Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Βας κόστεν το τζιτζί???![]()
Κόστεν 4.700Ε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Βας κόστεν το τζιτζί???![]()
Κόστεν 4.700Ε![]()
TSOYZEN!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
Κόστεν 4.700Ε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
TSOYZEN!!!!!
TSOYZEN ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΝ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Manuel650
TSOYZEN ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΝ!
οφ κόρς ΑΞΙΖΕΝ!
![]()
![]()
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Είναι που δεν έχεις άφρικα... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλα αυτή η λογική οτι εσείς που έχετε αφρικα ξέρετε τι έχετε και εμείς οι υπόλοιποι είμαστε απλά τα θύματα του μαρκετινγκ δε με βρίσκει σύμφωνο...
![]()
![]()
Καλημέρα σας κύριοι,Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Είναι που δεν έχεις άφρικα... :rotflmao:![]()
μήπως είμαστε λἰγο κολλημένοι με τις Αφρικάνεςκαι όπως αναφέρθηκε πριν σθεναροί υπερασπιστές της επιλογής μας:rotflmao: :rotflmao:
Τελικά ωραία εξελίχθηκε η κουβεντούλα![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Είναι που δεν έχεις άφρικα... :rotflmao:![]()
rolf lemeeee
Να προσθέσω...και έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν και τα μηχανάκια τουςΜια "παρέα" μοτοσυκλετιστών που ο κάθε ένας δεν έχει την ανάγκη να υπερασπίζεται την επιλογή της μηχανής του, αλλά μοιράζεται τις εμπειρίες του είναι μια καλή παρέα.
Για μένα αυτή είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλετιστικής παρέας όπου ο καθένας συνεισφέρει το δικό του εργαλείο με αντάλλαγμα τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα δείγμα από κάθε είδος μοτοσυκλέτας, πάντα όμως σεβόμενος την ακεραιότητα και την περιουσία των άλλων (δηλαδή ούτε θα ξεσκίσω τα μηχανάκια και το μόχθο των άλλων και ούτε θα έχω το δικό μου σε κατάσταση "χάρου" ώστε να κινδυνεύουν).
Η αλήθεια είναι σε ότι σε μια τέτοια παρέα η Άφρικα θα "πάτωνε" στα μάτια όλων μιας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρεις τις ποιότητές της, Για παράδειγμα αυτήν την "αίσθηση" (ή ψευδαίσθηση για άλλους) ότι μπορείς να πας παντού. Ακόμα τη σιγουριά ότι θα πάρει μπροστά και θα κάνει τα χιλιόμετρα που θα της ζητήσεις άσχετα από τον καιρό, το χρόνο που έμεινε αδούλευτη, τον τρόπο που τη χρησιμοποίησες ως εκείνη τη στιγμή.
Μην γελιόμαστε, υπάρχουν δεκάδες μοτοσικλέτες κατά πολύ καλύτερες από την/το Άφρικα, απλά εάν την έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά τότε σε έχει καλομάθει με τις αρετές της, τις οποίες δύσκολα ρισκάρεις να αποχωριστείς για τις συγκινήσεις μιας άλλης εάν δεν είσαι θιασώτης της αλλαγής.
Όπως και να'χει όμως ακόμα και αν αλλάξει κάποιος μια Άφρικα για κάτι άλλο μπορεί να επιστρέψει στα παλιά διότι ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ θα υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά καλοβαλμένες Αφρικάνες.
Εγώ προσωπικά προχώρησα στην αγορά ενός Vstrom 650 άσπρου μπατσικού και έβαλα για πούλημα το Άφρικα. Αν δεν πουληθεί δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένα backup μηχανάκι έτοιμο είτε για μένα είτε για κάποιο φίλο να πάμε μια βόλτα.
Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι σχεδόν άδικη: Με εξαίρεση το γκάζι χαμηλά του ΑΤ (βλέπε εξάτμιση-φίλτρο) σε όλα τα άλλα η πρόοδος της τεχνολογίας είναι έκδηλη. Το μόνο πλην είναι ότι το Strom δεν με έχει "πείσει" ακόμα (βλέπε τις αρετές του ΑΤ παραπάνω).
Τα σέβη μου, Καλημέρα
Σωστός και γνώστης της συγκεκριμένης μηχανήςΑρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras
Να προσθέσω...και έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν και τα μηχανάκια τους
Για μένα αυτή είναι η πεμπτουσία της μοτοσυκλετιστικής παρέας όπου ο καθένας συνεισφέρει το δικό του εργαλείο με αντάλλαγμα τη δυνατότητα να απολαμβάνει ένα δείγμα από κάθε είδος μοτοσυκλέτας, πάντα όμως σεβόμενος την ακεραιότητα και την περιουσία των άλλων (δηλαδή ούτε θα ξεσκίσω τα μηχανάκια και το μόχθο των άλλων και ούτε θα έχω το δικό μου σε κατάσταση "χάρου" ώστε να κινδυνεύουν).
Η αλήθεια είναι σε ότι σε μια τέτοια παρέα η Άφρικα θα "πάτωνε" στα μάτια όλων μιας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να βρεις τις ποιότητές της, Για παράδειγμα αυτήν την "αίσθηση" (ή ψευδαίσθηση για άλλους) ότι μπορείς να πας παντού. Ακόμα τη σιγουριά ότι θα πάρει μπροστά και θα κάνει τα χιλιόμετρα που θα της ζητήσεις άσχετα από τον καιρό, το χρόνο που έμεινε αδούλευτη, τον τρόπο που τη χρησιμοποίησες ως εκείνη τη στιγμή.
Μην γελιόμαστε, υπάρχουν δεκάδες μοτοσικλέτες κατά πολύ καλύτερες από την/το Άφρικα, απλά εάν την έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά τότε σε έχει καλομάθει με τις αρετές της, τις οποίες δύσκολα ρισκάρεις να αποχωριστείς για τις συγκινήσεις μιας άλλης εάν δεν είσαι θιασώτης της αλλαγής.
Η σύγκριση ανάμεσα στα δύο είναι σχεδόν άδικη: Με εξαίρεση το γκάζι χαμηλά του ΑΤ (βλέπε εξάτμιση-φίλτρο) σε όλα τα άλλα η πρόοδος της τεχνολογίας είναι έκδηλη. Το μόνο πλην είναι ότι το Strom δεν με έχει "πείσει" ακόμα (βλέπε τις αρετές του ΑΤ παραπάνω).
Τα σέβη μου, Καλημέρα
Το γνωρίζω ότι υπάρχουν καλύτερες από την Africa αλλά όπως αναφέρεις και εσυ παραπάνω έχω καλομάθει και εν μέρει φοβάμαι να κάνω το άλμα![]()
Κάποια στιγμή θα σε πείσει και το Vstrom αλλά για τα δικά του χαρίσματα τα οποία μπορεί να σου αποδείξουν το πόσο καλή είναι σε βάθος χρόνου πιστεύω!
Ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη άποψη που παρέθεσες και χαίρομαι που υπάρχουν μοτοσυκλετιστές που ζυγίζουν ακόμη τα πράγματα και λένε τη γνώμη τους χωρίς υπερβολές.
Καλημέρα σε όλους τους ομοίους να είστε πάντα καλά!!!![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Translatoras
Να προσθέσω...και έχουν όλη την καλή διάθεση να μοιραστούν και τα μηχανάκια τους
Όπως και να'χει όμως ακόμα και αν αλλάξει κάποιος μια Άφρικα για κάτι άλλο μπορεί να επιστρέψει στα παλιά διότι ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ θα υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά καλοβαλμένες Αφρικάνες.
Εγώ προσωπικά προχώρησα στην αγορά ενός Vstrom 650 άσπρου μπατσικού και έβαλα για πούλημα το Άφρικα. Αν δεν πουληθεί δεν θα στεναχωρηθώ γιατί ξέρω ότι υπάρχει ένα backup μηχανάκι έτοιμο είτε για μένα είτε για κάποιο φίλο να πάμε μια βόλτα.
Τα σέβη μου, Καλημέρα
Πολύ ωραίο κείμενο. Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιούσα ελαφριά μονοκύλινδρα για χωμάτινα ταξιδιωτικά ή εκδρομές. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί να πάρει κανείς ένα βαρύ δικύλινδρο για αυτή τη δουλειά.
Τελικά ήρθαν έτσι τα πράματα που έπρεπε να διαλέξω μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί πραγματικά να κινηθεί παντού και σε προσιτή τιμή. Ετσι βρέθηκα με ένα άφρικα του 96 το οποίο το αγόρασα σαν λύση ανάγκης με 2400 Ε σε μέτρια κατάσταση αλλά με πολύ καλό εξοπλισμό.
Από την πρώτη εβδομάδα ένιωσα αυτή την "αίσθηση" που περιγράφεις παραπάνω. Με την άφρικα πάω καθημερινά στη δουλειά, ταξιδεύω σε άσφαλτο και γράφω πολλά χιλιόμετρα σε χώμα. Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική. Ακόμα και στην όρθια θέση οδήγησης το μηχανάκι οδηγείται και ελέγχεται πανεύκολα και ναι με διασκεδάζει πολύ. Πραγματικά δεν λέει πουθενά όχι και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν αυτής της μηχανής. Επίσης μου αρέσει αυτό το μοναδικό τράβηγμα που έχει από τα χαμηλά και το βελούδινο δούλεμα του μοτερ. Ναι πάλι για αυτή την "αίσθηση" θέλω να γράψω, η οποία δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις, θέλει χιλιόμετρα με αυτή τη μηχανή για να "τη νιώσεις".
Δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι πια αλλά δεν με νοιάζει καθόλου από τη στιγμή που μου προσφέρει αυτά που θέλω και με το παραπάνω. Και από τα άφρικα που βλέπω καθημερινά στο δρόμο διαπιστώνω ότι μάλλον είναι πολλοί αυτοί που εκτιμούν αυτή την "αίσθηση".
Odigo Africa apo to 1989...kai meta apo peripou 330 000. (Me diafore africa - Ayto tis Norbigeias grafei 174000 tora) mporo na po ta ekseis:
Problimata sta 20 xroneia:
Mia Ntiza symplekti
Mia Ntiza konter
2 trompes benzinis (pou den me afisan)
2 lampakia apo ta organa.
Ena rouleman timoneiou, ena piso troxou kai ena moxlikou...
Mia diskous symplekti.
Synergeio... pote.
Balbides rytxmisma pote!!! (an kai exoun elextei kata periodous)
Allazo ladeia filtra mpouzi kai ladono syxna dizes, epafes syn grasarisma rouleman kai tetoia...
To Africa tis Norbigeias leinete katxe xeimona, kai ksanadenete.... etsi geia tin "kali sxesi"... kai einai san na bgeike apo ti bitrina meta apo 16 xroneia.
To odeigo pantou kai me katxe kairo.... alla den menei ekso! Skoureia miden.
16 taksideia Ellada Norbigeia, 3 boreio akrotiri... ateleiotes boltes.
Ayta peri Africa.
Kala xiliometra ... kali zoi!
Aikidimi
If you are not part of the solution You are part of a problem...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aikidimi
Odigo Africa apo to 1989...kai meta apo peripou 330 000. (Me diafore africa - Ayto tis Norbigeias grafei 174000 tora) mporo na po ta ekseis:
Problimata sta 20 xroneia:
Mia Ntiza symplekti
Mia Ntiza konter
2 trompes benzinis (pou den me afisan)
2 lampakia apo ta organa.
Ena rouleman timoneiou, ena piso troxou kai ena moxlikou...
Mia diskous symplekti.
Synergeio... pote.
Balbides rytxmisma pote!!! (an kai exoun elextei kata periodous)
Allazo ladeia filtra mpouzi kai ladono syxna dizes, epafes syn grasarisma rouleman kai tetoia...
To Africa tis Norbigeias leinete katxe xeimona, kai ksanadenete.... etsi geia tin "kali sxesi"... kai einai san na bgeike apo ti bitrina meta apo 16 xroneia.
To odeigo pantou kai me katxe kairo.... alla den menei ekso! Skoureia miden.
16 taksideia Ellada Norbigeia, 3 boreio akrotiri... ateleiotes boltes.
Ayta peri Africa.
Kala xiliometra ... kali zoi!
Aikidimi
μονο αυτο????αλλαγη λαστιχα στα 20 000 χλμ.........γραναζια στα 50 000 χλμ
:rotflmao: :rotflmao:
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ???Δηλαδη..εκει που δεν εχω παει το Africa ΠΟΤΕ!??
J.T.R
Ksefeygoume?
Nai... synergeio den exei paei to diko mou toulaxiston Africa POTE.
Aikidimi
PS: Larisee to piso granazi mporei na zei 50 000 xlm, alla i alysida kai to mprosta oxi. Gyro sta 30 000. Mono an exeis balei Prooiler scotoiler kai tetoia.
If you are not part of the solution You are part of a problem...
Τελικά θεϊκό μηχανάκι η Αφρικάνα!!!![]()
Μη μου τη μέρα τάρατε!