Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Ευχαριστω φιλε !
Ειμαι το μεγαλυτερο νουμερο δηλαδη εδω μεσα επισημα!!
προσεχε πως μιλας στον Βαντα γιατι βαραει ασχημα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Ευχαριστω φιλε !
Ειμαι το μεγαλυτερο νουμερο δηλαδη εδω μεσα επισημα!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Εσυ αλλο ενα ποστ εδω μεσα θελεις και τριζει η καρεκλα του webassasin....
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Εσυ αλλο ενα ποστ εδω μεσα θελεις και τριζει η καρεκλα του webassasin....
Τσακω το!
![]()
δε γραφω μονο εδω μεσα ομως...μλκιες!![]()
![]()
λες;Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
...
Ειμαι το μεγαλυτερο νουμερο δηλαδη εδω μεσα επισημα!!![]()
αφού γράφεις εδώ με κάθε λεπτομέρεια τι είδες.
να το κάνουμε sequel!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Σε είδα φίλε μου με το κουτί να ψάχνεις να βρείς να παρκάρεις για να προλάβεις την γέννα της 3ης κόρης και ξεπάρκαρα το κουτάκι μου για να παρκάρεις εσύ για να προλάβεις!
Με το καλό φίλε μου, όλα να πάνε καλά και το μεσημέρι περιμένω τσίπουρααααααααααααα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πιασε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απο μενα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αν δεν κρατουσα αποσταση φιλε μου, τωρα δεν θα το διαβαζαμε αλλα θα τους ειχαμε σε κανα νοσοκομειοΑρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Αποσταση ασφαλειας?δεν?
![]()
Ισως με παρεξηγησατε αλλα εγω το εγραψα για καλο,ναπροσεχουμε ρε παιδια και το κρανακι να το φοραμε το ρημαδι.
Τελος καλο ολα καλα.
Ομως παιδια οσοι πατε καλοκαιρι στα νησια ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Δεν υπαρχουν φαναρια,πολλη κινηση και ΠΟΛΛΑ ατυχηματα![]()
Καλες διακοπες![]()
![]()
Σε είδα φίλε με το βαραντέρο λίγο πριν την Πλαταριά στη Θεσπρωτία, κρανάκι γιοκ, μπλουζάκι γιοκ, βερμούδα ναι, σαγιονάρα οπωσδήποτε, με πέρασες με καμιά 150άρα γεμάτηελπίζω να έφτασες καλά...
Σε είδα φίλε με το στρομ μάχιμο και φορτωμένο μπούνια στα εκδοτήρια στην Ηγουμενίτσα, πήγαινες κι εσύ τις διακοπές σου με την γυναίκα σου, καλά να περάσετε...
Σας είδα όλους στην Κέρκυρα από το λιμάνι μέχρι το Σιδάρι, κανένας δεν φορούσε κράνος !!!!! έλεος ρε παιδιά, πάρτε τα SUV σας κρίμα τα λεφτά να τα τρώει το γκαράζ...
Σε είδα κι εσένα σουρωμένε Ολλανδέ με τη νοικιάρικη γουρούνα πριν λίγο, όταν η ευθεία τελειώνει στρίβουμε !!!! νομοτελειακόευτυχώς που είχες τις αισθήσεις σου και επίσης ευτυχώς που η αστυνομία και το ΕΚΑΒ ήρθαν γρήγορα, θα γυρίσεις στο Αμστερνταμ με μώλωπες βλαμμένε
...μας πήρες και το οικοπεδάκι κοψοχρονιά
![]()
Καλές διακοπές σε όλους σας μάγκες και υπερτεράστια προσοχή.![]()
Χεζμεντάουα
σε ειδα φιλαρακι με το mv agusta brutale πριν λιγο στην εγνατια.και ανταλαξαμε δυο κουβεντες και γελασαμε,παρολο που εγω ημουν με το φτοχωκαγκουρο τδμ...να σαι παντα καλα και καλους δρομους!!!
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Εμενα βασικα η απορια μου ειναι πως οδηγαει καποιος χωρις κρανος και μαλιστα σε εθνικη οδο?
Εγω ουτε με ανοιχτη ζελατινα δεν μπορω απο τα σκουπιδια, την σκονη και τα μυγαρακια που μου ερχονται στη μαπα.
http://www.ski-epic.com/2006_canada_..._on_helmet.jpg
Κρανη NOVA:
"Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"
ΓΥΡΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ (ξέρω, πολύ που σας έλειψα)
βαριέμαι να γράφω ταξιδιωτικά τώρα, αλλά αυτοί οι ξένοι είναι εντελώς ξενέρωτοι/φλώροι/βλάκες ... ΟΛΟΙ κράνη και ζώνες, οδηγοί/αναβάτες, συνοδηγοί/συνεπιβάτες, αλλά το ξαναλέω (για να το πιστέψω): ΟΛΟΙ.
σε είδα ΚΟΚΚΙΝΟ 675 με γκρί ? κρανάκι αραγμένο στο τεπόζιτο πριν λίγες ώρες σε γνωστό και μη εξαιρεταίο νυχτερινόστέκιγιαβρώμικο της πόλης μας. Να ήσουν εσύ άραγε;![]()
Επιστροφή στη ρουτίνα![]()
και όταν λέω όλοι, εννοω και ......
τους ντελιβεράδες![]()
![]()
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, ρώτα τι φαΐ υπάρχει στη κουζίνα
(Λουκ. ιβ΄, 16-21)
Θα πάρω μηχανή ... του χρόνου ! :a47:
σε ειδα με το καλογυαλισμενο σου σκουτερ ασπρο ασορτι με τα τρεντυ γυαλακια σου να περνας με κοκκινο το φαναρι στη ροσινιολ προς εθνικη αφου τσεκαρες απο δεξια στη Δυραχειου αν ανοιγει το δικο μου φαναρι. μονο που ειχε ανοιξει το απεναντι και τα κουτια ερχοντουσαν κανονικα προς τα πανω σου την ωρα που περνουσες και δεν το πηρες καν χαμπαρι!!!!! ευτυχως ο πρωτος εκοψε και δε σε πηρε μπαλα βλαμενε (και τι θα φταιγε ο ανθρωπακος ετσι που πεταχτηκες να τραβιοταν?)
καλα για κρανος να μην το συζητησουμε δεν ταιριαζε με το μυκονιατικο παντελονακι σου....
υγ δεν σε χαιρετισα , μουτζα σου ριξα (αλλα ουτε αυτο το καταλαβες)
Σε είδα κάγκουρα με το R1 σήμερα το πρωί κατεβαίνοντας στη δουλειά, διαδρομή από Εθνική Άμυνα έως την Πατησίων. Εντάξει, καταλάβαμε ότι δεν το έχεις με τίποτα ρε παλικάρι μου εκτός εάν ήθελες να κάνεις φιγούρα στην κοπελιά πίσω σου. Άνοιγμα 1ης, 2ας, μετά κοκοκο και παρολίγο να σε πατήσει και φορτηγό του δήμου όταν ξεκίνησες άτσαλα σε φανάρι και του έκλεισες το δρόμο του ανθρώπου.
Σε είδα και εσένα μακάκα παπάκια, τέρμα Μεσογείων αρχές Μιχαλακοπούλου, που κόρναρες κάνοντας διήθηση στο διπλανό σου αυτοκίνητο γιατί ήθελες τσαμπουκά και στα καλά καθούμενα να πας τέρμα αριστερά και τον έβριζες κιόλας τον χριστιανό. Ου ρε νούμερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Naxame
....
εσύ ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει τι μηχανάκι καβαλάς.
να ξέρω να σε χαιρετήσω βρε αδερφέ...:wacko:
Σε είδα κοπελιά με το Varadero στα φανάρια της Λ. Κατσώνη κα Δοϊράνης, να προσπαθείς να κάνεις λίγο όπισθεν το Varadero.
Δε μπόρεσα να μη θαυμάσω τα υπέροχα γυμνά σου πόδια, το ροζ εσώρουχο που εξείχε από το σορτσάκι παραλλαγής που φόραγες, καθώς και το άνω μέρος του κορμιού σου που κάλυπτε ένα μπλουζάκι-μπουστάκι και το κράνος σου!
Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!
988
Νίκος988
Tα λέμε τις προάλλες!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
Σε είδα κοπελιά με το Varadero στα φανάρια της Λ. Κατσώνη κα Δοϊράνης, να προσπαθείς να κάνεις λίγο όπισθεν το Varadero.
Δε μπόρεσα να μη θαυμάσω τα υπέροχα γυμνά σου πόδια, το ροζ εσώρουχο που εξείχε από το σορτσάκι παραλλαγής που φόραγες, καθώς και το άνω μέρος του κορμιού σου που κάλυπτε ένα μπλουζάκι-μπουστάκι και το κράνος σου!
Αν σε βρώ ποτέ, θα σου κάνω μήνυση για το εγκεφαλικό που έπαθα και σίγουρα και μία πρόταση γάμου!!!
988
Α να χαθείς, μας κ@υλωσες μεσημεριάτικα...![]()
![]()