Πριν φύγουμε, είχα βρει κάποιες πληροφορίες από το αντβράιντερςντοτκομ.
Για Ταλίν ελεύθερο κάμπινγκ κάτω από τον πύργο της τηλεόρασης έλεγαν τα ρεπορτς…
Το βρήκαμε στον χάρτη, μετά στο τζιπιες και μετά το βλέπαμε κιόλας μπροστά μας το θεόρατο κτίσμα. Είναι στην άκρη της πόλης και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν φάρος, μιας και είναι δίπλα από την θάλασσα…
Το αξιοθαύμαστο του θέματος είναι το απίστευτο δάσος που βρίσκεται γύρω από τον πύργο… Μιλάμε για τα όρια της πόλης με ένα παρθένο δάσος που το διασχίζει ακόμα και ποταμός… Μέχρι και μπάνιο σε αμμώδες παραλία είδαμε τους ντόπιους να κάνουν… Ιδιαίτερα πρωτόγνωρο θέαμα.
Σαν να λέμε πάω να ρίξω μια βουτιά στον Κηφισό να δροσιστώ…
Να 'χαμε τέτοιο δάσος μέσα στις πόλεις μας…?
Μπλερ Γουίτς Πρότζεκτ στάιλ...
![]()
Στήσαμε, περπατήσαμε λίγο στο πυκνό δάσος, αλλά ήταν τόσο πυκνό όπου χανόσουν πάρα πολύ εύκολα. Ήλιο δεν έβλεπες από τις πυκνές φυλωσιές. Στα πέντε μέτρα δεν είχες ορατότητα και η σκηνή ούτε που φαινόταν… Γυρίσαμε πίσω και πλακωθήκαμε στις μπύρες… Πραγματικά όποιος περάσει μην χάσει την ευκαιρία να δοκιμάσει την μπύρα Σακού…
Μόνο 360 χιλιόμετρα για εκείνη την ημέρα και είχα αρχίσει να νιώθω άβολα με τόσο λίγα…
Άντε πότε θα έρθουν οι οχτακοσάρες να ξανανιώσω όμορφα..;
![]()
Το βράδυ εκτός από έναν σχετικό φόβο που είχαμε μιας και ήμασταν στην απόλυτη ερημιά, πάνω στην δεύτερη βράση της σούπας μας, έπιασε βροχή…
Καταιγίδα για την ακρίβεια…
Όλη νύχτα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Η κούραση δεν μας άφησε περιθώρια για να επηρεαστεί ο ύπνος μας. Ξυπνήσαμε το πρωί με πολύ δυσκολία. Το καράβι έφευγε κατά τις 7 κάτι…
Περήφανος τσέκαρα πόσο καλά δούλεψαν τα αυλάκια αποστράγγισης, που είχα φτιάξει για τα νερά από το πανί της τέντας…
Γρήγορο καφέ, για μένα πάντα τσάι και κατευθείαν για το καράβι που θα μας μεταφέρει στην Φιλανδία!
Δωρεάν μαθήματα πρόσδεσης μοτοσακό από τους εργάτες του καραβιού. Πολύ σφίξιμο ρε παιδάκι μου… Φοβήθηκα μην φύγουν τίποτα κάγκελα στον αέρα…
![]()
Ουφ... Σας βαρέθηκα.
Σταματάω...
Δεν βλέπω και ανταπόκριση...
![]()
Πάω τράπεζα. Κάποια στιγμή θα συνεχίσω... Άλλωστε έχω μέχρι την Παρασκευή...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι μόνος στη δουλειά & έχω & σένα να με καταστρέφεις! Δεν έχω & ρακή εδώ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω σε μισω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Δεν βλέπω και ανταπόκριση...
![]()
Δεν τους βλέπεις που χτυπιούνται;
![]()
safety doesn't happen by accident
α ρε Παναγιωτη τι μας κανεις!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο τελος αν θυμηθεις και θελεις κανε και εναν οικονομικο απολογισμο, μπας και..
![]()
![]()
![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Να σου παραγγείλουμε μερικές μπύρες Σακου για να συνεχίσεις;
![]()
![]()
![]()
Ζήλεψα! Άντε ακόμα στην τράπεζα??
(Κοίτα που τελικά το V-strom κάνει για ταξίδια. Τσάμπα οι συζητήσεις επί τούτου!!!)
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Οχι διαφωνώ!!Οι δικοί μας τις δένουν καλύτερα! Τριχιά και πιάσιμο από τα πλαστικά της μηχανής!Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Δωρεάν μαθήματα πρόσδεσης μοτοσακό από τους εργάτες του καραβιού. Πολύ σφίξιμο ρε παιδάκι μου… Φοβήθηκα μην φύγουν τίποτα κάγκελα στον αέρα…
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Ζήλεψα! Άντε ακόμα στην τράπεζα??
(Κοίτα που τελικά το V-strom κάνει για ταξίδια. Τσάμπα οι συζητήσεις επί τούτου!!!)
και όπως βλέπεις δίπλα από την σκηνή πάει και χώμα ε???????
χαχαχαχαχα
Η παρουσίαση σου είναι πολύ καλή! Μπράβο σου!
Πάντα όρθιος και πάντα τέτοια...
![]()
(Άντε, βάλε και τις υπόλοιπες...)
θελω να σε βρισω ασχημα. Με εχει παρει απο κατω.![]()
Απο τα καλυτερα που μας εχεις παρουσιασει μεχρι στιγμης εδω μεσα![]()
![]()