Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
kai sena τι σε νοιαζει εχεις τραπεζα???:rotflmao:
κατι εχω και εγω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
kai sena τι σε νοιαζει εχεις τραπεζα???:rotflmao:
κατι εχω και εγω![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Οντως πριν κανα 3μηνο επαιξε το σεναριο της μεταφορας κεφαλαιων στο εξωτερικο, αλλα αυτο ηταν αποτελεσμα της "βρωμας" περι φορολογησης των καταθεσεων στην ελλαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
τι να πω και εγω...με ζωνουν τα μαυρα φιδια με τοσα που ακουμε καθημερινα...πιστευω οτι απλα καλιεργουν φοβο και τιποτα δεν θα γινει.
εμ δεν θυμασαι πριν κανα 3μηνο που ελεγαν στις τηλεορασεις οτι μεταφερουν κεφαλαια σε τραπεζες του εξωτερικου γιατι κατι γινεται?καλου κακου θα κατσω να βρω το κειμενακι απο το τροκτικο γιατι εκει το ειχα διαβασει.
ασχετο κανε ενα κλικ στο url απο κατω μου και πες μου αν σου αρεσει XD![]()
money cant buy me love !!!
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Παμε να πάρουμε κανα φράγκο αυριο ανεβαίνει το χρηματιστήριο.![]()
Βλέπω η συζήτηση καλά κρατεί!!! Και σας είχα για πιο ξύπνιους, όχι ότι θα πιανόσασταν κορόϊδα από τα "παπαγαλάκια"!!!
Πάντως αν όντως πηγαίνει ο κόσμος και σπάει τις προθεσμιακές του καταθέσεις για να σηκώσει μετρητά... οι τράπεζες θα θα κάνουν πάρτι!! Έτσι, έτσι, κάντε τους το χατίρι... Άλλο που δε θέλουν!!!
Υ.Γ.: Αν πιστεύετε πως θα αφήσει η ΤτΕ κάποια τράπεζα να πτωχεύσει, πλανάστε πλάνη οικτρά...
Έκαναν...Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Πάντως αν όντως πηγαίνει ο κόσμος και σπάει τις προθεσμιακές του καταθέσεις για να σηκώσει μετρητά... οι τράπεζες θα θα κάνουν πάρτι!! Έτσι, έτσι, κάντε τους το χατίρι... Άλλο που δε θέλουν!!!
Το τί προμήθεια πρόωρης λήξης έπεσε την Τετάρτη δε λέγεται...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παρεπιτόντως μέσα στον Απρίλιο θα ανέβουν τα επιτόκια στις προθεσμιακές...
Τελικά μερικοί τσιμπάτε όταν τα παπαγαλάκια φωνάζουν να βγάλετε τα φράγκα και να τα πάρετε σπίτι.
Θα έρθει το τέλος του κόσμου και θα κλείσουν οι τράπεζες ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περίμενε να φέρω τους κουβάδες για να τα μαζεύουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Παμε να πάρουμε κανα φράγκο αυριο ανεβαίνει το χρηματιστήριο.![]()
![]()
Ας μην ήταν στην μέση η ΕΚΤ με την αποδοχή Ελληνικών ομολόγων για το 2011, ανεξαρτήτου πιστοληπτικής υποβάθμισης των Ελληνικών τραπεζών από τους ξένους οίκους αξιολόγησης ( π@π@ρες) π.χ. ΒΒΒ rate και θα τα λέγαμε τα μοιρολόγια σήμερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Βλέπω η συζήτηση καλά κρατεί!!! Και σας είχα για πιο ξύπνιους, όχι ότι θα πιανόσασταν κορόϊδα από τα "παπαγαλάκια"!!!
Υ.Γ.: Αν πιστεύετε πως θα αφήσει η ΤτΕ κάποια τράπεζα να πτωχεύσει, πλανάστε πλάνη οικτρά...
[/B]![]()
Δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί θα ανεβάσουν κι άλλο τα επιτόκια χορηγήσεων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, οπότε μειώνεται η ρευστότητα και οι επιχειρήσεις θα μετακυλίσουν το επιπλέον κόστος δανεισμού στις τιμές...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Παρεπιτόντως μέσα στον Απρίλιο θα ανέβουν τα επιτόκια στις προθεσμιακές...[/B]
Εκτός αν έχεις καβάντζα τίποτα σεντούκια με ευρώπουλα και κάνεις deposit...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Περίμενε να φέρω τους κουβάδες για να τα μαζεύουμε....![]()
Ας μην ήταν στην μέση η ΕΚΤ με την αποδοχή Ελληνικών ομολόγων για το 2011, ανεξαρτήτου πιστοληπτικής υποβάθμισης των Ελληνικών τραπεζών από τους ξένους οίκους αξιολόγησης ( π@π@ρες) π.χ. ΒΒΒ rate και θα τα λέγαμε τα μοιρολόγια σήμερα...![]()
Δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί θα ανεβάσουν κι άλλο τα επιτόκια χορηγήσεων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, οπότε μειώνεται η ρευστότητα και οι επιχειρήσεις θα μετακυλίσουν το επιπλέον κόστος δανεισμού στις τιμές...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φερε φιλε μου καλα τσιμπήσαμε σήμερα!αρκετά τα ευρωπουλα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Περίμενε να φέρω τους κουβάδες για να τα μαζεύουμε....![]()
Δεν είναι απαραίτητα καλό γιατί θα ανεβάσουν κι άλλο τα επιτόκια χορηγήσεων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, οπότε μειώνεται η ρευστότητα και οι επιχειρήσεις θα μετακυλίσουν το επιπλέον κόστος δανεισμού στις τιμές...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναλόγως από ποιά ''σκοπιά'' τα βλέπεις τα επιτόκια..![]()
Φίλε σε κόβω για investor-α "διατραπεζικό bluechip-άτο", σωστά ?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Φερε φιλε μου καλα τσιμπήσαμε σήμερα!αρκετά τα ευρωπουλα!![]()
![]()
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι και μετά τις αποτιμήσεις ΜΤΚ με 31/3 , θα πάμε ξανά για 450 EXC...![]()
Ακριβώς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Φίλε σε κόβω για investor-α "διατραπεζικό bluechip-άτο", σωστά ?![]()
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι και μετά τις αποτιμήσεις ΜΤΚ με 31/3 , θα πάμε ξανά για 450 EXC...![]()
Αμα πιάσουμε στόχους γιατί οχι;![]()
Δε νομίζω ότι έχουν πλέον λόγο να ανεβάσουν τα επιτόκια στις καταθέσεις για να εξασφαλίσουν ρευστότητα. Με την αποδοχή των ελληνικών ομολόγων και για τον επόμενο χρόνο πλέον εξασφαλίζουν "φτηνή" ρευστότητα για περισσότερο και παύουν να "σφίγγουν" οι κώλοι των τραπεζιτών.
Επίσης, άποψή μου είναι ότι τα spread δεν θα πέσουν δραματικά... Αυτό το ότι το πακέτο στήριξης θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν θα μπορεί να δανειστεί απο τις διεθνείς αγορές πολύ με άρεσε!!! Τουτέστιν, εφόσον εκδίδουμε ομόλογα και αυτά αγοράζονται και με 5,5% μια χαρά είμαστε κι ούτε λόγος για στήριξη!!! Κορόιδα είναι οι Γερμανοί να ενεργοποιήσουν πακέτο στήριξης τη στιγμή που θα μπορούν να αγοράζουν κρατικά ομόλογα χώρας της ευρωζώνης με τόσο ελκυστική απόδοση?