ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ, ΧΑΙΡΟΜΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Παιδιά οι Φώτο από capture είναι λίγες τελικά, μόνο 108 να τις βάλω η να φέρω να μοιράσω cd στο δέλεαρ???? Να βάλω μόνο αυτές που έχουνε πρόσωπα η και από τον δρόμο????
Σε ότι αφορά τα παραπάνω εγώ δεν είδα πουθενά πολεμικό κλίμα από δικάβαλο, εγώ πήγαινα όπως ήθελα και δεν παρασύρθηκα από κανέναν, δεν νομίζω λοιπόν να είχε κάποιος πρόβλημα, και η Λίνα μου είπε ότι ήτανε όλα οκ, ίσος λίγο πιο γρήγορα από ότι περίμενε αλλά ο οδηγός της είχε πει "αν νιώσεις και θες να πάμε πιο αργά η πιο γρήγορα να μου το πεις, κανένα πρόβλημα"!!!!! Κάνω λάθος φίλε Γιώργο????
Σε ότι αφορά τώρα τον εξοπλισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω χωρίς αυτόν σε εθνική έστω και αν χαρακτηριστεί η βόλτα ότι γίνετε από παπάκια, και αν κάνω αυτό το λάθος σίγουρα θα πηγαίνω με δικό μου ρυθμό και όχι με αυτόν που θέλουνε οι άλλοι!!!!! Το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ στο παιδί με το CB 400 που δεν έκατσα παραπάνω μαζί του όταν άρχισε πλέον να ανοίγει ο δρόμος!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ![]()