[FONT=Tahoma]
Καλημέρα σε όλες & όλους
Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι και εγώ στην παρέα .. [αν φυσικά με θέλετε, εννοείτε αυτό], άρα βάλτε έναν JimBar στην λίστα και θα παρακαλούσα να είχα τον αριθμό 13, μιας και για μένα ανήκει στους τυχερούς μου αριθμούς ..
Μπορεί μάλιστα να είμαι και διπλόσελος αλλά αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Περιμένω μια απάντηση, θα δείξει..
Ήθελα παρά ταύτα να ρωτήσω το εξής:
γιατί να μην βρεθούμε στο περίπτερο κατά τις 09:30 μιας και οι περισσότεροι θα έρχονται από Αθήνα [υποθέτω] και, να βγούμε απευθείας στην παλαιά εθνική οδό από την Ελευσίνα, και να παρακάμψουμε τα διόδια, αφού θέλετε να «πατήσετε» παλαιά εθνική;
μια πρόταση κάνω ..
παλαιά εθνική από Ελευσίνα, μέχρι τα Ίσθμια [από την γέφυρα] και από εκεί η συνέχεια .. της διαδρομής.
Τι λετε;
Τζίμης[/FONT]
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
[B][B][SIZE=2]
Καλημέρα σε όλες & όλους
Υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι και εγώ στην παρέα .. [αν φυσικά με θέλετε, εννοείτε αυτό], άρα βάλτε έναν JimBar στην λίστα και θα παρακαλούσα να είχα τον αριθμό 13, μιας και για μένα ανήκει στους τυχερούς μου αριθμούς ..
Μπορεί μάλιστα να είμαι και διπλόσελος αλλά αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Περιμένω μια απάντηση, θα δείξει..
γιατί να μην βρεθούμε στο περίπτερο κατά τις 09:30 μιας και οι περισσότεροι θα έρχονται από Αθήνα [υποθέτω] και, να βγούμε απευθείας στην παλαιά εθνική οδό από την Ελευσίνα, και να παρακάμψουμε τα διόδια, αφού θέλετε να «πατήσετε» παλαιά εθνική;
μια πρόταση κάνω ..
παλαιά εθνική από Ελευσίνα, μέχρι τα Ίσθμια [από την γέφυρα] και από εκεί η συνέχεια .. της διαδρομής.
Τι λετε;
Ο Χ Ι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φίλε τζιμη δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, η παλαιά εθνική Σάββατο πρωίΑρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
Καλημέρα σε όλες & όλους
μια πρόταση κάνω ..
Τι λετε;
Τζίμης
Είναι δύσκολος και επικίνδυνος δρόμος, την ώρα που βγαίνουν τόσα κουτιά έξω
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance Ο Χ I[FONT=Tahoma]καλά παίδες .. μην βαράτε! Μια πρόταση έκανα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Θα τα πούμε στο ΣΤΟΡΚ ..
Τζίμης[/FONT]
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
καλά παίδες .. μην βαράτε! Μια πρόταση έκανα ..
Θα τα πούμε στο ΣΤΟΡΚ ..
Τζίμης
MEΣΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ Ή ΜΗ;;
ΚΩΣΤΑΚΗΗΗΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ![]()
![]()
![]()
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ:smilea: :smilea:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Επειδη γινεται χαμος με τις απαντησεις,δεν γραφει καποιος καλυτερα στο αρχικο ποστ το ακριβες σημειο συναντησης και ωρα,για να μην χασουμε τον μπουσουλα?
99% ειμαι μεσα
10:00 = ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ = 100 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΔΕΞΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ.
ΑΛΛΟ;
![]()
1) SCBR1000RR ( CBR 1000 RR )
2) MAINTENANCE ( FZS 600 FAZER )
3) MITSOS1 (CBR 600 RR )
4) SF - LATRIS MIXANIS ( GSX 1300 R HAYABUSA )
5) GMAKRIS (YZF R1 )
6) JOHNPAGR (GSX-R 1000 )
7) GIXXERPAP- LINA (GSX-R 750 )
8) POKERMON-XRISA ( CBR 1000 RR )
9) TOYOTA (BMW F 650 CS )
10) AFTER ( Z 750 )
11) STAKO ( GSX-R 600 )
12) SEVAX (CB 400 SUPER FOUR )
13) JIMBAR - ???????? ( XL 650 V TRANSALP )
14) KANENAS ( navigator 1000 )
15)
16)
17)
18)
19)
20)
Συγνώμη για τα λάθη στης μοτό σας, αλλά ενημερώστε και λίγο το info σας ρε παιδιά![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
H βολτα δεν θα ειναι πολεμικη - εαν καποιος θελει να φυγει και να στριψει λιγο περισσοτερο σε μερικα σημεια μπορει να το κανει αλλα καλυτερα να παμε ολοι μαζι...
Οποιος ομως αρχισει τα ανταγωνιστικά θα τον βαλουμε να κατσει αυτος και ο Μitsos μονοι τους στο ιδιο τραπεζι και οτι προλαβει εφαγε.....
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΣΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
H βολτα δεν θα ειναι πολεμικη - εαν καποιος θελει να φυγει και να στριψει λιγο περισσοτερο σε μερικα σημεια μπορει να το κανει αλλα καλυτερα να παμε ολοι μαζι...
Οποιος ομως αρχισει τα ανταγωνιστικά θα τον βαλουμε να κατσει αυτος και ο Μitsos μονοι τους στο ιδιο τραπεζι και οτι προλαβει εφαγε.....
![]()
![]()
![]()
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ-ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ![]()
ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ![]()
Υπαρχει σε κανεναν το αλλο μισο της σελας ελευθερο??????
Σε περιπτωση που τελικα μπορω να ερθω και εγω
αλλα για το αν θα ερθω θα
το ξερω στανταρ Παρασκευη βραδυ,
λοιπον?????
ireneepi...pls![]()