![]()
![]()
![]()
![]()
συφωνω...................................
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ο εχθρός του Άφρικα είναι το ίδιο το Άφρικα και οι ιδιοκτήτες του.
Υπόσχονται τόσα πολλά στους αδαείς, που όταν τα φέρει η μοίρα και το αγοράσουν, θα διαπιστώσουν πως αυτό το μηχανάκι δεν είναι Θρύλος αλλά Μύθος.
Γι΄αυτό το λόγο γέμισε κάποτε ο κόσμος με Άφρικα... γιατί ''Παντού υπάρχει ένας Μύθος''
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
σταμάτα να την παλεύεις μόνος σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Υπόσχονται τόσα πολλά στους αδαείς, που όταν τα φέρει η μοίρα και το αγοράσουν, θα διαπιστώσουν πως αυτό το μηχανάκι δεν είναι Θρύλος αλλά Μύθος.
Γι΄αυτό το λόγο γέμισε κάποτε ο κόσμος με Άφρικα... γιατί ''Παντού υπάρχει ένας Μύθος''
![]()
ποιες μια μυθος καλυτερα!
Γιατί ρε? Δικηγόρος σου είμαι και φοβάσαι μήπως χάσω την υπόθεση?
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
ολο καινουρια κολπα εισαι........που σκατα τα διαβαζεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Γιατί ρε? Δικηγόρος σου είμαι και φοβάσαι μήπως χάσω την υπόθεση?
χεχεχεχεχεχε
Άντε γεια... Blog
αρε ολοι με αφρικα σας βλεπω σε μερικα χρονια ........Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Ρε Βαλέ μυαλό δεν βάζεις μου φαίνεται... αδιόρθωτος ρε φίλε είσαι...πας και μπλέκεις σε ιστορίες που δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη και το ξέρεις... άσε καλύτερα ασχολήσου με κανένα άλλο θέμα που θα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και να συνενοηθείς...
Οι Αφρικάνοι είναι σαν τους κομμουνιστές πλέον... πιπιλίζουν μια καραμέλα που δεν λιώνει και δεν αλλάζει και ποτέ...
Εγώ βέβαια αγαπώ κομμουνιστές, Τάσο και άλλους αφρικανούς και θεωρώ ότι μια χαρά μπορούν να λένε ότι θέλουν αφού έτσι και αλλιώς δεν ενοχλούν κανένα και κανείς δεν τους παίρνει και στα σοβαρά...Έτσι και αλλιώς κανένα καψούρη και ερωτοχτυπημένο δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά και ποτέ δεν τον κατακρίνεις για την καψούρα του περιμένοντας να καταλάβει τα πιθανά λογικά επιχειρήματά σου![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν με εννοείς... αλλά δες εμένα... το πήρα απόφαση και τώρα τους βλέπω με συμπάθεια και συμπόνια μη σου πω...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Ξέρω ξέρω εγώ έχω ΚΤΜ και κάθε Τρίτη-Τετάρτη κάθομαι σπίτι την ώρα που οι "άλλοι" οργώνουν τα βουνά και τους επαρχιακούς... είδατε το έμαθα το ποίημα...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ρε Βαλέ μυαλό δεν βάζεις μου φαίνεται... αδιόρθωτος ρε φίλε είσαι...πας και μπλέκεις σε ιστορίες που δεν πρόκειτε να βγάλεις άκρη και το ξέρεις... άσε καλύτερα ασχολήσου με κανένα άλλο θέμα που θα μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις και να συνενοηθείς...
Οι Αφρικάνοι είναι σαν τους κομμουνιστές πλέον... πιπιλίζουν μια καραμέλα που δεν λιώνει και δεν αλλάζει και ποτέ...
Εγώ βέβαια αγαπώ κομμουνιστές, Τάσο και άλλους αφρικανούς και θεωρώ ότι μια χαρά μπορούν να λένε ότι θέλουν αφού έτσι και αλλιώς δεν ενοχλούν κανένα και κανείς δεν τους παίρνει και στα σοβαρά...Έτσι και αλλιώς κανένα καψούρη και ερωτοχτυπημένο δε μπορείς να πάρεις στα σοβαρά και ποτέ δεν τον κατακρίνεις για την καψούρα του περιμένοντας να καταλάβει τα πιθανά λογικά επιχειρήματά σου![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω αν με εννοείς... αλλά δες εμένα... το πήρα απόφαση και τώρα τους βλέπω με συμπάθεια και συμπόνια μη σου πω...![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Ξέρω ξέρω εγώ έχω ΚΤΜ και κάθε Τρίτη-Τετάρτη κάθομαι σπίτι την ώρα που οι "άλλοι" οργώνουν τα βουνά και τους επαρχιακούς... είδατε το έμαθα το ποίημα...![]()
τι λεει αυτος ρε βαλε......... τρώγεται ο κώλος του.....εχει καιρο να συμμετάσχει σε κουβεντα και στέγνωσε!
παω στοιχημα οτι με το ζορι κρατιεται!!!! εχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε
![]()
![]()
γεια μας!!!
Είναι το αγαπημένο μου θέμα ρε LOUKI... και έχει και πλάκα...τι να κάνω!!![]()
@ Τάσο, Τετάρτη είναι σήμερα... έχει κι αυτός τα προβλήματά του.![]()
![]()
![]()
![]()
και στους δυο σας, και καλά χιλιόμετρα.
Άντε γεια... Blog
Εγώ θέλω ένα μηχανάκι να πεταχτώ στην Ισπανία το ΣΚ για δουλειές και πάλι πίσω. Να πάρω africa που δεν έχει τόσα ηλεκτρονικά και είναι και φθηνή ή το καινούριο S10?
Ποιο θα με πάει με μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ξεκούραστα? Το χτζ660 του τότε ή το bmw 1200adv?
Θα έπαιρνα το xx1100 αλλά τον άλλο μήνα υπάρχει μια περίπτωση να πάω στο Μαρόκο και το χχ δεν μπορεί να κινηθεί σε τέτοια εδάφη. Άσε που δεν μπορεί να μεταφέρει και αυτά που θέλω να έχω μαζί μου.
Φυσικά δεν είμαι αφελής να πιστεύω την διαφημιστική καμπάνια των εταιρειών πως με τόσο βαριά μηχανή θα τα βάλω με τους αμμόλοφους και τις κροκάλες αλλά ένα τουρ θα το κανω.
Όπως καταλάβατε το οικονομικό δεν είναι θέμα. Ποια θεωρείτε καλύτερη μηχανή γι' αυτό τον σκοπό? Το αφρικα ή το bmw?
Sent from me using a computer.
Άντε γεια... Blog
Πολύ μονόπλευρη η πλάκα σου, ομωςΑρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Είναι το αγαπημένο μου θέμα ρε LOUKI... και έχει και πλάκα...τι να κάνω!!![]()
...
Ρε δε παναλετε όλοι σας....
ΑΦΡΙΚΑ ΡΕ! ...και τα μυαλά στο μίξερ του Στάλιν... :rotflmao:![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...