Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Τουλάχιστον σε πληρώνουν καλά γιά όλη αυτή την ταλαιπωρία;![]()
ΝΑΙ !!!
Αν κι η Τουλα μου λεει οτι ΔΕΝ συμφερει να ξαναπαω εκδρομη αν ειναι να τραβαω τετοιο λουκι μετα ... :wacko:
:rotflmao:
![]()
Υπάρχει κάποιος λόγος να συνεχίζεται το μπλα μπλα εδώ μεσα;
Θα ηταν ίσως καλυτερα να δημιουργηθεί ένα ποστ με τις εντυπώσεις απο την βόλτα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για να ΜΗΝ δημιουργηθει αλλο, χρησιμοποιειται αυτο προς το παρον, οπω λεει και το λινκ στο πατο του ταξιδιωτικου.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Απο αυριο που θα τελειωσει (ελπιζω) θα ειναι εκεινο ανοικτο για "εντυπωσεις" κλπ ...
Και ποιο τυχερό παλληκάρι είναι mod στα Ταξιδιωτικά ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απο αυριο που θα τελειωσει (ελπιζω) θα ειναι εκεινο ανοικτο για "εντυπωσεις" κλπ ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
να και οι πρωτες ζηλειες......![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Ναι ρε,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?Παμε αυτο το thread να το κανουμε προβατα Νο2!![]()
Θελω κι εγω ντιβιντι!Σε ποιο βιντεοκλαμπ θα το βρω?????
Δεν πιστευω ρε 666 να κυκλοφορησει το ντιβιντι με τα Αγραφα μαζι με κανα...."6 ωρες θεαμα"???![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ 2 DVD ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ??? ΤΑ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΔΙΝΩ????
ΥΓ#1: (μαλλον κανενα χωματινο ή βελζεβουλακο την κοβω την φαση...)
ΥΓ#2: πωλουνται ολες οι φωτο με σκανδαλοθηρικα ντοκουμεντα που θα συζητουνται για μηνες....![]()
![]()
και σε ποιον τα δινω? μαλλον στο Χωματινο στο επομενο δελεαρ για να τα ΞΑΝΑξεχασει και να τα ΞΑΝΑμαζεψω?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ο Χωματινος τα ειχε (και τα ξεχασε προφανως)! :smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουπς!ώστε εκεί τα άφησα ε;
Σε στέλνω πμ.
edit: αν κρίνω από τον χρόνο απόκρισής σου σκίζεσαι στην δουλειά και 'συ ε;![]()