Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν βλέπω τον Παππα μου δείνει την αίσθηση ότι ο τσοχατζοπουλος μπροστά του θα μοιάζει ερασιτέχνης.. Να το κοιτάξω λες γιατρέ μου ?
Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν βλέπω τον Παππα μου δείνει την αίσθηση ότι ο τσοχατζοπουλος μπροστά του θα μοιάζει ερασιτέχνης.. Να το κοιτάξω λες γιατρέ μου ?
Πάλι καλά που υπάρχουν κι οι συριζανελ εκδότες και γελάει λίγο το χειλάκι μας.
Βαστατε βρε ελληνες
Συνημμένο 368592
Βενσερεμος
Συνημμένο 368593
Μήπως να αλλαζες πλευρό?
Συνεχίζεται
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ΠΑΣΟΚ ρε!!! δεν υπαρχει τιποτε άλλο!!!
Σου ειπα η ενσταση μου ειναι η προσπαθεια ισοπεδωσης. Ο ενας ομολογει οτι με αερα πηρε δανεια, τιποτα, εγγυηση η υπογραφη μου. Ο αλλος με ενα βοσκοτοπι που ομως επι σαμαρα ηταν φιλετο. Και οτι ο Καλογριτσας ειναι εκλεκτος του συριζα που εμφανιστηκε σημερα και οχι απο το 90 με ολες της κυβερνησεις.
και για να πολιτικολογήσω λίγο, ορισμένοι πιστευετε οτι θα έρθει το κόμμα-πολιτικός που θα σωσει την Ελλάδα. Δε προκειται να γινει αυτο μεχρι να αλλάξει ριζικά η παιδεία και η ποιότητα-ήθος του κόσμου. Έτσι όπως είναι το σύστημα το άτομο που θα προοδεύσει στην πολιτική είναι το χαμηλής ηθικής που μοιράζει παντού ψευτικες υποσχέσεις. Κανένας σοβαρός άνθρωπος με αρχές δε θα κατέβει στην πολιτική γιατι κανένας σοβαρός άνθρωπος δε θελει να κοροϊδεύει τον κόσμο (και αν κατεβει, θα ναι σύντομη η καριέρα του γιατι δε θα κάνει ρουσφετια). Θα κατέβουνε μόνο κάτι τεμπέληδες, κοματόσκυλα, κοκάκηδες (εε Αλέξη?), που κακά τα ψέμματα αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία των γνωστών και φίλων σας.
Αλλα ποιος θα κανει καλύτερο το σύστημα παιδειας? ο Φίλης που με το ζόρι έβγαλε το Λύκειο?
να θυμαστε οτι τετοιοι ειμαστε, τετοιους βγαζουμε να μας κυβερνάνε.
Οχι μαστορά μου. Δε θα πούμε για το bridging europe ή για τον ογκολιθο της ενημέρωσης, το Χωνι.
Θα πουμε για τον Καλογρίτσα που σιγοκαίει. Κανεις δεν ειναι οτι ειναι συριζακι ο Καλογριτσας φιλε. Κανενας τετοιου τυπου επιχειρηματιας/εργολάβος δεν ειναι δεμένος με καποιο κομμα. Το συμφέρον του κοιτάει και τοσα χρονια τακιμιαζε με όλους απο Ανδρεα και μετα. Ηρθε λοιπον η πτωχη πλην τιμια με το ηθικο πλεονέκτημα να τα εξαλειψει όλα αυτα και αντιθετως μας (ξανα)προκυπτει ο Καλογριτσας και η νεα Τραπεζα Κρητης που μετακομισε στην Αττικη.
Μένει να δουμε αν ο Παππας θα ειναι ο νεος "δεν δικαιουστε να ομιλείτε" Κουτσόγιωργας
Απο το να προσπαθεις να γυρισεις την κουβέντα, να κανεις το ασπρο μαυρο, να κοπιαζεις να βρεις ψεγαδια στους προηγουμενους, καλυτερα και τιμια παραδεξου οτι εχετε πεσει για τα καλα μεσα στο βαρελι με το μελι και γουστάρετε. Και καλα κανετε. Και δε θελετε να φυγετε. Ντομπρα πραγματα.
Οχι οι ιερεμιαδες του Μπαλτα για "υπολογισμένες ηττες στο δρομο προς το σοσιαλισμο" και αλλες τετοιες παπαριες
Φατε καλα και απολαυστε το , ποτέ δεν κρατάει πολυ δυστυχως![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais