Μου τι σπαει που εχω κολησει με το Moto.Gr:a16: :a16: :a16: :a12:
Μου τι σπαει που εχω κολησει με το Moto.Gr:a16: :a16: :a16: :a12:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
μεγάλο απωθημένο μου είναι,να μαζευτούμε σε ένα trackday όσοι περισσότεροι γίνεται,να χωριστούμε σε ευρωπαίους και γιαπωνέζους και να δούμε ποιος θα κάνει τους καλύτερους χρόνους ,για να πάψει να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ μας...
Ή ,αν θέλετε ,να μπορούμε να ανοίγουμε εύκολα threadακι στις αντιπαράθεσεις ,αφού θα υπάρχει "δεδικασμένο",του στυλ:
"ρε πως την πάθατε ετσι" ή "σας σκίσαμε κανονικά" και αλλά τέτοια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Μου τη σπάνε οι ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ!!! δατς γουάι
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
*Χ/ ΜΑΣ!!!
:wacko:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
*Χ/ ΜΑΣ!!!
Στά ποιά, είπες...?![]()
(σοβαρά τώρα κάτι πρέπει να κάνεις με την υπογραφή σου. Δεν φαίνεται καθόλου.![]()
)
Μητσάκο σόρρυ που θα στη χαλάσω αλλά κοντεύει το Πάσχα. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
*Χ/ ΜΑΣ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μητσάκο σόρρυ που θα στη χαλάσω αλλά κοντεύει το Πάσχα. :wacko:
:a24:
sorry που θα στη χαλασω αλλα μαλλον δεν καταλαβες!
![]()
Μου τη σπαει που ειμαστε ολο κοκοκο και αυγουλακι τιποτα.![]()
εσυ ολο το ψαχνο θες !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μου τη σπαει που ειμαστε ολο κοκοκο και αυγουλακι τιποτα.![]()
![]()
μην είσαι τόσο σίγουρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:a24:
sorry που θα στη χαλασω αλλα μαλλον δεν καταλαβες!
![]()
![]()
πως το είχα χασει αυτο το thread![]()
1. Μου τη σπάει που δεν κανονίζεται standard μια ημερήσια βόλτα στριφτερή κάθε Κυριακή
2. Μου τη σπάει που υπάρχουν φιλοι εδω μέσα που παραβγαίνουν με άλλους για το πόσο pollticaly correct αναβάτης πρέπει να είναι κάποιος. Σε λίγο θα αγοράζουμε μηχανές είτε για να πάμε στα Μέγαρα είτε για να τις κοιτάμε απο τον καναπέ μας, ενδιάμεσα τίποτα.
3. Μου τη σπάει που πια ξέρω τόσο πολλούς μοτοσυκλετιστές προσωπικά που πλεον δεν αγχώνομαι για τους συγγενείς μου μόνο που έχουν μηχανή αλλά και για τόσους άλλους για το αν θα την βγάλουν καθαρή εκεί έξω
4. Μου τη σπάει που όταν φεύγει μια δίτροχη ψυχή υπάρχουν φίλοι που ρωτάνε αν φορούσε κράνος
5. Μου τη σπάει που δεν έχουμε κάνει το κουμάντο μας να βάζουμε όσοι μπορούν απο 3-4 ευρώ κάθε φορά που κάποιος θέλει να έρθει βόλτα αλλά δεν έχει λεφτά!!!!!!! ή που δεν την κανονίζουμε έτσι ώστε να μην υπάρχουν πολυ ακριβά φαγοπότια ενδιάμεσα
μάλλον υπάρχουν και άλλα, αλλά αυτά θυμάμαι σήμερα ... τα υπόλοιπα άλλη φορά
![]()
Μου την σπαει που ξεθαβετε threads που ακομα κι ο δημιουργος τους τα εχει ξεχασει![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μου την σπαει που ξεθαβετε threads που ακομα κι ο δημιουργος τους τα εχει ξεχασει![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
EMENA ME XAΛΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ.....
Άλλά μόλις πάει νά γράψει κάποιος κάτι σοβαρό.........πετάγονται οί Ραμποδικαστές καί
άν δέν καταφέρουν νά άποπροσανατολίσουν ή νά γελοιοποιήσουν τήν κουβέντα
γιατί προφανώς τά πράμματα δυσκολεύουν λόγω ύποχρεώσεων.....
ΤΟ ΘΡΕΝΤ...........ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
Ή άπόλυτη έκφραση τής Δημοκρατίας.......μέ τή γνωστή άπάντηση.....ΑΜΑ ΔΕ Σ'ΑΡΕΣΕΙ....ΓΕΙΑ
Δικό μας είναι ότι θέλουμε κάνουμε..........καί αύτό όνομάζεται......ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ....!!!
Έπίσης μού τή σπάει πού τά περισσότερα θέματα είναι σάν τό φελλό.........ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ.....!!!
Άλλά πιό πολύ άπ'όλα μέ χαλάει τό ότι έδώ έχουμε παρεούλες μέ κομπάρσους........
ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ...........ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ....!!!
Γιά νά λέμε μαλακίες γιά τό ποδόσφαιρο,νά βάζουμε φατσούλες καί άνέκδοτα καλό είναι.....
Νά κλείνουμε έκδρομούλες έπίσης........άλλά μέχρι έκεί.....
![]()
EMENA ME XALA POY DE ME KANOYNE MOD STO MOTO STIS DIAMAXES KAI STIS ANAZHTHSEIS SKEPSOI PROVLIMATISMOI.![]()