Σπυρο σαν μην μου αρεσει το καπακι της κεφαλης μαυρο. την εξαφανιζει οπτικα και οταν μπουν τα αλλα πανω θα δωσει περιεργο σχημα στο μοτερ. ελπιζω να κανω λαθος και θα περιμενω να το δω τελιωμενο για να βγαλω οριστικο συμπερασμα. αλλα οπως και να εχει, ειναι αναστρεψιμη αλλαγη. το στελνεις σε εκεινον τον αγιο και καλο ανθρωπο με τα πολλα ασπρα μαλιακαι στο κανει υαλοβολη αν τελικα δεν αρεσει.
χαχαχχαχαα![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Μερικοι καλα θα κανουν να μην ηλεκτριζουν το κλιμα...ο καραφλας δεν χρειαζεται συνηγορο. Απανταω στο κομματι που με αφορα γιατι μας την ειπες και με κεφαλαια γραμματα που σημαινει εντονα κιολας..!!! Εδω ειναι παρεα και τα σχολια ειναι σε φιλικο επιπεδο και σε μορφη κουβεντας..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..;; Προσωπικα τον Σπυρο τον γνωριζω πολλα χρονια γι αυτο και γραφω τα σχολια μου σε αυτο το υφος..συνεχισε Σπυρακο ειμαστε μαζι σου σε οτι γουσταρεις...
Μην παρεκτρέπεστε μερικοί.
Ειναι το πιο φιλικό section του φορουμ, μην το χαλάσουμε αυτό!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σπυρο τι πραγματα ειναι αυτα ; 3 φωτο, το 1/28 μιας ιστοριας και την κοπανησες;
Περιμενουμε τα επομενα μην μας βαλεις παλι 3 φωτο
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Ειναι παραπολύ ωραίο πιστευω και με την τρισδιάστατη απεικόνιση της μπάλας θα είναι τέλειο
![]()
aleaxzafeir
Πολύ καλύτερο και πιο ροκ από τον σταυρό.
Μου άρεσε ιδιαίτερα και το Spiros Litsas Motorcycle Restoration. Ίσως με μια γραμματοσειρά λίγο πιο καλλιγραφική και με κεφαλαία μόνο τα αρχικά γράμματα της κάθε λέξης έδειχνε ακόμη καλύτερο. Γενικά η καλλιγραφία δείχνει μια προσοχή την λεπτομέρεια και την τέχνη, ενώ τα κεφαλαία γράμματα δείχνουν περισσότερη αυστηρότητα και ωμή δύναμη. Επειδή έχεις ένα τελικό σχέδιο της μοτο στο μυαλό σου, μπορείς να επιλέξεις τι από τα δύο θα της πάει καλύτερα.
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W