Σελίδα 9 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Τις υπόλοιπες μέρες πού είναι όλοι αυτοί;
    Αν έχουν @@ ας πάνε μιά μέρα που δεν έχει πορεία να κάνουν τις μαλακίες τους να δεις για πότε τους μαζεύουν.
    κανεις λαθος, οι αντιεξουσιαστες εχουν πολυ συχνη δραση..

και με καφριλα αλλα και χωρις καφριλα..

φυσικα δεν ακουγετε τιποτα στα ΜΜΕ..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Και μην ξεχνάμε τον Μιχάλη Καλτεζά (17/11/1985)

http://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς

Διαβάστε και παρατηρήστε ομοιότητες με την υπόθεση του Αλέξη.
    Καμία ομοιότητα και καμία σχέση...

Μη λέτε πράγματα που δεν τα ξερετε μαγκες, είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις τι έγινε τότε...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Για τον τύπο που απλώνει τα χέρια για να τον ρίξει γιατί δε λέει κανείς;
    Αν σταματούσε ο μπάτσος,τι θα γινόταν;
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αυτός που άπλωσε τα χέρια να τον σπρώξει είναι... μαλάκας, αντιεξουσιαστής, αναρχικός, τραμπούκος, χαβαλές, χρυσαυγίτης ή μπάτσος προβοκάτορας. Ο μαλάκας με τη μηχανή είναι μπάτσος ΜΕ ΣΤΟΛΗ. Κρατικός λειτουργός που τον πληρώνω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    και όλα αυτά στη ΜΝΗΜΗ ενός παιδιού

οι γονείς του οποίου ζήτησαν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    όλοι αυτοί είναι παράνομοι.. γιαυτό και φοράνε κουκούλες.. ο μπάτσος ότι κάνει το κάνει νόμιμα.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αποδειχτεί σε λίγες μέρες στη δίκη του κορκονέα

Μόλις φάει ΙΣΟΒΙΑ θέλω να δω τί θα πεις...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    (jfx για να λύσω και την δική σου απορία)

Παληκάρια..

Σε αντίστοιχες πορείες η διαταγή σε άλλες χώρες είναι βολή με πλαστικές σφαίρες, πιεστικό νερού με τεθωρακισμένο και ανελέητο ξύλο... για ξύλο λέμε όμως έτσι;... μέχρι να παραδοθεί ο "εξτρεμιστής".

Σίγουρα κανείς δεν το θέλει αυτό... αλλά απο την άλλη όσο εντείνουν τα πράγματα μερικοί "δήθεν τρομοκράτες" (μην επεκταθώ σε αυτό) τόσο πιο σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις.

Ειδικά σκεπτόμενος ο όποιος αστυνομικός βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αμυνθεί για την ζωή του όπως οι δύο στα Εξάρχεια, προσωπικά δεν θα τον κατηγορήσω αν τραβήξει όπλο και πυροβολήσει κάποιον για να τρομάξει τους υπόλοιπους..

Α.. και για την ιστορία.. οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν εδώ... ήδη στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας , κάμερες έχουν κρατήσει αρκετές εικόνες κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Και η ερώτηση μου εξακολουθεί και ισχύει... αίντε και τα σπάσανε... και τι έγινε τώρα δηλαδή;.. Ποιό είναι το μήνυμα;

Όσον αφορά το τι μας σέρνουν απο το εξωτερικό... άσε καλύτερα.

Εκείνο που θα πώ , είναι πως σίγουρα η ΕΛ.ΑΣ με αυτά θα έχιε πάτημα και δικαιολογία να γίνει πολύ πιο σκληρή σε αντιδράσεις. Αλλά αυτό φυσικά δεν το κατανοεί κανείς.

Χώρια που μέχρι και άρση ασύλου εξετάζεται αυτή την στιγμή βάση της επίθεσης στον Πρύττανη.

Την ίδια στιγμή πάντως η εγκληματικότητα καλά κρατεί , αλλά αυτοί είναι πολύ σοβαρά οπλισμένοι. Και δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη δεν κάνει ακόμα δραστικές κινήσεις επ' αυτού.

Θα ηρεμήσω λίγο πρώτα , γιατί πραγματικά εκνευρίστηκα με τα όσα έγιναν πάλι σήμερα και θα επανέρθω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αυτός που άπλωσε τα χέρια να τον σπρώξει είναι... μαλάκας, αντιεξουσιαστής, αναρχικός, τραμπούκος, χαβαλές, χρυσαυγίτης ή μπάτσος προβοκάτορας. Ο μαλάκας με τη μηχανή είναι μπάτσος ΜΕ ΣΤΟΛΗ. Κρατικός λειτουργός που τον πληρώνω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
    Έπρεπε να στήσει κώλο και να μας φωνάξει να τον γαμήσουμε.
    Μαλακία του.

Μ'αρέσει που δολοφόνος και δολοφόνος με στολή έχουν μεγάλη διαφορά.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ειδικά σκεπτόμενος ο όποιος αστυνομικός βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αμυνθεί για την ζωή του όπως οι δύο στα Εξάρχεια, προσωπικά δεν θα τον κατηγορήσω αν τραβήξει όπλο και πυροβολήσει κάποιον για να τρομάξει τους υπόλοιπους..

Φαντάζομαι οτι (και ελπιζω να) αναφέρεσαι στο ΦΕΤΙΝΟ περιστατικό.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ε μαγε μιλας σαν 80αρης ακροατης του αυτια με μονη ενημερωση απο τον ευαγγελατο

η υποθεση οτι οι βιαιες πορειες οδηγουν σε μεγαλυτερη καταστολη (κκεδικο επιχιρημα 35 ετων) αποκλειει εξαρχης τηναληθεια οτι η καταστολη οδηγει σε βιαιες πορειες

αυτο που εγινε στο ρεσαλτο και οικατηγοριες πουαποδιδονται ειναι χουντα*

*σε οποιδηποτε κλαμπ μοτο να μπουνε θα βρουνε μπουκαλια μπυρας,κρανη και ευφλεκτουλικο που ηταν κηροζινη για τη κεροζαν σομπα που ειχαν

η αληθεια ειναι εξω στο δρομο
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    η αληθεια ειναι εξω στο δρομο
    (c) Chris Carter, X-files

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ευχαριστω Καπετανιο.
    Εμενα ειπες καπετανιο ρε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ναι .. για το φετινό λέω .. όπως και για την ΔΙΑΤΑΓΗ που έπεσε να μην έχουν μαζί τους πυροβόλα όπλα απο τα μεσάνυχτα της 4ης Δεκεμβρίου στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας.

Γιατί αυτό που έγινε στα δύο παιδιά ήταν εκτέλεση κανονική , απο "Δήθεν επαναστάτες" που για μένα είναι κοινοί εγκληματίες και θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση.

Είναι τελείως διαφορετικό το να διαδηλώνει κάποιος ειρηνικά ...και απόλυτα σεβαστό και μαζί τους.
    Εδώ ακόμα και εμείς ώς μοτοσυκλετιστές είχαμε κάνει πορεία προ ετών και είχαμε μαζί μας ομάδα Ζ που συνυπέγραψε τα αιτήματα μας ( !!!! ).

"Ειλικρινά καταλαβαίνω οτι η κοινωνία έχει πρόβλημα... αλλά τον πούστη που θα πάει να μου κάψει περιουσία για να δείξει αντίδραση του, θα του την φυτέψω στο πόδι για να έχει να με θυμάται μετά"

Τάδε έφη κουβέντα πάρα πολλών ανθρώπων πλέον... και υπο προυποθέσεις και δική μου.

Πόσο μάλλον όταν πας να προστατέψεις τον εαυτό σου όπως υποχρεώθηκαν να κάνουν οι Ε.Φ. στα Εξάρχεια.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

για ολα υπαρχουν τα δικαστηρια για αυτουσ που σκοτωσαν οι μπατσοι οπωσ και για αυτουσ που σκοτωθηκαν απο μπατσουσ το ιδιο δολοφονοσ ειναι ο μπατσοσ που σκοτωσε το παιδι οπωσ και ολα αυτα τα μαλακισμενα που σπανε την περουσια του κοσμακη και τουσ σκοτωνουν κα8ημερινα αργα αργα οταν 8α τουσ πνιξουν τα χρεη και θα βρεθουν στο δρομο

iosif... όταν ήμουν στον δρόμο, όλα αυτά τα μαλακισμένα δεν ήταν παρά σπέρμα ακόμα...

Τα έχω δεί απο πρώτο χέρι.. μόνο που εμείς δεν σπάγαμε ούτε καίγαμε... κατανοητό;;;; Και έστω και μετά απο όσα κάναμε πάλι τίποτα δεν έγινε.. ποιός λοιπόν λεει οτι θα αλλάξει κάτι επειδή μερικά βλαμένα που πήραν πέτρες και έριξαν στα ΜΑΤ, θα υποχρεώσει κάποιους να αλλάξει κάτι;
    Σε ποιό παραμύθι τα λέει αυτά;

Όσο για τα περί καταστολής που ήταν οι αστυνομικοί όταν ξεκίνησε το σπάσιμο ξέρεις;;;

Μαλακίες δεν θέλω εδώ μέσα...

Α... Και πέρα απο μπουκάλια και καύσιμη ύλη , βρήκαν λοστούς , σφυριά και άλλα ωραία... τι στο διάτανο.. σε οικοδομή δούλευαν; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

Gandalf

και για να μην παρεξηγηθώ...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ήταν του Αλέξη...

Μακάρι όλοι να βγούμε στους δρόμους και να πούμε οτι κάτι πάει στραβά..

Αλλά αυτό είναι τεράστιο βήμα διαφορετικό απο το να σπάω τζαμαρίες και δεν ξέρω τι άλλο, χάνοντας κάθε δικαίωμα μου μετά να πω αυτά που με ενοχλούν. Αλλά αυτά απο μαινόμενους έφηβους δεν περιμένω να τα σκεφτούν.

Gandalf

Σελίδα 9 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ