Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 189

Θέμα: Modenas Kriss 125 review

Νέο μέλος Το avatar του/της HaCkSTi
    Καλησπερα παιδεια! εχω ενα modenas kriss 125 με ολα τα service που προβλεπονται με τα σωστα λαδια κλπ...ενω ηταν τσακμακι με την μιζα και με μανιβελα ξαφνικα δεν περνει μπροστα ενω εχει συμπιεση! το μηχανακι εχει 32.000km τι νομιζετε οτι ειναι?

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HaCkSTi Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα παιδεια! εχω ενα modenas kriss 125 με ολα τα service που προβλεπονται με τα σωστα λαδια κλπ...ενω ηταν τσακμακι με την μιζα και με μανιβελα ξαφνικα δεν περνει μπροστα ενω εχει συμπιεση! το μηχανακι εχει 32.000km τι νομιζετε οτι ειναι?
    Τελικά τι ηταν ?
    Modenas Kriss 125

Μέλος Το avatar του/της Chris1981
    Γεια σας και από εμένα! Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Modenas Kriss 125 με το καρμπιρατέρ! Το βρήκα σε στόκ και το τσίμπησα, επειδή το μηχανάκι το γνωρίζω.

Μια ερώτηση παρακαλώ! Επειδή το μηχανάκι έμεινε σε ακινησία αρκετά χρόνια, χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή λαδιών! Όμως έχω μπερδευτεί επειδή επάνω στον κινητήρα γράφει 1L 20/40, ενώ στο βιβλιαράκι Ορυκτέλαιο 20/50. Επειδή έχω αγοράσει λάδια 20/50, να πάω να τα αλλάξω με 20/40; Ρωτάω για να μην του κάνω καμιά ζημιά! Ευχαριστώ! [/QUOTE]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οχι

Οκ θα βάλω τα 20/50

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    αμφιβαλω αν θα βρεις 20-40 εξαλλου.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ ακόμα ρε παιδιά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα αν αξίζει τελικά να το πάρεις το μηχανάκι ή όχι. Είναι ανάμεσα στις επιλογές μου για μεταχειρισμένο φυσικά. Δεν ψάχνω τις απόλυτες επιδόσεις αλλά όχι να είναι και ψόφιο σαν το κινέζικο που έχω. Κοιτάω και to x-cite και το ΖX 130 αλλά τα θέματα με τα σβησίματα τον χειμώνα με κάνουν ιδαίτερα διστακτικό. Αν το Kriss 125 είναι χαλαρό στις επιδόσεις και τα άλλα απου ανέφερα δεν παίρνουν μπροστά τον χειμώνα με τα κρύα να κάτσω με τον κινέζο που έχει μέτριες επιδόσεις και αυτός αλλά κάθε φορά που πάω να βάλω μπρος παίρνει με χάιδεμα της μίζας στην τελική.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ

Το ίδιο θέμα με το ΖΧ σε μικρότερο βαθμό έχει.Όχι τόσο έντονο αλλά κι αυτό όλο ρυθμίσματα είναι,
    τραβάει και κανένα σβήσιμο.Πλέον ο ψεκασμός έχει μπει στα παπιά και είναι η λύση στα πάντα,
    οικονομία κατανάλωση σωστό δούλεμα και μάλιστα χωρίς μεγάλη διαφορά στις τιμές.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Δεν διαφωνώ απλά δεν θέλω να δώσω 2-2.400 για παπί με τίποτα. Μέχρι 1.000 καλά είναι και γι'αυτό ψάχνω για το kriss 125 πρώτα και μετά για τα άλλα που ανέφερα. Οπότε ζητάω την γνώμη απο τους κατόχους εδω μέσα. Αξίζει το μηχανάκι η να κοιτάξω τα άλλα που ανέφερα? Τώρα έχω τον κινέζο ξαναναφέρω που πάει μέχρι 90 κοντερίσια πάντα(70 περίπου αληθινά)και παίρνει μπρος με άγγιγμα της μίζας. Απο πλευράς αξιοπιστίας και λιγότερο ταχύτητας με ενδιαφέρει. Να πηγαίνω να βάζω μπρος και να φεύγω και όχι να σκέφτομαι αν θα πάρει, αν θα κρατάει ρελαντί κλπ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ΤΟ WAVE ΠΟΥ ΕΧΩ

Κοστίζει περίπου 1750-1800 καινούργιο,η Νταελίν έχει κάποιο παπί νομίζω με 1400 επίσης καινούργιο.
    Τώρα αν θα βρεις το Χόντα μεταχειρισμένο και πόσο δεν ξέρω.Ένα είναι σίγουρο πάντως ,ότι παπί
    σε καλή κατάσταση πολύ δύσκολα θα πετύχεις,όλα σχεδόν είναι ΠΟΛΥ μα πολύ δουλεμένα ,έως ξεσκισμένα..!!!
    Ενημερωτικά για να βοηθήσω θα πω ότι το Κρίς που είχα στις 10000χλμ. παρέδωσε μπιέλα χωρίς να το έχω
    ξεσκίσει,επίσης έτριζε πολύ και είχε και κάποιες αρρυθμίες τον χειμώνα.
    Το ΖΧ μου έβγαλε το λάδι ,και με αυτό έκανα 9000χλμ. και όταν το έδωσα η εξάτμιση πίσω είχε μια μαυρίλα μόνιμη
    από την κακή καύση.Δεν είχα πετύχει ποτέ σωστό δούλεμα.Μόνο όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος ανέβαινε
    κοντά στους 20 βαθμούς αποφάσιζε να δουλέψει σωστά χωρίς αρρυθμίες και μπουκώματα.Η καβασάκι έκανε το ΠΑΓΩΝΙ
    και δεν έδωσε ποτέ λύση...!!!!!Τ wave αντιθέτως ,και αυτό με 10500χλμ πλέον, δουλεύει σαν ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ,
    δεν είχα ποτέ θέμα,είναι πολύ φθηνό στη συντήρηση και στην κατανάλωση 2 λίτρα λέμε στα 100,και χειμώνα καλοκαίρι
    κανένα πρόβλημα,ξεκινάει και με δευτέρα το κάνεις δηλαδή τριτάχυτο.Δεν τρίζει ακόμα καθόλου.
    Από τα 4-5 παπιά που άλλαξα τα τελευταία χρόνια είναι μέχρι στιγμής το καλύτερο...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ απλά δεν θέλω να δώσω 2-2.400 για παπί με τίποτα. Μέχρι 1.000 καλά είναι και γι'αυτό ψάχνω για το kriss 125 πρώτα και μετά για τα άλλα που ανέφερα. Οπότε ζητάω την γνώμη απο τους κατόχους εδω μέσα. Αξίζει το μηχανάκι η να κοιτάξω τα άλλα που ανέφερα? Τώρα έχω τον κινέζο ξαναναφέρω που πάει μέχρι 90 κοντερίσια πάντα(70 περίπου αληθινά)και παίρνει μπρος με άγγιγμα της μίζας. Απο πλευράς αξιοπιστίας και λιγότερο ταχύτητας με ενδιαφέρει. Να πηγαίνω να βάζω μπρος και να φεύγω και όχι να σκέφτομαι αν θα πάρει, αν θα κρατάει ρελαντί κλπ.
    40000 χλμ πλέον το μηχανάκι της παρουσιασης και όλα καλά . Καιει και 100 με 200 γρ λάδι στα 1000 και κάτι τρέχει στα γύφτικα . Ολως τυχαίως σκέφτομαι να το δώσω κάνα χιλιάρικο με όλα επάνω (εξάτμίση βαλίτζα kappa) κλπ . Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά ελα με πμ να με γλιτώσεις και την μανούρα της αγγελίας . Γενικά αυτό το μοντέλο αλλά και το xcite ένα θέμα με τις μίζες και το ξεκίνημα στο κρύο το είχανε . Στην αρχή και γω ταλαιπωρήθηκα αλλά μέτα ένας μάστορας κάτι πείραξε στο καρμπυρατέρ και βελτιώθηκε αισθητά . Πλέον μόνο στο ξεκίνημα το χειμώνα και για κάνα 5λέπτο μπορεί να σβήσει σε κάποιο απότομα φρενάρισμα ή γκαζιά . Γενικά εχω μείνει ευχαριστημένος και σκέφτομαι πάλι για μοντενας το 135 απλά με φρενάρει που είναι κοκομούτσουνο

Λοιπόν, ξαναγράφω στο θέμα έπειτα από καιρό, για να σας πω τα νέα μου, μετά από τέσσερις μήνες και μια εβδομάδα από την αγορά του. Το παπάκι φαίνεται αρκετά τίμιο, και του έχω κάνει πολλά χλμ! Στους μήνες που το έχω, κατάφερα να κάνω ρεκόρ χιλιομέτρων! Έχω πατήσει ήδη τα 8.500χλμ και έχω κάνει τα πρώτα τέσσερα σέρβις! Λαδάκια από τα 5.000χλμ μπαίνουν πλέον τα 15/50 της ίδιας εταιρίας που έβαλα στα πρώτα 5.000χλμ Eni (Agip) ημισυνθετικά,και συνεχίζω ακάθεκτος τις βόλτες μου, αρκεί ο καιρός να είναι καλός! Επειδή δεν είχαμε βροχές, θα αλλάξω τα ελαστικά όταν πατήσω τα 10.000χλμ, ώστε να αγοράσω φρέσκα του 2016, και σκέφτομαι να επιλέξω τα Michelin City Pro, που μάλλον έχουν καλύτερη απόδοση στη βροχή, από τα Michelin M62 Gazelle, τα οποία τα γνωρίζω ήδη από το προηγούμενο παπάκι που είχα.

Εντυπώσεις:

+

Γρήγορο για παπάκι, αλλά όχι νευρικό.

Κατανάλωση 2,4-2,8 Λίτρα ανά 100χλμ ανάλογα το γκάζι

Ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του

Άνετη σέλα

-

Πολύ μαλακές πίσω αναρτήσεις

Αδύναμο πίσω φρένο

Ελάχιστος χώρος κάτω από τη σέλα

Φώτα

Αυτά για την ώρα! Μόλις συμπληρώσω τα 10.000χλμ, και όταν θα ζεστάνει ο καιρός, σκοπεύω να κάνω τις μεγάλες εξορμήσεις μου!
    Τελευταία τροποποίηση από Chris1981; 04/01/2016 στις 15:08.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris1981 Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν, ξαναγράφω στο θέμα έπειτα από καιρό, για να σας πω τα νέα μου, μετά από τέσσερις μήνες και μια εβδομάδα από την αγορά του. Το παπάκι φαίνεται αρκετά τίμιο, και του έχω κάνει πολλά χλμ! Στους μήνες που το έχω, κατάφερα να κάνω ρεκόρ χιλιομέτρων! Έχω πατήσει ήδη τα 8.500χλμ και έχω κάνει τα πρώτα τέσσερα σέρβις! Λαδάκια από τα 5.000χλμ μπαίνουν πλέον τα 15/50 της ίδιας εταιρίας που έβαλα στα πρώτα 5.000χλμ Eni (Agip) ημισυνθετικά,και συνεχίζω ακάθεκτος τις βόλτες μου, αρκεί ο καιρός να είναι καλός! Επειδή δεν είχαμε βροχές, θα αλλάξω τα ελαστικά όταν πατήσω τα 10.000χλμ, ώστε να αγοράσω φρέσκα του 2016, και σκέφτομαι να επιλέξω τα Michelin City Pro, που μάλλον έχουν καλύτερη απόδοση στη βροχή, από τα Michelin M62 Gazelle, τα οποία τα γνωρίζω ήδη από το προηγούμενο παπάκι που είχα.

Εντυπώσεις:

+

Γρήγορο για παπάκι, αλλά όχι νευρικό.

Κατανάλωση 2,4-2,8 Λίτρα ανά 100χλμ ανάλογα το γκάζι

Ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του

Άνετη σέλα

-

Πολύ μαλακές πίσω αναρτήσεις

Αδύναμο πίσω φρένο

Ελάχιστος χώρος κάτω από τη σέλα

Φώτα

Αυτά για την ώρα! Μόλις συμπληρώσω τα 10.000χλμ, και όταν θα ζεστάνει ο καιρός, σκοπεύω να κάνω τις μεγάλες εξορμήσεις μου!
    Καλή χρονία φίλε . Εγώ πλέον του έκλεισα εξαετία και είμαι στα 43 χιλιάρικα πλέον . Είδη ετοιμάζομαι να αλλάξω πίσω αναρτήσεις και ίσως και εμπρός ελατήρια . Κατά τα αλλά όπως τα λες πάνω κάτω .Μέχρι στιγμής κάνενα απολύτως πρόβλημα εκτός προγράμματος . Λάδια καίει κάνα 200αρι το πολύ 300 σε 15-50 που το θεωρώ φυσιολογικό . Κάτι που εσχάτως ανακάλυψα είναι πως στο μήκος των πίσω αμορτισέρ στα 30cm δυστυχώς υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κάτι YSS . Κάποια aftermarket ψιλοενισχυμένα που βγαίνουν στα 35 εκατοστά είναι για astrea κλπ . Επίσης τα μαμά αμορτισέρ πάνε 90€ το ζευγος , KYB βλέπεις . Αυτά από μέναΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	my mod small.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	349698
    Modenas Kriss 125

Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε! Τούμπανο το έχεις κάνει εσύ! Εμένα ακόμα είναι μαμά! Το μηχανάκι το επέλεξα επειδή το έχει ήδη ο πατέρας μου και γνωρίζω την αξιοπιστία του, γι' αυτό όταν το βρήκα σε stock το τσίμπησα αμέσως.

Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα να σου κάνω, μήπως έχεις βρει λάμπα καλύτερης απόδοσης από την Trifa; Επειδή η Philips που έχει επάνω πρέπει να αντικατασταθεί, λόγω χαμηλής απόδοσης.

Ορίστε και μια φωτογραφία από το δικό μου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSCN3879.jpg 
Προβολές:	135 
Μέγεθος:	103,1 KB 
ID:	349780
    Τελευταία τροποποίηση από Chris1981; 04/01/2016 στις 20:25.

Σελίδα 9 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 45678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. yamaha crypton r 110 vs modenas kriss 125
    από nik7119 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 11:26
  2. Κουτα λεμε..............Modenas kriss 125
    από zephyr1 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2009, 00:10
  3. Modenas Kriss 125 η Kymco Straight 150
    από Lazio στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 13:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ