to vid de to da ta kolodaxtyla soy eida THES NA MAS EXIGHSEIS TORA ?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δεν έχει επεξήγηση,αυτό που είδες στο βίντεο
to vid de to da ta kolodaxtyla soy eida THES NA MAS EXIGHSEIS TORA ?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Δεν έχει επεξήγηση,αυτό που είδες στο βίντεο
οκ...το ριξαμε στα αρλεκιν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Οι μηχανόβιοι έχουν να αντιτάξουν όπλα που με αυτά πηγαίνουν μέχρι και για φρέντο στην καφετέρια,
και οι κουτάκιδες μας λένε για κάτι αμάξια εξωτικά,φόρμουλες,με 2 μοτέρ και 1000 άλογα μπλα μπλα μπλα
Ρε στη ζωή μας,στη καθημερινότητα,στη κυριακάτικη βόλτα τι είναι πιο γρήγορο? οεο?
τι να τα κάνω τα Group A,τα Viper με τα 1500 άλογα,και το τουτου στο Pikes Peak?
λες και πρόκειται να τα δω ποτέ? να τα πάω κόντρα με τη μηχανή μου? σκοτίστηκα.
Και ποιός είπε στη τελική ότι όσα περισσότερα χλμ στη στροφή, τόσο μεγαλύτερη η αδρεναλίνη?
Σωπάτε ρε,μήπως υπάρχει καμιά μαθηματική εξίσωση χλμ-αδρεναλίνης και δεν το ξέρω?
Ας πάνε και χίλιες φορές καλύτερα τ'αμάξια απ'ότι οι μηχανές.
Δεν οδηγώ μηχανές για τους αριθμούς και τη λογική.Οδηγώ γιατί με κάνουν να ΖΩ κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου.
Εγώ χαίρομαι να οδηγώ μηχανή μες το μποτιλιάρισμα της πόλης,τη βροχή,το βουνό,την εθνική.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων το κάνουν? μπα...
Με τη μηχανή όπου μα όπου κι αν βρίσκομαι θα μου χαρίσει ικανοποίηση.
Στη τυχαία κόντρα στο φανάρι (οπουδήποτε κι οποιαδήποτε ώρα,έτσι?)
Στο χαιρετισμό του συνάδελφου από το απέναντι ρεύμα. κτλ κτλ
Και δεν είμαι μόνο εγώ.Όλοι οι μηχανόβιοι έτσι νιώθουν πάνω-κάτω.
Γιατί η μηχανή είναι καύλα,χαρά,ψυχανάλυση
Ενώ τ'αμάξι είναι πρωτίστως μέσο μεταφοράς.
Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις εκατέρωθεν
Λοιπόν αραδιάστε μου ότι υπερτούμπανο,σούπερ ντούπερ σπέσιαλ τζι τι ραισινγκ αυτοκίνητο θέλετε.
Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ.![]()
υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο...μην πας να του κουνηθεις γιατι θα σου χαλασει το γλυκο που τρως τοσα χρονια...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
to vid de to da ta kolodaxtyla soy eida THES NA MAS EXIGHSEIS TORA ?
Δεν είναι τα κωλοδάχτυλά μου, emoticon είναι
Fortis Fortuna Adiuvat
το έχω κάνει! στα λιμανάκια!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οκ...το ριξαμε στα αρλεκιν...
υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο...μην πας να του κουνηθεις γιατι θα σου χαλασει το γλυκο που τρως τοσα χρονια...![]()
έκανα στην άκρη να περάσουν οι γλήγοροι!![]()
και κάτι μούτρα που είχα μετά...
άσε δε μπορούσα να φάω προφιτερόλ για ένα μήνα... :rotflmao:
Άμα συζητάτε ΜΟΝΟ για έκκριση αδρεναλίνης υπάρχουν και οι ενέσεις.
Άμα γουστάρετε έκκριση αδρεναλίνης κάνοντας κάτι ενεργητικό(οδήγηση) γίνεται και μ'αμάξι και με μηχανή.Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να πάνε οριακά ένα καλοστημένο αμάξι.Δεν είναι εύκολο,αλλάζει πορεία μόνο με το τιμόνι(χέρια).Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.Επίσης δεν έχεις καλή αίσθηση του βάθους επειδή βλέπεις μέσα από παρμπρίζ.Δείτε in car και θα καταλάβετε.Αν σας πάει βόλτα κάποιος αγωνιζόμενος θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα τί εννοώ.
Επίσης το πλάτος του αμαξιού είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της μοτό σε ό,τι αφορά την αναλογία του με το πλάτος του δρόμου.
Μ'άλλα λόγια έχεις λιγότερες επιλογές γραμμών και λιγότερο χώρο να διορθώσεις τυχόν λάθη ενώ ταυτόχρονα στρίβεις πολύ γρηγορότερα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Άμα συζητάτε ΜΟΝΟ για έκκριση αδρεναλίνης υπάρχουν και οι ενέσεις.
Άμα γουστάρετε έκκριση αδρεναλίνης κάνοντας κάτι ενεργητικό(οδήγηση) γίνεται και μ'αμάξι και με μηχανή.Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να πάνε οριακά ένα καλοστημένο αμάξι.Δεν είναι εύκολο,αλλάζει πορεία μόνο με το τιμόνι(χέρια).Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.Επίσης δεν έχεις καλή αίσθηση του βάθους επειδή βλέπεις μέσα από παρμπρίζ.Δείτε in car και θα καταλάβετε.Αν σας πάει βόλτα κάποιος αγωνιζόμενος θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα τί εννοώ.
Επίσης το πλάτος του αμαξιού είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της μοτό σε ό,τι αφορά την αναλογία του με το πλάτος του δρόμου.
Μ'άλλα λόγια έχεις λιγότερες επιλογές γραμμών και λιγότερο χώρο να διορθώσεις τυχόν λάθη ενώ ταυτόχρονα στρίβεις πολύ γρηγορότερα...
Σωστά αυτά που λες αλλά η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ ευκολότερη υπόθεση από μίας μοτοσυκλέτας και πάντα θα είναι γιατί η μοτοσυκλέτα κινείται σε έναν επιπλέον άξονα
Fortis Fortuna Adiuvat
Mιλάω για ΟΡΙΑΚΗ οδήγηση αυτοκινήτου.Το αυτοκίνητο στο όριο είναι αγγούρι γιατί στρίβει με παρανοϊκά χλμ σε σχέση με μοτό.Δεν έχει να κάνει και τόσο ο άξονας όσο τα χλμ,ο όγκος του οχήματος και ο διαθέσιμος χώρος που έχει να στρίψει.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Σωστά αυτά που λες αλλά η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ ευκολότερη υπόθεση από μίας μοτοσυκλέτας και πάντα θα είναι γιατί η μοτοσυκλέτα κινείται σε έναν επιπλέον άξονα
Για απλή οδήγηση-ειδικά σε δημόσιο δρόμο-συμφωνώ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?
HSV-010GT
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
Κόψε φίλε....έτσι όπως το πας θα κάνουμε τα κουνέλια και στα Αccent.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κόψε φίλε....έτσι όπως το πας θα κάνουμε τα κουνέλια και στα Αccent.
Εγώ πάντως άμα δω Accent με μπλε νέον και αεροτομή πίσω κάνω την πάπια![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Δεν εχεις δει ακομα το Accent που κυκλοφορει στον κορυδαλλο και ο ιδιοκτητης του το εχει τουμπανιασει-βαψει εξωτερικα ωστε να μοιαζει με μαχητικο Stelth για αυτο το λες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κόψε φίλε....έτσι όπως το πας θα κάνουμε τα κουνέλια και στα Αccent.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αναλογα για τι κουτι μιλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.![]()
Απλώς λέω ότι υπάρχει ένα όριο, και τα καθημερινά αυτοκίνητα(-κια) δεν έχουν τύχη σε ένα γρήγορο μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δεν εχεις δει ακομα το Accent που κυκλοφορει στον κορυδαλλο και ο ιδιοκτητης του το εχει τουμπανιασει-βαψει εξωτερικα ωστε να μοιαζει με μαχητικο Stelth για αυτο το λες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τουλάχιστον στα Megara Circuit όλα αυτά τα GT-GTI-VTS-KLINE MINE κλπ, στο 1:15 γυρίζουν. Αμα αρχίσουμε πάλι για τα "σοβαρά" κουβαδάκια με intercooler από SCANIA, Turbo από Leopard, backet από F-16 και nitro από τη Χαλυβουργική χέσε μέσα....![]()
κοψε λιγο γιατι μυρισε λαστιχο...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απλώς λέω ότι υπάρχει ένα όριο, και τα καθημερινά αυτοκίνητα(-κια) δεν έχουν τύχη σε ένα γρήγορο μηχανάκι.
Τουλάχιστον στα Megara Circuit όλα αυτά τα GT-GTI-VTS-KLINE MINE κλπ, στο 1:15 γυρίζουν. Αμα αρχίσουμε πάλι για τα "σοβαρά" κουβαδάκια με intercooler από SCANIA, Turbo από Leopard, backet από F-16 και nitro από τη Χαλυβουργική χέσε μέσα....![]()
![]()
http://www.rally.gr/default.asp?menu...ts&race_id=519
και μιλαμε για την sport ε...
ειπαμε...σουνιο και με το μπρικι του ζευκα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...