Αύριο, αν δε βρέχει και δε φυσά, θα βγώ για μια γρήγορη βόλτα στο Ρέθυμνο ή στον Άγιο (δεν ξέρω ακόμα). Κατά τις 10 θα είμαι κάτω απο τη γέφυρα Παπαναστασίου, όποιος θέλει έρχεται παρέα.
Χρόνος αναμονής 1 τσιγάρο (στριφτό)!
Αύριο, αν δε βρέχει και δε φυσά, θα βγώ για μια γρήγορη βόλτα στο Ρέθυμνο ή στον Άγιο (δεν ξέρω ακόμα). Κατά τις 10 θα είμαι κάτω απο τη γέφυρα Παπαναστασίου, όποιος θέλει έρχεται παρέα.
Χρόνος αναμονής 1 τσιγάρο (στριφτό)!
δεν παμε για μια καφεδιά?
αφού έτσι και αλλιώς σκατόκαιρος θα 'ναι...
ξέρετε που... εκεί που ναι τα πολλά μωρά...
κρατάτε και μπιμπερά...![]()
Made in Greece...
τα μωρα ειναι παντου και αγιο και γουβες και ρεθυμνο αν ειναι ο καιρος ενταξει θα παμε με τον γιαννηΑρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
δεν παμε για μια καφεδιά?
αφού έτσι και αλλιώς σκατόκαιρος θα 'ναι...
ξέρετε που... εκεί που ναι τα πολλά μωρά...
κρατάτε και μπιμπερά...![]()
Εγώ παίρνω απουσία πάλι![]()
Θα πάρω μέρος στο κυνήγι του θησαυρού...
Καλά να περάσετε και να κανονίσουμε κανα απογευματινό καφεδάκι μέχρι γούβες - Χερσόνησσο - Φόδελε... κάπου που να μας παίρνει κ μεσοβδόμαδα.
![]()
![]()
εγω πηγα σημερα αγιο ετσι στο ξεκαρφωτο δε με χαλαει να παω και αυριο ενα γρηγορο αν εχει καλο καιρο. για ρεθυμνο με τιποτα επειδη οι κατσικες ειναι παντου και δεν εχει καμια διπλωμα. αν το αποφασισετε για αγιο μιλαμε το πρωι κατα τις 9,30
GSF 650 N
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
εγω πηγα σημερα αγιο ετσι στο ξεκαρφωτο δε με χαλαει να παω και αυριο ενα γρηγορο αν εχει καλο καιρο. για ρεθυμνο με τιποτα επειδη οι κατσικες ειναι παντου και δεν εχει καμια διπλωμα. αν το αποφασισετε για αγιο μιλαμε το πρωι κατα τις 9,30
Μην λεμε και πολλα για τις κατσικες μας, ενταξει;
Και διπλωμα εχουν και απ'ολα....
Απλα ειναι εκπαιδευμενες κατσικες-κομαντο, ωστε να πεταγονται μπροστα σε γρηγορους Ηρακλειωτες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
κομαντο δε λες πραμα/ ειδικα στις σισσες με τα αλαξιπτωτα στη πλατη ειναι σκαρφαλομενες πανω στα βραχια ετοιμες να βουτιξουν στο κενο:rotflmao:
GSF 650 N
Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
κομαντο δε λες πραμα/ ειδικα στις σισσες με τα αλαξιπτωτα στη πλατη ειναι σκαρφαλομενες πανω στα βραχια ετοιμες να βουτιξουν στο κενο:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
το θεμα ειναι οτι ο καιρος μας τα χαλαει και φυσα πολυ θα παρω και εγω απουσια και τα λεμε την αλλη κυριακη με ηλιο,ασε που εχω να τρεξω και σε χωματινους αγωνες......rc βεβαια
παιδια αυριο Σαββατο 13/02/2010 λεω να κινηθω προς Ρεθυμνο ετσι για μια βολτα σε χαλαρους ρυθμους.Οποιος θελει να ερθει θα ειμαι κατα τις 13:30 μεχρι τις 13:40 πανω στην εθνικη προς Ρεθυμνο
το σαββατο ηταν δυσκολο γιατι δουλευω αλλα για αυτη την κυριακη ειμαι μεσα και πιστευω να ειναι και ο ποπαυ και ο ιdomeneas και οποιος αλλος ερθει καλοδεχουμενοςΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4
παιδια αυριο Σαββατο 13/02/2010 λεω να κινηθω προς Ρεθυμνο ετσι για μια βολτα σε χαλαρους ρυθμους.Οποιος θελει να ερθει θα ειμαι κατα τις 13:30 μεχρι τις 13:40 πανω στην εθνικη προς Ρεθυμνο
Tην Τριτη εγω παιρνω την μηχανη στα χερια μου (ειναι στον τριανταφυλλιδη με βγαλμενη την κεφαλη λογω αυξησης θερμοκρασιας και πεταγματος νερωνΑρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
το σαββατο ηταν δυσκολο γιατι δουλευω αλλα για αυτη την κυριακη ειμαι μεσα και πιστευω να ειναι και ο ποπαυ και ο ιdomeneas και οποιος αλλος ερθει καλοδεχουμενος). Απο τοτε και μετα εγω ειμαι μεσα για οποιαδηποτε βολτα
![]()
ωχ χοντρη ζημια ηταν τελικα αντε με το καλο να παρεις ετοιμο και ενταξει το suzukiΑρχικά δημιουργήθηκε από crockh2001
Tην Τριτη εγω παιρνω την μηχανη στα χερια μου (ειναι στον τριανταφυλλιδη με βγαλμενη την κεφαλη λογω αυξησης θερμοκρασιας και πεταγματος νερων). Απο τοτε και μετα εγω ειμαι μεσα για οποιαδηποτε βολτα
![]()