εγω υποστιριζω μητσοσκυλο οτι και να λεει![]()
![]()
εγω υποστιριζω μητσοσκυλο οτι και να λεει![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
A re thrylara mia vdomada prwtias stin isovathmia kai den antekses...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bye bye
kai kalimera!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από P70
A re thrylara mia vdomada prwtias stin isovathmia kai den antekses...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bye bye
kai kalimera!
![]()
ΦΙΛΕ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ!!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ
ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ 13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΛΑ,
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΦΙΛΕ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ!!
ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ
ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ 13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΛΑ,
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΑ
ΠΟΙΟΣ ρε φίλε να παίξει μπάλα;;;;;;;;;;;;
Η ομάδα σου φέτος στην Ελλάδα γιατί για το πρωτάθλημα μιλάμε έχει παίξει μπαλα;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΥ να το θυμηθώ κι εγώ;;;;;
όχι τις νίκες που έκανε. ΤΙ μπάλα έπαιξε;;;; Που βλαστημάτε για να πάρετε βαθμούς εκτός έδρας;
Που έχετε γλιτώσει την ήττα σε τουλάχιστον δύο ματς στο τσίμα τσίμα; Που βγαίνουν οι δικές ΣΑΣ εφημερίδες και μιλάνε για ανύπαρκτα 90λεπτα και νεκρά παιχνίδια;;;;
Που ακόμα και ματς μέσα στην έδρα σας όπως με τον ΠΑΟΚ κερδίσατε με τα χίλια ζόρια;
astous na lene...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η ομάδα σου φέτος στην Ελλάδα γιατί για το πρωτάθλημα μιλάμε έχει παίξει μπαλα;;;;;;;;;;;;;;
όχι τις νίκες που έκανε. ΤΙ μπάλα έπαιξε;;;; Που βλαστημάτε για να πάρετε βαθμούς εκτός έδρας;
Που έχετε γλιτώσει την ήττα σε τουλάχιστον δύο ματς στο τσίμα τσίμα; Που βγαίνουν οι δικές ΣΑΣ εφημερίδες και μιλάνε για ανύπαρκτα 90λεπτα και νεκρά παιχνίδια;;;;
Που ακόμα και ματς μέσα στην έδρα σας όπως με τον ΠΑΟΚ κερδίσατε με τα χίλια ζόρια;
an kai fetos den einai i ake kaliteri omada pou exei pesei molis 2 vdomades apo tous 3 mines apo korifi poios einai?
tespa...
zoriiiii...![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!
εγω δεν ασχολουμαι με τριτοδευτερους ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.... :rotflmao: απλα περιμενω τον stoubi.... να κανει οτι υποσχεθηκε! :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ) ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ.... Ο ΦΕΡΕΡ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.... "hasta luego senoritas rojas...." ΑΕΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007-2008....
ΠΕΣΤΑ ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ δε ξερω που μενεις αλλα ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ
ενα παικτακι ειχατε να ουμ και στραμπουλιξε το τσασμενο μου κριμα α ρε αεκακι με την ΜΠΑΛΑΡΑ που παιζεις φετος :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2007-2008
ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΑΕΚ 13 10-0-3 27-6 30
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13 8-4-1 26-10 28
3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 13 8-3-2 21-6 27
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 13 7-3-3 14-6 24
5. ΑΡΗΣ 13 6-4-3 12-7 22
6. ΠΑΟΚ 13 6-2-5 18-14 20
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13 5-4-4 16-17 19
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 13 5-3-5 11-12 18
9. ΞΑΝΘΗ 13 4-3-6 14-14 15
10. ΗΡΑΚΛΗΣ 13 3-5-5 10-14 14
11. ΛΑΡΙΣΑ 13 2-8-3 11-14 14
12. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 13 3-3-7 13-26 12
13. ΒΕΡΟΙΑ 13 2-5-6 8-15 11
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13 3-2-8 10-26 11
15. ΟΦΗ 13 3-2-8 16-27 11
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 13 1-5-7 9-23 8
Ο stoybi θα συνεχιζει να βαζει βαθμολογια ( πραγμα που σταματησε να κανει ο IDI) απλα και μονο οταν αρχισε να ζεσταινει ο καιρος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω δεν ασχολουμαι με τριτοδευτερους ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.... :rotflmao: απλα περιμενω τον stoubi.... να κανει οτι υποσχεθηκε! :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ) ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ.... Ο ΦΕΡΕΡ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.... "hasta luego senoritas rojas...." ΑΕΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2007-2008....![]()
Το μονο που θα με προβληματισει μονο ειναι αν η ΑΕΚ δεν βγει πρωταθλητρια χειμωνα !!
![]()
αφου σταματησα γιατι ειπες οτι θα το κανεις εσυ για μενα!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ο stoybi θα συνεχιζει να βαζει βαθμολογια ( πραγμα που σταματησε να κανει ο IDI) απλα και μονο οταν αρχισε να ζεσταινει ο καιρος.....![]()
Το μονο που θα με προβληματισει μονο ειναι αν η ΑΕΚ δεν βγει πρωταθλητρια χειμωνα !!
![]()
![]()
Το ειπα οταν ειχες σταματησει ηδη να την βαζεις.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αφου σταματησα γιατι ειπες οτι θα το κανεις εσυ για μενα!![]()
![]()
Θες να κανουμε το αλλο ???![]()
Την βαζω εγω οταν εισαστε πρωτοι εσεις, και εσυ οταν θα ειμαστε πρωτοι εμεις ??![]()
Αλλιως δεν υπαρχει λογος ( αμα σε χαλαει.......)![]()
Συνεχιζω μονος μου.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 13 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μόνο για το πρωτάθλημα θα σου πω.
Ναι το λέω και το ξαναλέω. Και ναι θα το πάρουμε φέτος.
Για τα υπόλοιπα... βγάλε νόημα μόνος σου.
βρε βρε βρε
κοίτα ρε τα αεκάκια!!!θέλουν κ πρωτάθλημα
σε λίγο θα βγουν και οι φίλαθλοι του Ακράτητου να ζητάνε πρωτάθλημα έτσι όπως πάει
ρε αεκάκια την παλεύετε??αντε στην ανυπαρξία σας...
το έχουμε ξαναδει το έργο...σε λίγο θα σκάσει η φούσκα και πάπαλα πάλι
και τώρα πάμε στις μεγάλες ομάδες,αρκετό χρόνο χάσαμε
έρχεται ο Μπελούσι λέει τελικά...για να δούμε αν και γούσταρα με 1000 Ντελγκάδο
κ ο βάζελος λέει θα πάρει έναν επιθετικο απο Μ.U
για να δούμε θα γίνει μάχη φέτος όπως πάμε
και φυσικά ο βάζελος θα μείνει πάλι με το @$@$# στο χέρι
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w