Σελίδα 90 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 40808586878889909192939495100140 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.336 έως 1.350 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    1'35 μεχρι 1'40.....

Τραβηγμα υπαρχει.....

Η φαση εμποδιζεται......!!!

Πεφτει μεν μετα μονος του κατω αλλα προτου αυτο ο παιχτης σαφως εμποδιζεται....!!

βρε τράβηγμα υπάρχει, αλλά τέτοια πέναλτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται είναι αστεία.

αν ήταν να δίνονταν όλα τα τραβήγματα πέναλτι, σε κάθε κόρνερ θα πρέπει να σφύραγε ο διαιτητής.

Δεν είπα να γίνουμε και Αγγλία που πρέπει να σε σφάξει ο άλλος για να σφυρίξει ο διαιτητής, αλλά πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Εγώ τέτοια πέναλτι θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνονται. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

Αντρικό άθλημα είναι αλλιώς να γεμίσουμε Καραγκούνηδες, να μην παίζεται ποδόσφαιρο ποτέ, και να είναι μόνιμα οι παίχτες εκτελεστές φάουλ και πέναλτι

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

πωωωωωωωωωωωωω πωωω τι ειπε το παλικαρι λεμε......

θα μας τρελανεις βραδινιατικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Για την ταμπακιέρα (Μαρινόπουλος, wi-fi κι έτσι) δε βλέπω να λες τίποτα...
    έχω βρει καλύτερες τιμές στον Σκλαβενίτη αλλά δεν θέλω να επεκταθώ

τι να κάνουμε έχουμε και ένα σπίτι να προσέχουμε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άσε που με φανατικούς δεν ανταλλάσσω απόψεις

έχω βρει καλύτερες τιμές στον Σκλαβενίτη αλλά δεν θέλω να επεκταθώ

τι να κάνουμε έχουμε και ένα σπίτι να προσέχουμε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν νομιζω οτι ο παναγιωτης εννοουσε οτι ψωνιζεις για το σπιτι σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πωωωωωωωωωωωωω πωωω τι ειπε το παλικαρι λεμε......

θα μας τρελανεις βραδινιατικα
    μερικές φορές με θαυμάζω και ο ίδιος

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    βρε τράβηγμα υπάρχει, αλλά τέτοια πέναλτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να δίνονται είναι αστεία.

αν ήταν να δίνονταν όλα τα τραβήγματα πέναλτι, σε κάθε κόρνερ θα πρέπει να σφύραγε ο διαιτητής.

Δεν είπα να γίνουμε και Αγγλία που πρέπει να σε σφάξει ο άλλος για να σφυρίξει ο διαιτητής, αλλά πρέπει να υπάρχει και μέτρο. Εγώ τέτοια πέναλτι θεωρώ ότι δεν πρέπει να δίνονται. Εκτός από το γράμμα του κανονισμού υπάρχει και το πνεύμα του κανονισμού.

Αντρικό άθλημα είναι αλλιώς να γεμίσουμε Καραγκούνηδες, να μην παίζεται ποδόσφαιρο ποτέ, και να είναι μόνιμα οι παίχτες εκτελεστές φάουλ και πέναλτι
    Καλα ... Ας ειχε γινει η ιδια φαση στους απεναντι και θα σου ελεγα εγω σημερα.....

( Εδω ιδια ακριβως φαση πεναλντυ σε Αεκ - Ολυμπιακος και βλεπαμε το χερι του Τορο οτι ειχε κουνηθει 1 ποντο παραπανω σε αντιθεση με του παιχτη της αεκ που εμεινε ακινητο...)

Επιφυλασομαι μεχρι το επομενο κρατημα- τραβηγμα μπλουζας σε φαση που θα εξελιχθει ΥΠΕΡ του Ολυμπιακου !!!!

Καλα ... Ας ειχε γινει η ιδια φαση στους απεναντι και θα σου ελεγα εγω σημερα.....

( Εδω ιδια ακριβως φαση πεναλντυ σε Αεκ - Ολυμπιακος και βλεπαμε το χερι του Τορο οτι ειχε κουνηθει 1 ποντο παραπανω σε αντιθεση με του παιχτη της αεκ που εμεινε ακινητο...)

Επιφυλασομαι μεχρι το επομενο τραβηγμα μπλουζας σε φαση που θα εξελιχθει ΥΠΕΡ του Ολυμπιακου !!!!

Ρε μη μου λες για Βάζελους, Χανούμια, το ξέρω ότι αν γινόταν εναντίων τους κάτι τέτοιο θα έβγαιναν με ντουντούκες να φωνάζουν για καταφανέστατο πέναλτι σύμφωνα με κανονισμούς κτλ. (εννοείται όχι όλοι)

Εγώ λέω αυτό που πιστεύω άσχετα αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα που ευνοείται.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε μη μου λες για Βάζελους, Χανούμια, το ξέρω ότι αν γινόταν εναντίων τους κάτι τέτοιο θα έβγαιναν με ντουντούκες να φωνάζουν για καταφανέστατο πέναλτι σύμφωνα με κανονισμούς κτλ. (εννοείται όχι όλοι)

Εγώ λέω αυτό που πιστεύω άσχετα αν είναι ο Ολυμπιακός ή άλλη ομάδα που ευνοείται.

Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

Εισαι οπως σε θυμαμαι το καλοκαιρι...... ( Ακομα τους πετας το ενα κουφετο μετα το αλλο..?? )

Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

Εισαι οπως σε θυμαμαι το καλοκαιρι...... ( Ακομα τους πετας το ενα κουφετο μετα το αλλο..?? )

έτσι, έτσι, πέσ'τα γιατί μερικοί, μερικοί έχουν βγάλει γλώσσα.:rotflmao: :rotflmao:

βασικά υποχρεώσεις που έχω δεν με άφησαν να τους τα πετάω, αλλά σύντομα θα αλλάξει αυτό γιατί τελειώνω με το μεταπτυχιακό μου και το διάβασμα και θα είμαι έτοιμος σύντομα να τους ξανακάνω άλογα.

κερνάω

Ασχετο.....

Να σε ρωτησω.......

χωρις ντροπη

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    χωρις ντροπη
    βλέπεις αφήνω άλλους να μιλήσουν για το ταλέντο μου

βλέπεις αφήνω άλλους να μιλήσουν για το ταλέντο μου
    να ρε μαλακα κωστα βλεπεις τι κανεις?

που σαι...μπιλυ??

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	double_moutza.jpg 
Προβολές:	71 
Μέγεθος:	17,8 KB 
ID:	222135

έλα μαλάκα, σταμάτα να είσαι ζηλιάρης που δε σε προίκισε ο θεός με το ποδοσφαιρικό ταλέντο μου!!!!!!!!!!!

εντάξει σταματάω δεν θέλω να σου μαμήσω άλλο την ψυχολογία και να αισθάνεσαι υποδεέστερος.........

κρύο μαλάκα, κρύο, και θα χειροτερέψει βγες έξω να πάρεις καμιά γούνα έχει εκπτώσεις 50% μην τα χάνεις αυτά.

βγες έξω να πάρεις καμιά γούνα έχει εκπτώσεις 50% μην τα χάνεις αυτά.

na parw ton riera? tha eimai ok?

πάντως σημασία εχει το γεγονός ότι εξαιτίας των λαθών των διαιτητών ο βαζελος απέχει μονο 7 βαθμους τώρα αντι για 8 που θα ήταν αν δεν γινονταν τα 2 λάθη....

οπότε πάλι κερδισμένοι βγήκαν οι βαζελοι...απλώς αυτην την αγωνιστική το κοράκι δεν μπόρεσε να νικήσει, πάλι, γι αυτούς
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα