κάτι που δεν μας είπες κύριε χρήστο μας:
το τριπ μαστερ είναι ακόμα πάνω?![]()
![]()
![]()
κάτι που δεν μας είπες κύριε χρήστο μας:
το τριπ μαστερ είναι ακόμα πάνω?![]()
![]()
![]()
Μου έχει ζητηθεί και απ' τα παιδιά του ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (πριν τρεις βδομαδες) να σχεδιάσω κάτι, στην μνήμη του, όπου να πάμε όλοι μαζί.Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
.......................
ενα 3ημερακι χρειαζεται τωρα για το ξόρκισμα!![]()
![]()
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσω, με δεδομένο ότι έχω δουλέψει όλα τα ΣΚ του τελυταίου διμήνου.![]()
Καταραμένος μήνας ο Φλεβάρης τελικά ...
Παρασκευή 5/2/10 02:30...
Παρασκευή 26/2/10 περίπου την ίδια ώρα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτό έπρεπε να το ρωτήσει ο catmaster...![]()
Πάντως επάνω ηταν!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε και σε καμμια ελατοσκεπη(sic) ραχουλα θα δοκιμασετε κανα λαστιχο φιλτατε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το 'βγαλα εγώ, ερχόμενος στην δουλειά (απ' την χαρά μου)...![]()
Μην φανταστεις τίποτα τρελό... :wacko:
Απλά δοκίμαζα αν με τα καινούργια λαστιχα έχει καθόλου κραδασμούς στα 180, σε πυκνή κυκλοφορία...![]()
![]()
![]()
(Η απουσια σας εχει κριθει πολλακις αδικαιολογητη)
Μηπως τα βραδια υπνοβατεις και ληστευεις με το Africa τιποτα τραπεζες με τον Παλαιοκωστα?:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μπορώ και δεν μπαίνω ρε π@π@ρ@? :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ωραια.κοιτα τωρα να ξαναεμφανιστεις οταν χασεις τα τσιγαρα σου μαλακαρα και συ και η αλλη η τουλαπολυκωλοπαιδοοκυριακος !!!ΣΜΟΥΤΣ![]()
Εξ' αλλου τι να γράψω πιά?
Το καθημερινό "ταξιδιωτικό" σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι"?
Πάνω από 2 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει ούτε 1 (ολογράφως "ένα") ταξιδιωτικό χιλιόμετρο...![]()
Ρε να σε περιμένω λίγο μπας με ξαναβάλεις στόχο;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πάνω από 2 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει ούτε 1 (ολογράφως "ένα") ταξιδιωτικό χιλιόμετρο...![]()
![]()
:rotflmao:
Έχεις πολλά ακόμα να μας πεις, άϊντε..![]()
![]()
ναι αλλά τώρα βάλαμε λάστιχα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπορώ και δεν μπαίνω ρε π@π@ρ@? :wacko:
και ζελατίνα ...
και τριπμάστερ ...
και διακόπτη νεκράς
και σέρβις ....
και πάει μέχρι 180 (τρελός για δέσιμο mode)
ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕΠΟ ΡΕ !!!![]()
ναι ενω οσοι γραφουνε εδω μεσα ξεκωλιαζονται στα χλμ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπορώ και δεν μπαίνω ρε π@π@ρ@? :wacko:
αφου να σου δωσω να καταλαβεις δε ποσταρουνε απο το σπιτι.οοοοοχιιιιι!!!!εχουνε κολησει με βελκρο τα λαπιτοπια στα τεποζιτα!!!
ΚΟΠΑΝΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τρελή μόντα!!! :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
.....εχουνε κολησει με βελκρο τα λαπιτοπια στα τεποζιτα!!!
...
Δεν ξέρω τι κάνετε οι "άλλοι"...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι ενω οσοι γραφουνε εδω μεσα ξεκωλιαζονται στα χλμ!!!
..................
Ξέρω μόνο τι ΔΕΝ κάνω εγώ! :wacko:
Εξ' άλλου, οι διάφορες συνδέσεις που πρέπει να κάνω σε βάσεις πελατών καθημερινά, μου διακόπτουν κάθε άλλη επικοινωνία κατά κανόνα.![]()
Χώρια που ΔΕΝ μπορώ να έχω ένα φόρουμ ανοικτό σε κοινή θέα, ακόμα κι αν είχα δυνατότητα.![]()
ναι αλλα παρ ολα αυτα ο αυανισμος ειναι κακο πραμα οταν χανεται το μετρο...κατ αρχην τυφλωνει,κατα δευτερον κουφαινει και ως γνωστον τον παιρνουν οι κουφοι.κανονισε λοιπον στα γεραματα να ανακαλυψεις τι εχανες τοσα χρονια,να σου αρεσει και απο πανω και να πεσεις σε καταθλιψη γι αυτο.να πρεπει να σε τρεχουμε σε ψυχιατρους...δε πληρωνει και το ικα...γι αυτο σου λεω δε γαμιεται...μη χανεσαι ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν ξέρω τι κάνετε οι "άλλοι"...
Ξέρω μόνο τι ΔΕΝ κάνω εγώ! :wacko:
Εξ' άλλου, οι διάφορες συνδέσεις που πρέπει να κάνω σε βάσεις πελατών καθημερινά, μου διακόπτουν κάθε άλλη επικοινωνία κατά κανόνα.![]()
Χώρια που ΔΕΝ μπορώ να έχω ένα φόρουμ ανοικτό σε κοινή θέα, ακόμα κι αν είχα δυνατότητα.![]()
υ.γ.το αυτο ισχυει και για αλλα τρομπονια που εχουνε εξαφανιστει![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
όμορφη απογευματινή χαρά :wacko:
απο της καλύτερες πρωτομηνιές
ποτε ξανα Χρηστάρα