δηλ με μισογκαζο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ολο το φασμα? ποιο φασμα? που μεχρι τις 6000 στροφες βγαζει 11-12 αλογα? ..το δικο μου στη δυναμομετρηση στην εκθεση εβγαλε 12 στις 8000..![]()
δηλ με μισογκαζο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ολο το φασμα? ποιο φασμα? που μεχρι τις 6000 στροφες βγαζει 11-12 αλογα? ..το δικο μου στη δυναμομετρηση στην εκθεση εβγαλε 12 στις 8000..![]()
μη μου πεις οτι το δυναμομετρησες κι ολας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ολο το φασμα? ποιο φασμα? που μεχρι τις 6000 στροφες βγαζει 11-12 αλογα? ..το δικο μου στη δυναμομετρηση στην εκθεση εβγαλε 12 στις 8000..
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ολο το φασμα? ποιο φασμα? που μεχρι τις 6000 στροφες βγαζει 11-12 αλογα? ..το δικο μου στη δυναμομετρηση στην εκθεση εβγαλε 12 στις 8000..
γιατι σκεφτεσαι με αλογα ρε φουστη μου?
τι σχεση εχουν τα αλογα με τη σωστη οδηγηση?????????????
τι??????????????
δεν οδηγας σωστα οταν πηγαινεις ποιο γρηγορα...και ειδικα ενα διχρονο....
ναι ρε φιλε..ηταν κ παπια εκει που τα εδιναν γιατι κοστιζε μονο 20 ευρω..το δωσα γιατι το χω 2 χρονια ετσι κ σε πολλα sites λενε για πτωση αποδοσης μετα απο 1 χρονο για τα malossi.
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
δεν την παλευω λεμε![]()
![]()
![]()
πηρα την μεγαλη αποφαση
παω για :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
αλλα μην ξεχναται οτι σας εχω
εσενα οζυ με την μιση πρωτη
εσενα βασιλακι με την μιση δευτερα
εσενα μοβ ρουλς με γεματη την δευτερα
εσενα βρολα με την τριτη αλλα γεματη γιατι ειναι δυνατουτσικο το ζητα που θα παρεις
καλα τον Ηλια δεν τον πιανω ουτε με κοφτες στην εκτη και τελικη![]()
![]()
![]()
αντε![]()
![]()
αρα ρε μαλακα τι πληρωνεις στο rs? το πλαισιο του? 4500 ευρω πλαισιο? να παει να γαμηθει..
παρτο σου λεω σκασιλα μου εμενα..αλλα ειναι πολλα..
22 αλογα βγαζει το derbi gpr 125 και εχει 1200 ευρω λιγοτερα..με εξισου καλο στησιμο
το ξαναλεω..παρτο δεν με νοιαζει..αλλα κανουμε συζητηση και μην εισαι ξεροκεφαλος
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
![]()
![]()
αντε![]()
![]()
![]()
![]()
νυχτα ρε μπαντιτακο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
δεν την παλευω λεμε![]()
![]()
![]()
πηρα την μεγαλη αποφαση
παω για :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
αλλα μην ξεχναται οτι σας εχω
εσενα οζυ με την μιση πρωτη
εσενα βασιλακι με την μιση δευτερα
εσενα μοβ ρουλς με γεματη την δευτερα
εσενα βρολα με την τριτη αλλα γεματη γιατι ειναι δυνατουτσικο το ζητα που θα παρεις
![]()
![]()
αντε![]()
![]()
ρε πως το εκανες αυτο
πριν κοιμηθεις ειδες το ονειρο;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ρε πως το εκανες αυτο
ναι κανουμε συζητηση αλλα τι σχεση εχουν τα αλογα με τη σωστη οδηγηση διχρονου,,,Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αλλα κανουμε συζητηση και μην εισαι ξεροκεφαλος
οκ απλα για να δεις οτι και στη συζητηση σπαμμερ εισαι παλιο κουλατζα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ρε πως το εκανες αυτο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για να λεμε και του οζζζυ(δηλ.του στραβου:hypnotize )το δικαιο ειναι πολυ ακρηβο ρε παιδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αρα ρε μαλακα τι πληρωνεις στο rs? το πλαισιο του? 4500 ευρω πλαισιο? να παει να γαμηθει..
παρτο σου λεω σκασιλα μου εμενα..αλλα ειναι πολλα..
22 αλογα βγαζει το derbi gpr 125 και εχει 1200 ευρω λιγοτερα..με εξισου καλο στησιμο
το ξαναλεω..παρτο δεν με νοιαζει..αλλα κανουμε συζητηση και μην εισαι ξεροκεφαλος![]()
εγω δεν ειπα οχι ποτε σ αυτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
για να λεμε και του οζζζυ(δηλ.του στραβου:hypnotize )το δικαιο ειναι πολυ ακρηβο ρε παιδια...![]()
![]()