Που ειναι οι αλλοι ωρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα καταπινουν ακομη χιλιομετρα...αν χωνεψαν απο το μεσημερι![]()
![]()
![]()
ωραιες οι fotos camen!
athens.indymedia.org
Thanks αγορινα...Αρχικά δημιουργήθηκε από hristosP
θα καταπινουν ακομη χιλιομετρα...αν χωνεψαν απο το μεσημερι![]()
![]()
![]()
ωραιες οι fotos camen!![]()
![]()
![]()
Επέστρεψαν και οι άλλοι...
Δρομολόγιο: Αθήνα - Πάτρα - Ναύπακτος - Ιτέα - Άμφισσα - Γραβιά - Τιθορέα (άνω) - Κάστρο - Αθήνα.
Όλα όμορφα. Χάρηκα που γνώρισα τους Πατρινούς, και το επόμενο ραντεβού στο μεγάλο χωριό, στο ΔΣ.
![]()
back.
ειδαμε κατι χωματινους στο περιφτερη (χαιρετισαμε τον ταχυδρομο),αλλοι πηγαινανε πιστα (λαντζ),ειδαμε το κλιμακιο των οικογενειαρχων (που μαλλον απ οτι ειδα περασανε καλα) και φυγαμε.ειχαμε τον τζιμι και τον ναιτστοκερ μεχρι πατρα οπου την κανανε για ναυπακτο,ιτεα,λειβαδια και σπιτι μονοι τους.
εμεις μπηκαμε πατρα ειπιαμε καφε με τους πατρινους μας προλαβε ο ιντεγκραλε και τη καναμε παρεα με το παιδι με το φαζερ (εχω αλτσχαιμερ συγχωρεσε με) για για ναυπακτο-ερατεινη (εφυγε το παιδι με το φαζερ)(εμεινε το μπουρδελοχοντα του νπατ απο μπετζινα)-γραβια-ανω τιθωρεα (φαι εμπειρο)-καστρο-εθνικη (κινηση γαμω τα διοδια και τα εργα τους) καφε στο 90' λυκειοπαιδα να χαζευουνε τα τουμπανα (τιγκα δωστο μαλακα το δικο μου χαζευανε![]()
)-σπιτια μας.
η βενζινη γαμιεται οσο και αν προσπαθησαμε να κανουμε οικονομικη οδηγηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η ατακα της βολτας ανηκει στον νπατ:''μαλακες εγω λεω να μη πεθανουμε σημερα.δε γαμιεται...σκοτωνομαστε αλλη μερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
24 λεπτα και 38 δευτερολεπτα γελαγα !!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Κ εμεις χαρηκαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Επέστρεψαν και οι άλλοι...
Δρομολόγιο: Αθήνα - Πάτρα - Ναύπακτος - Ιτέα - Άμφισσα - Γραβιά - Τιθορέα (άνω) - Κάστρο - Αθήνα.
Όλα όμορφα. Χάρηκα που γνώρισα τους Πατρινούς, και το επόμενο ραντεβού στο μεγάλο χωριό, στο ΔΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα προσπαθησουμε να τα πουμε συντομα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
..............
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας εβαλα και τις φωτο γρηγορα-γρηγορα για να γυρισετε και να αυτοθαυμαστειτε...![]()
![]()
![]()
Μπραβος Παιδες εις το επανειδιν και στην συμμετοχη μου
Τροοπερ η βενζινα οντως γαμιεται
Camene το τανκ μπαγκ τι το θες:rotflmao: :rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ειναι μικρες οι τσεπες μου και δεν χωρανε πολλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Camene το τανκ μπαγκ τι το θες:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Βαζω πραγματα μεσα οταν πηγαινοερχομαι πανεπιστημιο ή για δουλειες στο κεντρο ρε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Βαζω πραγματα μεσα οταν πηγαινοερχομαι πανεπιστημιο ή για δουλειες στο κεντρο ρε...![]()
σου πουλαω μια τσαντα eastpack μουρλιααααααααααααα λεμε!!!
τρεξε να την προλαβεις γιατι μου τη ζητανε ολοι![]()
![]()
![]()
ΜπααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σου πουλαω μια τσαντα eastpack μουρλιααααααααααααα λεμε!!!
τρεξε να την προλαβεις γιατι μου τη ζητανε ολοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειχα και μου ειχε κοπει η πλατη να την κουβαλαω ολη μερα..Εχω και τον αυχενα μου ...![]()
Ευχαριστω παντως που με σκεφτηκες...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μπαααααααα![]()
![]()
![]()
Ειχα και μου ειχε κοπει η πλατη να την κουβαλαω ολη μερα..Εχω και τον αυχενα μου ...![]()
πηγαινε κανα γυμναστηριο ρε![]()
θελει κοτσια η τσαντα στην πλατη![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα παιδιά, εγώ είμαι ακόμα στη δουλειά, γ@μιέται η βενζίνα και πρέπει να βγάλω L7 για να βάλω μπετζίνα και ν' ανηφορίσω στο Μεγάλο χωριό την επόμενη Παρασκευή. Α! σας το είπα θα φέρω πιθανά και τον "Καμενο" αφού το δικό του τριμπούρδελο δεν πάει ρουπι, άσε που φοβάται μην ξεμείνει (το κτήνος). Όμως όπως υποσχέθηκα (και τις υποσχέσεις μου τις κρατάω) θα τον φέρω σοδομισμένο έτοιμο για χρήση.
Τρουπερ τι αηδία είσαι ρε παιδάκι μου και να δεις που τελικά είχα δίκιο.Το έλεγα εγώ είναι δυνατόν ν' ακούει Iron Maiden και να είναι κανένας της προκοπής? Όχι πέστε μου είναι δυνατόν? Μαλιάς αλήτης μηχανόβιος και σίγουρα πρεζάκι (όλο χαμογελάει - τπτ ληγμένα θα πίνει):smilea: :smilea:
Χάθηκαν οι Black Sabbath, o Ozzy,οι Deff Leppard οι Rainbow που κάθεσαι κι ακούς Σατανιστές? Θα σου στείλω τη Λουκκα να σε βάλει στον ίσιο δρόμο ....
![]()
![]()
Τα λέμε πιθανά την Παρασκευή (βρε τον τρουπερ)...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αγορινα δεν ξερω για την Παρασκευη γτ μπαινω στην τελικη ευθεια για να βγαλω καποιες "υποχρεωσεις".....Αν ειναι ομως,θα ανεβω με το ΚΤΜ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
..........![]()
Εκτος και αν γουσταρεις την παρεα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ κοιτα να φερεις το μηχανημα Πατρα και ασε το δουλεμα...το χεις κανει επαγγελμα τελευταια!!Αντε γιατι εχω αρχισει να ψηνομαι να διαδωσω σε ολους ποσο ανωμαλος εισαι...ακου κει να χεις το εργαλειο και να καθεται σε γκαραζ στου διαολου τη μανα....ε μα πια δεν αντεξα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πηγαινε κανα γυμναστηριο ρε![]()
θελει κοτσια η τσαντα στην πλατη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
athens.indymedia.org