Κατ αρχήν με ψιλές ζελατίνες, βαλίτσες, τανκ μπαγκ 2ο άτομο κλπ κλπ
Τις τελικές τις ξεχνάς.
Άρα ξεφορτώνεσαι όοοολα αυτά τα άχρηστα, κοιτάς αλυσίδα (βασικό) πιέσεις στα ελαστικά, βρίσκεις μια καλή ευθεία σε ήσυχη ώρα
Και
Σκύβεις πίσω από τη ζελατίνα
Μαζεύεις αγκώνες και γόνατα να κολλήσουν στο μηχανάκι
Καβαλάς την άσπρη γραμμή
ΣΠΑΣ την 4η και την 5η
και ρίχνεις την 6η
Αν δε δεις τελική (πράγμα απίθανο) κοιτάς τις βαλβίδες.
Αλλά μεταξύ μας
Τι σε νοιάζει η τελική με το μηχανάκι που έχεις ?
Έτσι κι αλλιώς σαλιγκαρόπουλος είσαι !
Υγ
Α και που σαι αν δεις 320 τότε μάλλον κοιτάς το ρολόι (3,20)
![]()
Αν και πιθανότατα δεν έπρεπε να το γράψω.... αλλά είναι δυνατόν το 600 να έχει μεγαλύτερη τελική από το 1000?
Παλιά που το είχα με μαμά εξάτμιση φίλτρα και χωρίς pc θυμάμαι ότι τουλάχιστον το 220 το έπιανα (στο κοντέρ..) χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα σε μεγάλες ευθείες μονός βέβαια γτ δικάβαλος τότε δε το είχα δοκιμάσει... Βέβαια με το ρυθμό που ανέβαινε ο δείκτης του κοντέρ μετά τα 160 έβλεπα το δείκτη της βενζίνης να κατεβαίνει οπότε δεν είναι χλμ πορείας αλλά στιγμιαία τελική. Όπως και να έχει κακά τα ψέματα είναι ένα μηχανάκι που δεν το παίρνεις για να το δουλεύεις οσάν να είσαι Ρόσσης αλλά για να σου βγάζει χλμ σε ταξιδάκι... Αν σου βγάζει χωρίς ιδιαίτερο κόστος διαδρομή με 160χλμ/ώ στο κοντέρ είσαι άρχοντας...
Παιδια ευχαριστώ για το ενδιαφερόν σας και περισσότερο για τις υποδείξεις για την επίτευξη τελικής !!!!! πολύ πόρωση με αυτή την τελική πού να γράφαμε σε κανένα forum busa,(μάζεψε αγκώνες, κλείσε γόνατα, πάτα την λωρίδα, βγάλε το top case, πέτα τον συνεπιβάτη στο γκρεμό, ακούμπησε το σαγόνι στο ρεζερβουάρ,φόρα ρούχα να μην αντιστέκονται ατον αέρα,!!!!!!!!!!!!!!!Ωραία ωραία όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι πιτσιρικάδες που κυκλοφορούν με παπί και γυρίζουν στο πλάι το πρόσωπο λές και οδηγούνε υπερηχητικό !!!!!!!!!!!
stay hungry stay foolish!!!!
Λογικη ειναι η τελικη που αναφερεις δικαβαλο και με βαλιτσα.Σε αυτες τις ταχυτητες επιρεαζει παρα πολυ η αεροδυναμικη.
η εξατμιση ακουμπάει τη σόλα των παπουτσιών του συνεπιβάτη στο πίσω σημείο,με αποτέλεσμα να λιώνει η σόλα πολλές φορές και να μένει αποτύπομα στο επάνω μέρος της εξάτμισης , ξέρει κανένας τίποτε?
Σωστά, η σόλα ακουμπάει, η γυναίκα μου νομίζει ότι βρίσκετε στο αυτοκίνητο της , αλλά το περιέργο είναι ότι και η κόρη μου το ίδιο παθαίνει, της λιώνει τα παπούτσια, μήπως θέλει αντικατάσταση το αντιολισθιτικό του μαρσπιέ?Ευχαριστώ για την πληροφορία για το καθαριστικό φούρνου θα το δοκιμάσω σήμερα
εχω κολλησει στα 51.200. θελω ταξιδι αλλα τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν
δεν το εχω τελικιασει ποτε,ουτε απο περιεργεια. ισως να το καμω αν το θυμηθω απλα επειδη το αναφερατε.
αυτο που μπορω να πω σιγουρα, ειναι οτι εχω δει αρκετες φορες σε βολτα τα 235 στο κοντερ.
η ανακληση για τη βαλιτσα ειναι γνωστη. ευτυχως η δικια μου μετα απο τοσα χλμ δεν εχει καμει κιχ.
επειδη καποιος αναφερε για πολλα κλειδια, αλλο για τις πλαινες κι αλλο για τη μπαγκαζιερα, νομιζω οτι στις πλαινες ειχε μεσα κι ενα εξτρα ομφαλο κλειδωνια.
λετε να ειναι για να τον τοποθετησουμε στην μπαγκαζιερα και ν ανοιγουν ολες με ενα κλειδι? μολις το θυμηθω θα το ερευνησω.
χθες αλλαξα τα λαδια του πηρουνιου με νεα διοτι μετα απο 10.000 χλμ το πηρουνι ειχε μαλακωσει ξανα.
αν θυμαστε,ειχα βαλει λαδια της ολινς τα οποια ειναι πανακριβα σε σχεση με τα αλλα.
αφου λοιπον κρατησαν τοσο λιγο,τωρα εβαλα φθηνοτερα και το πηρουνι ξαναγινε οπως πρεπει.
γενικα καθε 10.000 παντως, φαινεται θελουν αλλαγη.
οσο αφορα τα κωνικα ρουλεμαν τιμονιου, να ξερετε οτι δεν κανουν δουλεια στο cbf μας.
επειδη λοιπον ειχαν προβλημα απ την αρχη που τα τοποθετησα,τα ξανααλλαξα με μαμισια κι ολα μια χαρα.
οσο αφορα τα φρενα, οταν ειχα αλλαξει,στο πισω τακακι ειχα βαλει μπρεμπο. τωρα ξαναεβαλα μαμισιο.
το συμπερασμα μου ειναι οτι τα μπρεμπο ειναι καλυτερα και στο φρεναρισμα,αλλα και πιο μικρη πιεση απαιτουν στο πενταλ. σε διαρκεια ζωης ειναι περιπου το ιδιο με τα μαμισια.
συμβουλη μου για τις πιεσεις των ελαστικων, παντα αυτες που λεει η χοντα και τσεκαρισμα οπωσδηποτε πριν απο βολτα.
δεν ξερω αν το αναφερα, αλλα τα ξενον που εχω βαλει στη μεσαια σκαλα,δημιουργησαν μια θαμπαδα εκει που πεφτει η δεσμη στο τζαμι του φαναριου.
για μενα,αυτο σημαινει κακη ποιοτητα κρυσταλου του φαναριου. φυσικα προτιμω αυτη τη θαμπαδα απ το να μη βλεπω που παω το βραδυ με τα μαμισια φωτα.
κατα τα αλλα,μετα απο δυομισι χρονια και πενηντα κατι χιλιαδες χιλιομετρα, το cbf ειναι το μονο μηχανακι που εχει καταφερει να ειμαι ακομα "ερωτευμενος" μαζι του. κι απ οτι φαινεται, αυτος ο ερωτας δε θα μου περασει ευκολα. ισως και ποτε.
φωτο λιαν συντομως![]()
Τελευταία τροποποίηση από harisdei; 04/11/2012 στις 13:08.
Cbf 1000 2010
Οντως υπαρχει επιπλεον αφαλος ο οποιος αν τοποθετηθει στο top case τοτε με ενα κλειδι ανοιγουν και οι τρεις βαλιτσες, αυτη ειναι και η λυση στο δικο μου προβλημα που μου εκλεψαν τα κλειδια της μηχανης μαζι με το κλειδι του top case, αντικατασταση του αφαλου και αλλαγη κωδικου στο immopilizer, τον κωδικο του immobilizer ηδη τον αλλαξα μαζι με το χαμενο κλειδι του διακοπτη που αντικατεστησα, ως αναφορα την τελικη ταχυτητα θα συμφωνησω μαζι σου πως βλεπεις στο ψηφιακο οδομετρο 235+, παλαιοτερη δικη μου επισυμανση ηταν λανθασμενη τελικα.
Αντικαθιστωντας τον κωδικο του immobilizer σε διαφορετικο συνεργειο απο εκεινο που μου αντικατεστησε το σπασμενο top case και την βαση του,ανακαλυψα οτι το συστημα της πλευστης βασης του top case , τα σαινια του προηγουμενου συνεργειου το ειχαν κατεργησει τοποθετωντας επιπλεον ροδελες, ειναι ξεκαθαρω αν καποιος δει την βαση με τις οβαλ τρυπες οτι προκειται για πλευστο συστημα .
Κατ αρχην να ευχαριστηω τον Χαρη ου μου ειπε καποια πραγματα περι λαδιων και ελαστικων.Κατα δευτερον να τον ρωτησω για την ζελατινα γιατι ειδα στις φωτος οτι εχει κι ενα μικρο τζαμακι επιπροσθετο το οποιο ξερω οτι κανει τρελη δουλεια.
Χαρη τι πληροφοριες μπορεις να μου δωσεις γι αυτο;
Σ'ευχαριστω εκ των προτερων
HONDA SH300i R Sport-HONDA CBF1000FA C-ABS
ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ
Ψαξε για MRA Vario Touring. Υπαρχει και ζελατινα αλλα και extra "αεροτομη"