Σε είδα, mpou.. Τα ΚΤΕΟ μας φέρνουν πιο κοντά.![]()
Σε είδα, mpou.. Τα ΚΤΕΟ μας φέρνουν πιο κοντά.![]()
safety doesn't happen by accident
Σε ειδα με το παπι δικαβαλο 20ετιας αριστερη λωριδα στην εθνικη να πηγαινεις με το ραχατι του
στα π@π@κια σου που απο πισω σε βριζαμε 40 μηχανες...
Σε ειδα και εσενα 50αρη με το ΜΡ3, παλιος οδηγος, νεος ομως στα δικυκλα, να κανεις στην ακρη αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα να περασω...να σαι καλα
Μια Ελλαδα, δυο κοσμοι..
Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 14/01/2016 στις 10:23.
Σε είδα πρωί πρωί ,στην εξοδο της Τρικούπη ,Αλεξάνδρας, με το κοκκινο-πρασινο DUCATI SPORT CLASSIC 1000S ,ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ,με πινακιδουλα στο πλάι ....και ωραίες εξατμισεις![]()
![]()
Σε ειδα και εσένα με το KLE (ευτυχώς με κράνος), να περνάς την αχαρνών χωρίς να σταματησεις στο κόκκινο και παραλίγο να σε εμβολίσω καθετα (ευτυχώς ξεκιναω αργά και ψιλιασμένος στα φανάρια)....
Φρεναρες απότομα και με μπροστινο και οταν συνειδητοποίησες τι εκανες,διεκρινα την απογοήτευση σου...και μια συγνώμη
Βυθισμένος ο κόσμος στις σκέψεις του,καθημερινα....Προσοχή σε όλους...Καλημερα
Σας είδα όλους σήμερα να κάνετε ό,τι μ@λακία κάνατε και τις προηγουμενες μέρες αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου αφού ξαναείχα στα χέρια μου το cbr.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ειδα ακρανωτο με το dorsoduro να κανεις ταρζανιες. Ε και ? Πρωτη φορα βλεπεις θα πει καποιος?
Στο φαναρι ομως που σταματησαμε παρατηρω την "αδεια" κεφαλα σου "ζωγραφισμενη" με ουλες απο ραματα.
Τελικα ορισμενοι δεν βαζετε μυαλο με τιποτα.![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σε είδα σήμερα έξω απο τα γραφεία της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ οδηγέ της προσωπικής ασφαλείας τη Φώφης (σε είδα και εσένα σκιάχτρο) να με κλείνεις επειδή νόμιζες οτι δεν υπήρχε άλλο όχημα στην Χαρ.Τρικουπη. Τουλάχιστον ζήτησες συγνώμη,έχε χάρη που είμαι και πρωην Πασόκος Σατανιστής και δεν ασχολήθηκα.
Σε ειδα μαυρο απριλια rsv 4 να κανεις πολυ βαβουρα στην νεα ιωνια. Πολυ μινιμαλ ομως το πραμα. Σε ειδα κ σενα στην πεγκη με το ασημι τριβαλιτσο cbf 500. Ετοιμος για βορειο ακρωτηρι ησουν!
Σας είδα 2 ποδηλάτες να κάνετε διήθιση μεταξυ αριστερής και μεσαίας λωρίδας στην Κηφισίας από το Υγεία μέχρι τον Φάρο όπου και σας έχασα... το τι καντήλι ακουσατε από τους πάντες δεν λέγεται.. Το πόσο ξυστά σας περνουσαν ή πηγαίνατε πάνω στα κουτιά ήταν τρομαχτικό... τα λαμπακια απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχατε στον λοκό σας, δεν βοηθάνε νύχτα ανάμεσα στα αυτοκίνητα...
Σόρρυ αν σας τρόμαξα αλλά δεν πήγαινε άλλο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε ειδα με ΚΤΜ 690 μαλλον, να θες παιχνιδια... πλακα ειχε![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Μαζεύοντας ελιές όλη την εβδομάδα δεν σας είχα δει...
Μου λειψατε βρε, ειδικά εσύ ηλιθιε στην εθνική με την μεγάλη σκάλα στα φώτα, εσύ ντελιβερα στην Τατοίου, πόδια κάτω και ζιγκ ζαγκ... Κι εσύ με το βεστρομ, το ξέρω ότι στο φανάρι φεύγεις, στις στροφές όμως...;![]()
Σας βλεπω καθημερινα (πολλους) να σχολιαζετε παντου κ για τα παντα...εχει καταντησει αηδια(προσωπικη γνωμη)!!
Κ να θες να πεις την αποψη σου σε ενα θεμα παντα θα υπαρχει ο παντουσχολιαζωκταξερωολα να πεταχτει...
Ride(s) the wind of change...
Σε είδα καρδιά να παίρνεις μπρος, και για λίγο, αισθάνθηκα σα να στέκομαι στη κορυφή του κόσμου, να τα βλέπω όλα τόσο δα μικρά.
Σας είδα δακρυσμένοι να μου λέτε ευχαριστώ με θέρμη
Ώρες ώρες πληρώνομαι περισσότερο νομίζω.
Ελπίζω να τα καταφέρεις.
Φίου φίου φι φι φίου
Σε είδα φιλαράκι μου! Είπαμε να συμπληρώσω το προσωπικό μου φαρμακείο με δυό τρία πραγματάκια, αλλά νομίζω ότι το παρακάναμε!
Ο medic στο μπέργκιν του, λιγότερα πράγματα θα έχει![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Σε είδα με τα "γαλόνια" να έχεις στήσει ραντάρ χθες το βράδυ στην Συγγρού στο ανέβασμα στην διασταύρωση με Φραντζή, κρύφτηκες πίσω από την κολόνα με το μηχάνημα ανά χείρας αλλά εσύ παραβίασες ολοκληρωτικά τον νόμο.
1. Πάρκαρες το αυτοκίνητο (πολιτικό) πάνω στο πεζοδρόμιο.
2. Κάποιες επισημάνσεις φάρος κλπ ή στο αυτοκίνητο δεν υπήρχαν, φωσφόριζε γιλέκα ή στολές κανονικές ούτε για αστείο.
3. Έβαλες τον ένα να περιμένει στα φανάρια (με πολιτικά) και καλά ότι περνάει το φανάρι αλλά ήταν εκεί για να σταματάει τον κόσμο, ο άλλος από πίσω και αυτός κρυμμένος. Στοιχειώδης ασφάλεια για αυτούς δεν υπήρχε και επίσης σε σκοτεινό μέρος και σε διασταύρωση.
4. Τον κόσμο που ίσως σταμάτησες χθες το βράδυ πως ήξερε ότι δεν έχει να κάνει με εγκληματίες ή το ότι ίσως πανικόβαλες κανέναν με αυτές τις κινήσεις σου; Δηλαδή θα μυρίσει τα νύχια του κάποιος για το ποιοι είναι αυτοί με τα σκουφάκια και με το ντύσιμο δρόμου;
Τι άλλο θα δούμε σε τούτη εδώ την χώρα; Το παράνομο το κάνατε νόμιμο μερικοί λες και δεν τρέχει τίποτα. Δεν είχα χρόνο να σταματήσω για να γίνουν οι κατάλληλες παρατηρήσεις! :a017: :a37:
Σε είδα και εσένα ντελιβερά να έρχεσαι ανάποδα στον μονόδρομο μπαίνοντας στην στροφή, δεν σου είπα τίποτα αλλά και εσύ λίγο προσοχή την επόμενη φορά.
Τελευταία τροποποίηση από BoSS_Man*; 15/01/2016 στις 11:52.