ρε μοντς καντε το στικυ το θρεντ για δυο μερουλες!!
εγω φιλε καθε μερα ψηφιζω ασχετα αν δεν το ανακοινωνω!
ρε μοντς καντε το στικυ το θρεντ για δυο μερουλες!!
εγω φιλε καθε μερα ψηφιζω ασχετα αν δεν το ανακοινωνω!
Γιώργο στο φατσοβιβλίο έχω κοντά στους 2700 φίλους ( τους οποίους δεν γνωρίζω )Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μέσω facebook το διέδωσες καθόλου στους φίλους σου?
+1 και απο δω![]()
και απο εκέι φυσικά πήρα τις πρώτες 170 ψήφους...και μετά γείωση κανονική...
Άμα δεν βάζανε το χεράκι τους τα παιδιά απο το φόρουμ δέν θα φτάναμε ποτέ εδώ που φτάσαμε...
Εδώ που φτάσαμε, αν χάσουμε θα στεναχωρήθώ περισσότερο επειδή τόση προσπάθεια απο τόσους φίλους και δέν θα μοιραστούμε την χαρά της νίκης...
Σταθερά απέχουμε 205 ψήφους απο την πρώτη θέση...και μείνανε άλλες δύο ημέρες...σήμερα και αύριο...
Βασικά δέν ξέρω αν το έχουνε δεί οι περισσότεροι...αλλά είναι αλήθεια οτι άμα κάνουν ενα ντού τους φάγαμε λάχανο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmsmt
alli mia apo mena.pos pai to score file moy?einai polis kosmos edo mesa apo mia o kathenas kai figame gia teliko.
Χρειαζόμαστε ακόμη 205 ψήφους για να ισοφαρίσουμε τον πρώτο.
Ο διαγωνισμός τελείώνει αύριο (δηλαδή έχουμε ακόμη σήμερα και άυριο όλη μέρα ).
δεν θελω να ριξω το ηθικο της ομαδας..
αλλα..
ο τεταρτος τι κερδιζει?![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ακόμη 264 για την ισοφάριση με τον πρώτο...
+1 akoma
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
+ άλλη μία από μένα, πάμε γερά όλοι μαζί! Αρκεί ν'ακολουθήσουμε τα βήματα του τελευταίου ποστ στην πρώτη σελίδα και δεν χρειάζεται πάνω από μισό λεπτό για να βοηθήσουμε τον Γιώργο!!
Κάντε μια προσπάθεια παίδες!
![]()
![]()
![]()
ψηφος ερριφθη !
τουλαχιστον αμα δεν κερδισεις, δωσε της γυναικας σου το λινκ για αυτο εδω το θρεντ...
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
ebala kai tin proteleytea moy psifo.makari filarako na gini kati...
ktmsmt
+1 more....
δυστυχως ομως φιλε....χασαμε...![]()
![]()
Σήμερα Σάββατο είναι η τελευταία ημέρα που μπορούμε να ψηφίσουμε.
Η διαφορά απο τον πρώτο είναι πλέον πολύ μεγάλη, και δεν πιστεύω οτι μπορούμε πλέον να ανατρέψουμε το τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους του φόρουμ που με υποστήριξαν με την ψήφο τους σε αυτό το παιχνίδι-διαγωνισμό.
:smilea: :smilea: :smilea:
-------------------------------
Άντε... ελπίζω τώρα οτι θα φύγει γρήγορα ο χειμώνας και τα χίονια με τις θερμοκρασίες μείον απο το μηδέν που έχουμε τώρα εδώ, για να μπορέσουμε να ασχοληθουμε ξανά με κάνα πιο ενδιαφέρον σπόρ![]()
![]()
![]()