Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα... (βλ. φωτό παραπάνω...)Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??
Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα... (βλ. φωτό παραπάνω...)Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν και δεν βλέπω να συνενοούμαστε,Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Οκ, δε σου απάντησα. Ας προσπαθήσω μια τελευταία φορά. Το γ@μησι & το κατούρημα ήταν ακραία κυνικά παραδείγματα. Εσύ στάθηκες σε αυτά & απάντησες με βάση αυτά. Εδώ λοιπόν κοιτάς τα 2 δεντράκια και όχι όλο το δάσος.
Θα πρέπει να είμαι σε θέση να μπορώ να τεκμηριώσω γιατί δε θέλω να καταγράφομαι? Πραγματικά το πιστεύεις αυτό? Κάνω ότι γουστάρω, μέσα στα πλαίσια των νόμων, και κανένας πούστης δε θέλω να ξέρει τι κάνω, παρά μόνο αν το θελήσω εγώ. Σε λίγο δηλαδή θα πρέπει να απαντήσω κιόλας γιατί δε θέλω να ξέρουν τι σκέφτομαι?
Ας συγκεντρωθούμε λίγο, αλλιώς ας πάμε να πνιγούμε λέω εγώ.
μου λες ότι κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στα πλαίσια των νόμων. Εσύ. Με την ίδια λογική δεν έχουμε ανάγκη τους νόμους γιατί όλοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι λειτουργούν σε νομότυπα πλαίσια.
Θεωρείς ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν γύρω σου έχουν την διάθεση να σέβονται ο ένας τον άλλο και άρα δεν υφίσταται ανάγκη ύπαρξής αρχής ούτε μέσων για την επιβολή αυτής.
Αν αυτό μου λες, πάω πάσο. Διαφωνώ μαζί σου μεν άλλα τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Αν και δεν βλέπω να συνενοούμαστε,
μου λες ότι κάνεις ότι γουστάρεις μέσα στα πλαίσια των νόμων. Εσύ. Με την ίδια λογική δεν έχουμε ανάγκη τους νόμους γιατί όλοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι λειτουργούν σε νομότυπα πλαίσια.
Θεωρείς ότι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ζουν γύρω σου έχουν την διάθεση να σέβονται ο ένας τον άλλο και άρα δεν υφίσταται ανάγκη ύπαρξής αρχής ούτε μέσων για την επιβολή αυτής.
Αν αυτό μου λες, πάω πάσο. Διαφωνώ μαζί σου μεν άλλα τι συζήτηση μπορούμε να κάνουμε?
Ήμαστε αλλού γι'αλλού. Δεν έχει νόημα. Άστο.
Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα..
Μηπως οτι εκτος απο μπατσους με στολες, υπαρχουν και αλλοι με κουκουλες... μηπως?Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Η φωτο τι θελει να δειξει γιατι δε καταλαβα???
money cant buy me love !!!
Όντως καμία επικοινωνία.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ήμαστε αλλού γι'αλλού. Δεν έχει νόημα. Άστο.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????
Φίλος, έκανες μέγιστη ανακάλυψη! Έπεσε η κοσμοθεωρεία σου ε?![]()
![]()
![]()
παρακατω και??Μηπως οτι εκτος απο μπατσους με στολες, υπαρχουν και αλλοι με κουκουλες... μηπως?
Καλα το 'πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????
money cant buy me love !!!
1. 1. Δεν είναι αναρχικοί (με τη σωστή έννοια του όρου). Ας τους πούμε γενικά κάφρους ταραξίες είτε αριστερούς είτε δεξιούς.
2. Σωστά.
3. Πρόλαβα και έκανα edit γιατί το περίμενα... Ψάχνετε να βρείτε λέξεις και προτάσεις που λείπουν τα προφανή, για να επιχειρηματολογήσετε. Σαφώς και αν τα έσπαγε και τον πιάσουν, θα δικαστεί και θα του επιβληθεί η ποινή που πρέπει.
αρα συμφωνούμε στην ουσία....
δήλαδή και οι αστυνομικοί της ζαρτινιέρας κατηγορούμενοι και ο φοιτητής κατηγορούμενος....
Η φάση είναι ότι επίτηδες το κάνεις αυτό. Δε νομίζω ότι δε στροφάρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όντως καμία επικοινωνία.
Διάβασε μια απλή παραγραφούλα.
Υπάρχουν νόμοι. Σωστά? Μπορώ να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην τους παραβαίνω? & βέβαια μπορώ. Όπως και όλοι μας. Πρέπει να καταγράφομαι, για να αποδειχτεί ότι δε παρανόμησα?
Αυτό και τέλος.
Ώπα, μάστορα. Εγώ δε ξέρω αν ο φοιτητής τα έσπαγε. Ξέρω όμως ότι οι αστυνομικοί είναι και κατηγορούμενοι και ένοχοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
αρα συμφωνούμε στην ουσία....
δήλαδή και οι αστυνομικοί της ζαρτινιέρας κατηγορούμενοι και ο φοιτητής κατηγορούμενος....
Και για πες μου δηλαδη γιατι να τα σπασουν αστυνομικοι με κουκουλες???Φίλος, έκανες μέγιστη ανακάλυψη! Έπεσε η κοσμοθεωρεία σου ε?
α.)Για να παρουν παραπανω μισθο?
β.)Για να παρουν προαγωγη??
γ.)Για να περασουν την ωρα τους??
Γεια πειτε εσεις που ξερετε τη θεωρεια???Γιατι ειμαι πολυ περιεργος πραγματικα...
ΝΑι ωραία..Αυτόν θα τον στείλουν εκεί που λές...3. Τον αναρχικόπου τάσπασε θα τον στείλουν σπίτι του η στην στενή??
--------------------------------------------------------------------------------
Θα τον στείλουν να συνεχίσει την υπηρεσία του σε άλλο τμήμα... (βλ. φωτό παραπάνω...)
Εγώ μιλάω για τον άλλον...που πάει σπίτι του μετά από την υπεράσπιση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
εμ
Παρακαλώ παραθέστε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ντοκουμέντο ή στοιχείο που αστυνομικοί τα σπάνε φορώντας κουκούλες... βίντεο, φωτό... οτι έχετε δεί κάπου αλλού. Ψάξτε καλά γιατί δεν υπάρχει...Δηλαδη θες να πεις οτι αστυνομικοι ντυμενοι και καλα χουλιγκανια τα σπανε????
Κουκούλες φοράνε και σίγουρα έχουμε δεί και κλιπάκια με συνομιλίες ενώ κρατάνε και στυλιάρια ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ κτλ... αλλά ούτε να σπάνε , ούτε να καίνε έχουμε δεί. Οπότε αφήστε τις εικασίες και μιλήστε με γεγονότα.
Το τι ΝΟΜΙΖΕΙ ο καθένας με την δική του σκέψη μπορεί να απέχει πολύ απο την πραγματικότητα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.