παρομοιες ενέργειες για παρανομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα - έστω στο κέντρο που ειμαι καθε μέρα τα τελευταια 7-8 χρονια δεν έχω δει τετοιο κυνηγητό για αυτοκίνητα.
Και θα ήθελα πάρα πολύ να μαζέψει κάποιος τα αυτοκινητα που μπαίνουν στον λεωφορειοδρομο και τα τουριστικά λεωφορεία που παρκαρουν στις στήλες Ολ. Διος και πιανουν μια λωρίδα για πλάκα - ξέχασα αφηνουν τουρίστες άρα παρκάρουν οπου θέλουν...
Νταξ... ευσεβεις πόθοι![]()
Πάντως παιδιά κ εγώ που μένω Κατερίνη έχει αρχίσει μια επιχείρηση σκούπας κ προφανός για εμένα ο λόγος έιναι οτι ψάχνουν τρόπους να αποκτήσουν πηγή εσόδων κ να πάρουν χρήματα.
Δεν λέω να αφήνουμε τις μηχανές όπου νά’ναι αλλά προσωπικά εγώ επιδή δουλεύω σε νυχτερινό κλάμπ κ όλες οι θέσεις πάρκιν είναι πάντα πιασμένες δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο απτο να το αφήσω επάνω στο πεζοδρόμιο 6-8μέτρων που δεν ενοχλεί κανέναν κολλημένο στον τοίχο.
Βρήκα μια κλήση από την δημοτική 60? προχθές πράγμα που εδώ κ 2 χρόνια που παρκάρω εκεί δεν
είχε ξανά γίνει.
Επίσης τα αμάξια που παρκάρνουν εκεί πρώτα τα σφυρίζουν κανένα 20λεπτο μπας κ βγεί να το πάρει ο οδηγός κ μετά κόβουν κλήση.
Απτήν μία καλά λες κάνουν που κρατάνε καθαρά τα πεζοδρόμια αλλά απτήν άλλη ας δημιουργήσουν περισσότερους χώρους για πάρκιν.![]()
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
Μη τρελαθουμε... Αν ειναι ετσι να πεζοδρομηθει το κεντρο.
Και προσωπικα δε θυμάμαι ποτε ως πεζος να εχω ενοχληθει απο μηχανάκι στο πεζοδρόμιο..
Μπορει να χωρεσει χωρις να ενοχλέι
εγώ την έφαγα χθες , δίπλα στο Άττικα ! είχα παρκάρει σε πεζοδρόμιο πλάτους 6μετρων , δίπλα σε κάτι σαν κάδο ανακύκλωσης που όπως και να το κάνεις δεν εμπόδιζα την διέλευση των πεζών, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τον κάδο. Για 2 μηχανάκια όλα κι όλα έκανε τον κόπο ένα μπατσικό να σταματήσει και να μας γράψει (αν μας τις έκλεβαν μάλλον δεν θα το είχαν καταλάβει) ! Και στα φρύδια μου για τα 40 ευρώ που δεν παίζει να τα πληρώσω στην τελική, αλλά η πολιτική του Υπουργείου Προ.Πο δεν μου έχει κάνει και την καλύτερη εντύπωση! καθαρά εισπρακτικά τα μέτρα.....
δε βλέπω κινητοποίηση.
Να μαζεψουμε υπογραφες να παμε ο ενας πισω απο τον αλλο κατι να γινει... ελεος δλδ
Εσεις που λέτε οτι φαγατε κλήσεις... πινακίδα ειχατε απάνω; Αν σας τις πηρε γερανός δεν το είχατε δέσει;
Εγώ προσωπικά βεβαίος κ έχω πινακίδα.
Αλλά η αλήθεια είναι οτι μόνο για τα ??? γίνετε όλη η φάση γιατί μόνο που ακούς απτον μπάτσο
"Έχεις την δυνατότητα αν τα πληρώσεις σήμερα να έχεις 50% μείωση"
Ε όπως κ να το κάνεις σαν κατάστημα σου ακούγετε...
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
Δηλαδη σαν τι περιμενες να ακουσεις???Αλλά η αλήθεια είναι οτι μόνο για τα ??? γίνετε όλη η φάση γιατί μόνο που ακούς απτον μπάτσο "Έχεις την δυνατότητα αν τα πληρώσεις σήμερα να έχεις 50% μείωση" Ε όπως κ να το κάνεις σαν κατάστημα σου ακούγετε...
Ολα για τα λεφτα...
Βασικα πιστευω πως δε θελουν μηχανακια σε συγκεκριμενους χωρους του κεντρου ασχετως αν ενοχλουν η οχι.
To γεγονος ειναι οτι ειμαστε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ παρανομοι οποτε ο καθε λακαμας μπορει να βρει πατημα γιατι πχ η μηχανη του χαλαει την υπεροχη θεα των κατακληκτικων πεζοδρομιων του κεντρου
Επισης φοβαμαι οτι αυτη βλακεια οπως κ καθε βλακεια θα διαθοθει κ εκτος κεντρου
Η λυση ειναι να τους εξαναγκασουμε να κανουν νομιμες θεσεις για τις μηχανες εστω κ με συμβολικο αντιτιμο πχ 0,5 ευρω το οκταωρο (ειμαι ρεαλιστης ρε πστμου-για τα λεφτα το κανουν)
οπου υπαρχουν τετοιες θεσεις αδειες τοτε να κοβεται προστιμο
Βεβαια θα πρεπει να κοψουν θεσεις κουτιων, 3 αμαξια =15 μηχανες.
Πιλοτικα ας δουν τι εγινε στη πλατεια ν.Σμυρνης που καθαρισε κυριολεκτικα ο πεζοδρομος
Προτεινω απο εδω και απο αλλα φορουμ να μαζευτουν υπογραφες (απλα γραφεις το ονομα σου) και να κοινοποιηθει το αιτημα στους δημους κ στο προπο με ενα απλο mail
Αφου μας γραψουν στ @2@ τους να στειλουμε τις υπογραφες στα μμε σιγουρα θα κανουν καποια ρεπορταζ
αν δε γινει τιποτα κ η κατασταση συνεχιστει τοτε μπορουμε να κανονισουμε και πιο δυναμικες διαμαρτυριες τυπου καταληψης κεντρου
κ βεβαια σε ωρα που να μην δουλευουμε πχ κυριακη και σε καλο καιρο γιατι αν δε μαζευτουν 2-3 χιλιαδες μχνες θα περασει στο ντουκου
Μεχρι τοτε εγω τουλαχιστον οσες φορες παω κεντρο θα παρκαρω το σκουτερακι ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΜΕΝΟ Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΩΣΤΕ NA MH METAKINEITAI, θα υπολογιζω δλδη κ 10 λεπτα επιπλεον(δε βγαζω σε 10 λεπτα ενα προστιμο)
Παρεπιπτοντως (off topic) παρατηρω οτι δυστυχως για αλλη μια φορα τα πρωτα μετρα της ν κυβερνησης στρεφονται σε ευκολους κ αδυναμους στοχους κ οχι στη ριζα του κακου
ticking away the moments that make up a dull day
τωρα το σκεφτηκα και ενα καλοδιατυπωμενο mail απευθειας στο πρωθυπουργικο γραφειο
ticking away the moments that make up a dull day