Ex-Guns N Roses Guitarist Gilby Clarke Involved In Motorcycle Crash
ο πρωην κιθαριστας των guns επεσε απο την μοτοσυκλετα του και εσπασε μερικα πλευρα
http://www.metalunderground.com/news...m?newsid=51987
περαστικα![]()
![]()
Ex-Guns N Roses Guitarist Gilby Clarke Involved In Motorcycle Crash
ο πρωην κιθαριστας των guns επεσε απο την μοτοσυκλετα του και εσπασε μερικα πλευρα
http://www.metalunderground.com/news...m?newsid=51987
περαστικα![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θα παιξουν οι bolt thrower αρχισαν να δινοντε τα εισητηρια![]()
http://www.metalunderground.com/news...m?newsid=51943
εχει 20 ευρω και ηταν επιλογη του συγκροτηματος οι οποιοι προς τιμην τους ειπανε οτι αν το εισητηριο ειναι παραπανω απο 20 ευρω δεν θα ερθουν να παιξουν![]()
War never changes!!!Bolt Thrower Hailz!into the killing zone
Αν παιζαν και εδω με ASphyX.........Κριμα γιατι τοτες θα είμαι φαντάρος![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Έχω δει slayer 2 φορές , ας τριτώσει το κάκο , μεγκαντεθ και ανθρακες είναι απο καιρό ντεφορμέ και δεν με απασχολούν , Μεταλλικα παλιά αγάπη , οι ραμστάιν πότε ???
![]()
αυτο ακριβως περιμενω και γω.... ramstein και τα μυαλα στα καγκελα λεμε... αλλα δεν το βλεπω...
οσον αφορα την συναυλια καλη φαση μου φαινεται... ειδικα megadeath γουσταρω με χιλια... τωρα οι metallica ειναι οπως ειπες παλια αγαπη και παντοτινη ομως....
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θα παιξουν οι bolt thrower αρχισαν να δινοντε τα εισητηρια![]()
http://www.metalunderground.com/news...m?newsid=51943
εχει 20 ευρω και ηταν επιλογη του συγκροτηματος οι οποιοι προς τιμην τους ειπανε οτι αν το εισητηριο ειναι παραπανω απο 20 ευρω δεν θα ερθουν να παιξουν![]()
![]()
![]()
respect στο συγκροτημα...
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Η DiDi Music Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας νέος θεσμός, : το Sonisphere Festival!!! Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!!! Οι Big Four - METALLICA, SLAYER, MEGADETH και ANTHRAX - θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon και Bullet For My Valentine,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιωργο εγω στα ελεγα και εσυ μου ελεγες με τιποτα![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και τωρα μπορειτε να σβησετε το χαμογελο απο τα χειλη σας
Η προπώληση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30, από τα γνωστά μας Ticket House [Αθήνα: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102].
Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι τα 85 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους, η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95 ευρώ και η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι τα 150 ευρώ.
![]()
Πολλά είναι για δυο ακόρντα όλο το βράδυ ρε γαμώτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι τα 85 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους, η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95 ευρώ και η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι τα 150 ευρώ.
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
τωρα εμενα μου φαινετε μια μικρη περιουσια το αντιτοιμοΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πολλά είναι για δυο ακόρντα όλο το βράδυ ρε γαμώτο....![]()
![]()
αλλα να το βαλεις κατω δεν ειναι τοσα πολλα
οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες των συναυλιων δλδ......σκατα.Οι μεταλλαδες δεν ειναι πλουσιοι
![]()
αν τους έβλεπες χωριστά θα ήταν παραπάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τωρα εμενα μου φαινετε μια μικρη περιουσια το αντιτοιμοαλλα να το βαλεις κατω δεν ειναι τοσα πολλα
οπως εχουν διαμορφωθει οι τιμες των συναυλιων δλδ......σκατα.Οι μεταλλαδες δεν ειναι πλουσιοι
![]()
![]()
Τα θες και τα λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πολλά είναι για δυο ακόρντα όλο το βράδυ ρε γαμώτο....![]()
![]()
Εκτός αν κάνεις πλάκα![]()
![]()
BTW οι My Dying Bride γ@@@@@αν![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
ΠΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τόσα λεφτά παίρνεις εισητήριο για Wacken festival :a31: :a31: :a31: big star promotion..
πατε καλα ρε? 35 και 40 ευρω πληρωνατε πριν καμια 8αρια χρονια στο ροδον για 1 συγκροτημα και σας ξυνιζουν τα 85 για 3 θεους και τους megadeth???![]()
![]()
![]()
![]()
:a24: :a24:
εξαλλου εγω χεστικα...παλι τζαμπα θα μπω!!!
α...και το wacken πλεον ειναι σκατα...πριν 10 χρονια αλλαζε το πραμα...και ουτε εχει 85![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
85 ευρω για 4 τεραστιες μπανταρες ειναι μια χαρα +οτι και οι Mastodon τα σπανε!!!![]()
εδω ειχαμε δωσει 50 ευρω για Pearl Jam,θα τσιγκουνευτουμε τα 85???
ε ρε τι θα γινει ε ρε γλεντιαααααα!!!!![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
BTW οι My Dying Bride γ@@@@@αν![]()
![]()
![]()
![]()
τους έχασα![]()