και η γιαγια μου αν ειχε @@ θα ηταν παππουςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Θα ήμουν και εγω άνδρας της χρονιας αν![]()
και η γιαγια μου αν ειχε @@ θα ηταν παππουςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Θα ήμουν και εγω άνδρας της χρονιας αν![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Xχαχαχ γελάσαμε και σήμερα και έφτιαξε η μερα μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Επίσης το πόσα παίρνεις και πως τα καταναλώνεις ΕΧΕΙ σχέση με το αν είσαι κουμουνιστής, αναρχικός ή κουλτουριάρης....
Για τα κανάλια δεν εχεις άδικο, αλλά απο την άλλη μην ακούσουμε και κανένα "πολεμάει το σύστημα εκ των έσω"..... Με το χρήμα που έχει θα μπορούσε χαλαρά να φτιάξει ένα κανάλι στα μέτρα του....Εστω ένα ραδιόφωνο.... Αλλά που να τρέχουμε τώρα....
Και για μία ακόμα φορά, οι απαντήσεις έχουν να κάνουν με την ηλικία των γραφοντών. Φυσικά μιλάω για τις απαντήσεις ανθρώπων με κοντινές πολιτικές απόψεις...."
συμφωνω στο "πως τα καταναλωνεις"
πχ ο ζαουαρτντ ζιν πουλησε περιπου 1,5 εκατομμυρια αντιπυπα αποτην "ιστορια του λαου των ηπα" αυτο τον κανει μερος του συστηματος? τον νταριο φο ουχει πουλησει και παρει και νομπελ μηπως? εντοις συστηματος κονομησαν και οι δυο.
το θεμα ειναι πως διαχειριζεσαι τα λεφτα.
και πως κινεισαι στην κοινωνια
διαφωνω καθετα με το "απαντήσεις έχουν να κάνουν με την ηλικία των γραφοντών". υπαρχουν απειροι νεοι ηλικιακα με αποψεις παππουδων και απειροι παππουδες με κοτσια. και βεβαιως το επιπεδο παιδειας ειναι ανεξαρτητο ηλικιας.
επισης μην το γαμμε το "αντρας της χρονιας" και λοιπες μπουρδες. βγηκαν κατι γκλαμουροβλαχοι, ειπαν κατι για βραβεια και κατι τρεχει. αξια μηδεν. προσωπικα λυπαμαι τον μεγιστο βεγγο που τελευταιως ολοι οι "κυρατοι" σπευδουν να του δωσουν ενα βραβειο που αναθεμα και εαν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα απο το μεγαλειο του.
μην κρινετε λοιπον τι εδωσαν σε ποιον. σημασια εχει ποιος το δινει.
φανταστειτε στην κοζανη εχει τα τελευται χρονια μουσικο διαγωνισμο "νικολα ασιμου" με βραβεια κλπ. τριζουν τα κοκκαλα του μακαριτη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Θα συμφωνισω με την evi γενικως.Το προβλημα δεν ειναι αν τα παιρνει ο καθε πανουσης ,αλλα ο εκφυλισμος της καθε μορφης τεχνης γενικοτερα.
Καποιος αναφερε και ονοματα οπως οι metallica και για τον εχουν ξεπουληθει ή οχι.Δυστυχως οι metallica και οι καθε λογης ομοιοι τους οχι απλα εχουν ξεπουληθει στο ονομα του δολαριου αλλα εχουν παψει εδω και καιρο να παραγουν τεχνη(οχι πως το εκαναν και πολυ συχνα παλαιοτερα..).
Θα μπορουσαν καλλιστα αφου εχουν λυσει εδω και δεκαετιες τα προς το ζειν(το δικο τους και των τρις-τετρακις εγγονιων τους)να δινουν τις καινουριες δουλειες τους τζαμπα μεσω διαδικτυου,θα μπορουσαν να κανουν συναυλιες με συμβολικο εισιτηριο,θα θα....
Θα μπορουσε και ο δηθεν εναλλακτικος πανουσης να νοικιαζει αποθηκες και να κανει εκει τις παραστασεις του,θα μπορουσε απλα να κρατησει σιγη ιχθυος για το ξεφτιλοβραβειο αλλα αντι αυτου επελεξε να κανει αυτο το ανουσιο και ανοστο βιντεακι που του εδωσε τζαμπα δημοσιοτητα.Θα θα κτλ.
Κανεις δεν θελει τον καλλιτεχνη να πειναει γιατι ετσι κινδυνευει να εξαγοραστει απο το συστημα αλλα απο την αλλη τι σχεση εχουν οι πισινες ,τα δισεκατομυρια ,ο 50 σεντ ,η madonna κτλ με την τεχνη καθεαυτη(βεβαια χρειαζεται καπου καπου να φρεσκαρουμε τις γνωσεις μας για το τι εστι τεχνη και τι σκοπους υπηρετει).
Απο την στιγμη που η τεχνη ,στην καθε μορφη της πλεον,αφεθηκε στα απλειστα βρωμοχερα των επιχειρησεων ο πολιτισμος μας εχει παρει φθινουσα πορεια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Θα ήμουν και εγω άνδρας της χρονιας αν ειχα βίλα στην Αντιπαρο και κρυμμένος πισω απο τον ψηλό τοίχο της ξαπλωμένος διπλα στην πισίνα μου έλεγα ολα αυτα για καραμανληδες γιωργακιδες,νταλαρες και αν ειχα βημα στο ραδιόφωνο οδηγούσα αστραφτερά αυτοκίνητα και πηγαινοερχόμουν Αντιπαρο-Αθήνα με ελικοπτερακι!![]()
![]()
![]()
αλήθεια ποια είναι τα κριτήρια σας ,όσοι μιλάτε για εκφυλισμό της τέχνης , χυδαιότητα κτλ ????
Ο πανουσης ειναι απο τους μεγαλυτερους ελληνες καλλιτεχνες...μουσικος και κωμικος/σατυρικος...στα ζωντανα του ειναι πολυ καλος αν και ανακυκλωνεται συχνα(χωρις να ειναι πολυ κακο αυτο)...παντα επικαιρος...και καλα κανει και εχει λεφτα...γιατι αν δουλευε για 3.60 δεν θα μπορουσε να βγει να τα πει ολα αυτα..θα τον ειχανε μεσα...μιλαμε για μεταμοντερνο σοου(ισως και μετα-μετα μοντερνο στην εποχη που ειμαστε),απο τους λιγους που πειραματιζονται...
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
προφανως και οι clash, radiohead ,manu chao(τυχαια ονοματα) αφου κονομησαν δεν κανουν τεχνη
μια φορα ειχα διαβασει μια δηλωση του μαχαιριτσα σε ερωτηση για τα 150 ευρω μπουκαλι"παιζω σε καταληψεις, διαδηλωσεις τσαμπα δεκα φορες το χρονο.εκει οποιος θελει ερχεται δωρεαν. ε οποος θελει τραπεζι και ουισκι και φωτα και σερβις θα πληρωσει"
με αποστωμωσε
τον σεπτεμβρη παω αγγελακα 15 ευρω.απεξω πιανω μπλα μπλα με παρεα 10-12 ατομων 18-30 ετων. "ξεπουληθηκε,ακου 15 ευρω, οι τρυπες ηχογραφουσαν σε πολυεθνικη κλπ" κανεις δεν ειχε αγορασει δισκο του ή απο τρυπες,ολα κατεβασμενα (οι τρυπες επαιζαν περισσοτερες φορες τσαμπαπαρα με πληρωμη).σε συναυλια δεν πληρωναν γιατι ηταν ακριβα. πως θα ζησει ρε μαγκες?
υγ σκηνη με 14 μουσικους και 4 κοριτσια απο πολυφωνικο συγκροτημα της ηπειρου, εισητηρια οχι πανω απο 500....
υγ 2 τον πανουση τον εχω δει πανω απο 10 φορες ολες δωρεαν διοτι σε μαγαζια δεν παω
και για να πουμε κατι αλλο.οταν ακομα υπηρχαν οι μουσ.ταξιαρχιες. τοτε με το rock in athens(καποτε τα παλια χρονια)ειχαν αρνηθει να παιξουν λογω κοκα κολας και γενικα εμπορευματοποησης του ολου φεστιβαλ.
μια εποχη που αλλοι φιλαγανε κατουρημενες ποδιες για να παιξουνε διπλα στους stranglers,clash,cure,nina hagen,boy geoerge κλπ και που ο πανουσης τοτε δεν ηταν τετοιο ονομα.
νταξ παιδια ο τζιμακος εχει και γαμω τις εκπομπες τωρα αμα δροσιζει το "κορμακι του" σε καμμια πισινουλα...![]()
απο κει και περα δεν νομιζω οτι προσπαθει να το παιξει και αγιος ουτε και αναρχικος του στυλ "για να το αποδειξω θα πηγαινω μονο με ποδηλατο."
αλλωστε τα λεει και μονος του
"ειμαι ο τζιπακος σου"
και
"ειναι δυναμον ακροατη μου να φορολογουμαι εγω μου με τη τζιπαρα μου ισα με τον κακομοιρη με το παπακι?"
Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
τον σεπτεμβρη παω αγγελακα 15 ευρω.απεξω πιανω μπλα μπλα με παρεα 10-12 ατομων 18-30 ετων. "ξεπουληθηκε,ακου 15 ευρω, οι τρυπες ηχογραφουσαν σε πολυεθνικη κλπ" κανεις δεν ειχε αγορασει δισκο του ή απο τρυπες,ολα κατεβασμενα (οι τρυπες επαιζαν περισσοτερες φορες τσαμπαπαρα με πληρωμη).σε συναυλια δεν πληρωναν γιατι ηταν ακριβα. πως θα ζησει ρε μαγκες?
υγ σκηνη με 14 μουσικους και 4 κοριτσια απο πολυφωνικο συγκροτημα της ηπειρου, εισητηρια οχι πανω απο 500....
υγ 2 τον πανουση τον εχω δει πανω απο 10 φορες ολες δωρεαν διοτι σε μαγαζια δεν παω
Αυτοι παντα θα υπαρχουν,το θεμα ειναι(για μενα)πως αν και γουσταρω Τζιμακο,ποτε δε θα τον ειχα σαν προτυπο(κ αυτο το ακουω κ απο αλλους) υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ στην ολλη υποθεση.....ενω τον Αγγελακα θα ηθελα να τον εχουν ακομα κ τα εγγονια μου για προτυπο![]()
![]()
![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
διαβασα ολο το θρεντ ουφ! κουραστικο
διαφωνω σε ενα σημειο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δλδ τι διαφορα εχει απο toyw Metallica ,που καποτε καναν προβες σε γκαραζ(garage days) χωρις να ξερουν οτι καποτε θα γινουν η σημαια του μεταλ
υβρις τεραστια!!! οι μεταλικα υπαρχουν απο το '80!
το μεταλ υπαρχει απο το '60![]()
![]()
![]()
σημαια του μεταλ λες πχ τον Dio Τον Ozzy τον Jimmy Page , Ian Gillan κλπ
Ο Τζιμάκος είναι ακόμα παλαιότερος...Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
διαβασα ολο το θρεντ ουφ! κουραστικο
διαφωνω σε ενα σημειο!
υβρις τεραστια!!! οι μεταλικα υπαρχουν απο το '80!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
..και καλα κανει και εχει λεφτα...γιατι αν δουλευε για 3.60 δεν θα μπορουσε να βγει να τα πει ολα αυτα..θα τον ειχανε μεσα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γελαω απλα με το παραπανω.... απαξιώ να επιχειρηματολογησω σε τετοια μπουρδολογία σορυ αν θίχτηκες ....
Βαριέμαι να ξαναγράφω...
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=6