Σας βλέπω όλους στο φανάρι που είστε σταματημένοι πίσω μου να απορείτε στη θέα του Quadrifoglio Verde... και μ αρέσει!!!![]()
Σας βλέπω όλους στο φανάρι που είστε σταματημένοι πίσω μου να απορείτε στη θέα του Quadrifoglio Verde... και μ αρέσει!!!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σας βλεπω καθε μερα που αφηνετε τις μηχανες σας να κανουν παρεα στην δικη μου! Καθε πρωι ειναι μονη της κ μεχρι το απογευμα μαζευεται παρεα!!!
Σε είδα μπαμπά με το παιδάκι σου χθες βράδυ στο Χαιδάρι, με τα ποδήλατά σας τα κρανάκια σας, φώτα και τα συναφή και πολύ σας χάρηκα..
Σε είδα και έσενα παπάκια στην Αγωνιστών, να έχεις ξεχάσει το στάντ κατεβασμένο εν κινήσει και ακριβώς πριν τη στροφή να σου φωνάζει έταιρη παπιόβια να το ανεβάσεις.. Στο τσακ τη γλύτωσες φιλαράκο και δε φορούσες, κλασσικά, κράνος κιόλας..
Ηταν εχθες παγκοσμια ημερα χαλασμενου λεωφορειου;
Πετυχα 2 λεωφορεια σταματημενα στην ακρη του δρομου μεσα σε λιγα λεπτα, ενα του princess καζινο και το αλλο του ελληνικου στρατου πανω στη γεφυρα του αξιου.
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Σε είδα ηλικιωμένε κουτάκια να πετάγεσαι απο στενό, παρ΄ότι σου κόρναρα πως έρχομαι ,αλλά στα τέτοια σου με γραψες.
Οι δικοί σου γιατί δεν σου παίρνουν τα κλειδιά άπ΄το αμάξι ήθελα να ΄ξερα...έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
σε είδα τελευταία στιγμή κ@λοφιδο (!) στο "πιστάκι" Σταυρός - Στάγειρα και παραλίγο να μου στοιχήσεις μια άδοξη πτώση. Sorry στους ζωόφιλους του forum αλλα το μ@αμημένο το πάτησα ενώ ημουν ήδη πλαγιασμένος στη στροφή και στο τσακ γλίτωσα το μπροστινό.... ο όφις ο καταραμένος που λένε...
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Σας είδα σήμερα...να τζογάρετε και να παρασύρεται φυσικά και μένα..και να μη σταματάμε για καμια ώρα...δε λέω ονόματα
γιατί παραλίγο να καταστραφούν οικογένειες![]()
Σε είδα βλαμένε μαθητόμπατσε με το μάυρο 207 και εσένα χαζόμπατσε που φορούσες και στολή δίπλα του! Μπήκατε σφήνα από τέρμα αριστερά-τέρμα δεξιά στην έξοδο το Ολυμπιακού χωριού παίζοντας τα φώτα σε όλους και μετά μου έκανες και το κινέζο όταν σου είπα τί μαλακίες είναι αυτές που κάνεις στον δρόμο!!! Την επόμενη δεν θα καθαρίσεται τόσο εύκολα!!! Θα σας πάρω τα νούμερα και θα σας κοπούν τα γέλια απότομα!!! Μαλακισμένα, που με ένα σήμα νομίζεται ότι έχετε ασυλία στις μαλακίες.Θα σε ξαναπετύχω μπαστουνοβλαχομπατσάκι, το νού σου!!!!
Σε είδα παπόβιε (level 70 & paragon 280 τουλάχιστον) να οδηγείς με το ένα χέρι (το αριστερό) γιατί το άλλο το είχες σπασμένο (το δεξί) και να πηγαίνεις με όσα και όπως μπορείς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα..
Τουλάχιστον φόραγες κρανάκι..
Σε ειδα κοπελια με το klx125 σημερα μεσημερακι στην ερμου.Κρανακι εντουραδικο,googles,επιγονατιδες.Πολυ σε χαρηκα.Παντα ορθια!!![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Σας είδα το μεσημέρι στο Κουκάκι μέσα στο ψιλόβροχο παρέα με 4 μηχανές με ελληνικές πινακίδες.
Ο αρχηγός (με Transalp 700) είχε και χάρτη στο tank bag.
Ακολουθούσε ένα BMW 1200 και δύο Honda NC750X με διαδοχικά νούμερα στις πινακίδες. Παρουσίαση στο ειδικό τύπο ίσως;
Εγώ ήμουν αυτός με το ροζ δίτροχο με τις νεράιδες που περίμενε στον κάθετο.
Μην παρεξηγηθούμε, εννοώ την τσάντα της μεγάλης μου κόρης από το σχολείο.
I will take the mountains!
Σε ειδα με το ασημι σκουτερ στην κυψελη με αυτοκολλητο μοτο.γρ πριν λιγο. Σου κορναρα αλα δεν ακουσες. Ημπυν ακριβως πισω σου. Καλους δρομους.